Bugün esim kpss ye girdi. Yalnız gondermke istemedim garip gario gitmesin diye bende gittim. O çıkana kadar kafe gibi bir yerdr oturdum. Arka masada bir erkekle bir kadın geldi. Sevgilisi mi kardeşi mi bilmiyorum. Kafenin sahibinin köylüsü çıktı onlar konusurken 3 4 kadin daha geldi. Kafede bağıra bağıra konuşuyorlar. Adam diyorki. Ben karıma deger vermem ki çocuğuma veririm allah bana bir ekek evlat versin yeter baska bir sey istemem. Karim cocugu digursun istersrle gitsin umrumda olmaz. Sonra kilolu birinden bahsettiler. Onun gibi biriyle evleneceğime gider 3 4 çocuklu dul bir kadınla evlenirim daha iyi kilolu kadin mı olur. 3 tane evim 2 tane arabam var bana gelen kadın daha ne istesin. Evleneceğim insan asla anneme saygısızlık edemez haddinj ve yerini bilecek gibi bir sürü şey söyledi ki bunlar daha yarısı. Kafenin sahibi ablada gel benden kızımı iste ben sana veririm dedi. Adamda tabi verirsin 3 tane evi 2 tane arabayi duyan herkes gelir zaten bana. Dedi o yanindaki kadınlarin kimisi gülüyor kimisi kızıyor. O konuştu ama ben sinirden çatladım. Kendimi zor tuttum. Dönüp bir sey dememek için. Esim sinavdan cikinca ona anlattım. Bos ver dengesizin birisiymis baksana dedi.