Kızlar bugün çarşıya çıktım eltimle arkadaşlarla falan yürüyoruz neyse karşıma bı kız çıktı ama böyle görseniz demezsiniz dilenci dar paça pantolon tunik bone sal takmış çok güzel giyimli bı kızdı ve gencecik 20 22 yaşlarında yanıma doğru geldi Allah rızası için yardım et dedi önce bı şaşırdım çünkü hiç dilenciye benzemiyordu neyse ev e dönüşte gene o kızı gördüm bu sefer başka bı çiftle konuşuyor o beni görmedi ben yürürken ona bakıyorum neyse kadın ona acıdı etti ne dediyse artık önümde de bı kadın ufak çocuğu almış eline önümüzde bekliyor bende diğer kızı izliyorum ne yapacak diye döndü kadına baktı göz kırptı kahkaha attı ya resmen yardım eden çiftle dalga geçti bu önümde duranda benim o kızı gördüğümü görmedi birbirine bakıp gulustuler kadın yanıma geldi Allah riza si için bı sadak dedi açtım.agzimi bende ayıp ayıp elindeki çocuğu alet etme Allah'tan kork dedim ne yapım dedi bende dedim sizin bakisip gukustugunuzu ben gördüm insanlarla dalga geçiyorsunuz git namusuna çalış çocuğuna helal yedir dedim sesini çıkarmadı biz uzaklaşınca arkamı dönüp baktım.hala gulusuyorlardi biseyler konuşuyorlardı ... Ya insanlar beş kuruş için ne kadar alın teri döküyor çalışıp didiniyor boyleleride çoluk çocuğumuzun rızkını yiyor zaten muhtaç olan belli eder kendini böyle insanlara kanmayın kızlar sadaka mi vermek istiyorsunuz etrafınızdaki zor durumda olan insanlara verin o kadar üzüldüm ki iyilik bile insan yapamıyor artık böyleleri yüzünden