0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar nasip olursa 7 aralık tahmini dogum tarihi kaynanam gelecegim 1 hafta  10 gün kalırım diyordu yardımım olur diyordu. Simdi 2 gun önce hastaneye gitmiş . Belindeki fıtık dizlerine inmiş ustune dahi basamıyormuş doktor ameliyat demiş. Bende bugun eşime o zaman annene söyle gelmesin ben soylersem alınır belki dedim. Burda yorulmasın ben hallederim dedim. Oda burda ne is yapacak ki dedi. Bendr ben yemek.yapamam bulaşık yıkayamam ikimiz olsak ne bulursak yeriz ama onlar olunca yemek isterler dedim. Oda sen kac gun yatacaksin ki dedi 2. Kalkarsın diyor. Bende daha once kac defa dogurdunda 2 gunde ayaga kalktın.  Bir tane doğur suraya koy o zaman konuşursun dedim. E kac gun yatacaksin ya dedi. 

Uzun lafın kısası simdi buraya gelip dizleri daha kotu olursa gelinin evine gittide hasta oldu derler diye cekiniyorum.  Kirmadan nasıl gelme diyebilirim.

Bugun cok post oldu ama tum sorular bugün çıktı.  :))))))

14 Cevaplar

0 oy
(1,319 puan) tarafından
Şöyle gelmesin Allah aşkına insan yükü ağırdır ağrın sizin olur kalkıp hizmet etmeye çalışırsın o da hasta belli hayatta kalkmaz . 

Ara güzelce izah et anne zaten bende kötü olurum sana iyi bakamam sonra görüşelim de o anlar bı zahmet anlasin

tarafından
Ya alınır o alindigi zamanda bir seyi inadina yapar tok.ben gelirim bir sey olmaz sen dusunme der
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anne bence siz sonra torununuzu sevmeye gelin . Hem ben de toparlanmış olurum sen yorulmamis  olursun de 
tarafından
O biraz alıngan benden cocugu kıskanıyor beni istemiyor diye düşünür.
0 oy
(132,085 puan) tarafından
Kiz ben hastaneden eve geldim hemen yemege bulasiga temizlige giristim sakin yatma kalk hareket et korkma aci agri gecici 
tarafından
Ben cok nazlanırım ya. Agri sancı olmasa bile yatarım.
(1,319 puan) tarafından
Ya kendine iş yapsın kaynanaya hizmet etmek zorunda değil ben yapmam alınsın istediği kadar şunların tripleri de bir bitmiyor ya
Ben kaynanaya hizmet etsin demedimki hareket et yatma korkma dedim
(1,319 puan) tarafından
Yok onu sana demedim ben yavrum , hareket etsin evet çok güzel
Diğer yorumun altına yazmamisim pardon ♥️
Haa timam ☺️
0 oy
tarafından
Kaç defa doğurdun kısmına çok güldüm kusura bakmayın :) burda gelirsin çok yorulursun falan diyerek ikna etmeye çalış 
tarafından
Ben dersem alınır.  Alındığı zamanda inadına gelevegim.diye tutturur
0 oy
tarafından
Bence de oğlu desin. Gelmesin valla yardım edeceği yerde hizmet bekler. 
0 oy
tarafından
En niyatinde kayinvalde ....senin değil eşinin demesi gerek iyi anlamda söylesen kirilirabilir..niyeti kötü deg yardım etmek istiyo sonuçta başka biri olsa hastayım der gelmek istemez.en azından teklif ediyo.esin söylesin.. hadi geldi diyelim niye dert ediyosun.kendi istemiş olur baksın.madem.sen.niye hizmet.ediuosun o.halinle....
tarafından
Oda annesi sanki onu istemiyoruz gubi algılar diye çekiniyor aslında ama.onun soylemesi yine iyi en azindan o oğlu ben soylesem adim gelin olmuş oluyor
0 oy
(1,479 puan) tarafından
Gelmesi senin için kötü olur canım iki yük birden kaldırmaya çalışırsın bu defa 
tarafından
Bana yardımı olacağını bilsem gelmesini bende isterim ama oda benim gibi nazlı ben eşime oda kayinbabama naz yapıyor
0 oy
tarafından
Afedersin ama eşin tam bir öküzz annesi rahatsızsa gelmesin zaten bence eşin doğumu kolay bişey sanıyor hemen ayağa kalkıp onlara hizmet etmeni bekliyo 
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Kaç gün yatmayı planlıyon :D şaka kız bşy olmaz bende yalnızdım valla 3.gğn herşeyimi kendim yaptım kimsede yoktu en güzeli tek olmak 
tarafından
10 gun falan yatarım herhalde ya. Cok nazlıyımdır ben
(25,212 puan) tarafından
Yok Kız yatmazsın valla bende cok nazlıydım kendime şaşırdım hatta kocam demişki eyvah yandım ben :D valla taramalı gibi çalıştım :D
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Ne kadar yatacagini kim bilirki canim.ben normal dogum yapdim dikisim coksu 40 gun yatdim esim bakdi bana tuvalete bile kucagina goturdu .sende esine soyle dogum kolay diyil ne olacagini bilinmiyor .sen bebeye bakacaksin ev islerini nasil yaparsin ki .annesinede siz zahmet etmeyin bize gorede uzulmeyin hal ederim siz iy olun yeterki soyle .bize gore size bir sey olursa uzulur soyle
0 oy
(581 puan) tarafından
Ama canım zaten o size gelir kalırım dediğinde bişey dememişsiniz yani anne gelme yorulma denemişsiniz. Ve şimdi de rahatsız olduğunu hasta olduğunu öğrenmişsiniz. Ve sen gelmese daha iyi diyosun. Doğru diyorsun. Hem gelmesini istemesen en başta tatlı dille yok anne gerek yok derdin. Bence yanlış anlamaması lazım 
tarafından
Cok cabuk alınır. Sanki evi çocuğu ondan kıskanıyorum gibi düşünür. Ve alınınca inada  biniyor. Yapası toksada yapıyor
(581 puan) tarafından
Ayy canim bilemedim vallaha zor o zaman ya
0 oy
tarafından
Ara anne sen hastasın zaten ben hallederim gelme dinlen evin de zahmet etme falan de alınmaz bence 
tarafından
Cok cabuk alınır. Sanki evi çocuğu ondan kıskanıyorum gibi düşünür. Ve alınınca inada  biniyor. Yapası toksada yapıyor
tarafından
Sen hastasın bende hastayım şimdi ne sen bana bakabilirsin nede ben sana bakabilirim zahmet olmasın sana iyileş iyice sonra gel anne falan de alınacak ne var bunda yani çocuk mu
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Doğumum sezeryan değilse gelmesin normal.dogumda fazla yatmazsın annen gelsin
tarafından
Ona gelme deyip annem gelirse kıskançlıktan  çatlar  sanki hasta oldugu icin degilde gareze yapmışız gibi anlar.
(1,908 puan) tarafından
Allah allah ozaman işin zor canm
0 oy
(946 puan) tarafından
Yorumların hepsini okudum da, sanırım senin kaçış yolun yok ya her türlü alınıyo, kıskanıyor, inat yapıyo yani bu kadın :) :)  en iyisi sen direkt doğruyu söyle ben sezeryan olucam canım tatlıdır anne hani siz de olursanız ilgilenemem benim içime sinmez de, ben biraz toparlanayım gelin kalın istediğiniz kadar içime sindiği gibi ilgilenirim hem sizinle de bakalım nolcak

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 327 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (302 puan) tarafından soruldu

409,105 soru

12,295,555 cevap

38,316 kullanıcı

Kategoriler

...