Herkese iyi akşamlar kızlar hastanede hediyelik dağıtacakmısınız eğer dağıtıcaksanız neler olduğunu merak ettimm :)
Bn hastane icin bisy yaptrmadm cunku kimse gelmez hastaneye ama eve gelenler icin minik magnetler yaptırdım
Hastane için değil ama eve gelen için küçük magnetler yaptırdım "öykü doğdu" görkem abi oldu"...yazdirdim çok güzelmiş oldular
Suslu magnet yaptırdım , Cennet Kokulumuz Mehmet Nail Hoşgeldin yazdirdm :) birde tullu bezlere mavi beyaz badem sekeri koyup dağıtmayı düşünüyorum Zamani geldiğinde InşAllah :)
Küçücük minnacık kavanozlar oluyo ya canım onlardan alıp içine ya çakıl tasi çukulata yada kuş lokumu koyup üzerine etiket yapıştırmayı düşünüyorum birde su 10lu halleylerden 3 kutu falan alıp onları küçük poşetlere koyup uçlarını hazır iple bağlayıp yine üzerine etiket yapıştırmayı düşünüyorum canım benim aklimdakiler bunlar :) zaman yaklaşınca üşenip yakalayabilirim gerçi;)
Hastane için çikolata yaptırdım az miktarda. Ev için kendim keçeden magnetler yaptm bilgisayarda etiketini yaptım kartona çıktı alıp kesip zımbaladım çok güzel oldu. Birde yanına magnetlerimin aynı şeklinde şeker hamuru kurabiye yapıcam inşallah.
401,980 soru
12,034,068 cevap
36,262 kullanıcı