0 oy
2,144 göst.
Aile kategorisinde (1,114 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar eşim nakliye işine başladı geceleri çoğu zman evde olmuyor bu hafta hiç gelmedi eve sürekli yoldaydi. Bu sbah 11de geldi dün akşam aradı gözlerim acıyo araba suremicem arabayi çekip uyucam dedi. Neyse geldi duş aldı yattı daha kalkmadı bende telefonuna bakayım dedim şeytan dürttü bı kısa cumartesi gecesi mesaj atmış faceden ama kız dönüş yapmamış eşime sormalı mıyım napiyim kızlar sinirden patlicam şuan 

image

26 Cevaplar

+7 oy
(8,080 puan) tarafından
Sorma sorma boşver arkadaşı atmıştır 
(1,114 puan) tarafından
Googleden Twitter a giriyo ama çıkış yapıyo ben şifreyi bilmediğim için giremiyorum. Kim bilir orda neler var daha
(8,080 puan) tarafından
Eşinin ismi ne canım yazmak istemezsen yazma
(25 puan) tarafından
Twiterdan özel mesaj atılıyo mu? Nasıl girebilirm oraya biz sosyal medya kullanmyruz esimin twiteri var sadece gundemi takip etmk icin. Bide ben bakaym. Mesjlar bolumune nasl giriliyo
(8,080 puan) tarafından
Atılıyor canım şifre falan biliyorsan girebilirsin
(25 puan) tarafından
Twitrda mesjlar bölümne nasl gelcem ki smdi bakaym bi hemen soylersen
-Reklam-
+6 oy
(581 puan) tarafından
Solom

Nopoyon monol

Minel ağzına tükürsün senin tövbe estağfurullah ya. Bu erkekler nasıl varlıklar ya
(581 puan) tarafından
Kaldır hesap sor kız
(1,114 puan) tarafından
Kavga çıkacağı için sabahı beklicem cnm
(100 puan) tarafından
Kız ezo yemımedeeım koptum gulmekten yorumuna :DDDDDDDDDDDDDDDD
(581 puan) tarafından
Burcu sağol kuzum. Kız vallaha adamın mesajını görünce sinir oldum öyle demek geçti icimden
(581 puan) tarafından
Miracım kıyamam sana canım benim ya hepsi aynı vallaha üzme kendini lütfen sabah ola hayrola inşallah
+1 oy
(2,688 puan) tarafından
Agzina siç

Durdugun kabahat 
(1,114 puan) tarafından
Sabah uyandığına pisman olucak
(2,688 puan) tarafından
Kiz sen sabahi bekliycen mi hey Allahim :)

Ustune atlayip dovsene
(1,114 puan) tarafından
Apartmanda oturuyoruz kavga cikicak çünkü kendi suçunu bastırmak için bagiracak çocuklar da uyuyo o yüzden sabahı beklicem
+1 oy
(91 puan) tarafından
Kızın belki hiç haberi yok ve suçu da yok. Böyle bir durumla anılmak kimsenin hoşuna gitmez. Kızın adını karalayıp atsaydınız bari
(1,114 puan) tarafından
Doğru diyorsun aklıma gelmedi öyle yapayım
0 oy
tarafından
Eşime sormalı mıyım diye soruyor musun bide? Ay ben katliam çıkarmıştım çoktan gece yarısı hemde offf off
(1,114 puan) tarafından
Şuan kendimi zor tutuyorum ama çocuklar uyudu gece gece kavga istemiyorum şuan biliyorum sesler yukselcek çünkü
tarafından
O zaman doğru yapıyorsun canım kavga çıkacaksa çocukların duymayacağı şekilde olsun evet. Ama asla asla alttan alma. Kesinlikle bi yalan bi bahane bulacaktır bunun özrü olamaz inanma burnunu iyice sürt
(1,114 puan) tarafından
İnşallah cnm sabahı zor edicem :(
0 oy
(2,793 puan) tarafından
Sormalısın tabi ne bu napıyon sen hayırdır de susma
(1,114 puan) tarafından
Bnde sorma yönündeyim :(
0 oy
tarafından
Sorucaksın tabiki 
tarafından
Kanma
(1,114 puan) tarafından
İnşallah yeni evliyken de bir iki kere böyle mesjlar yakaladım arkadaşım da şifrem var o yapmıştır deyip gecistirmisti beni
(30 puan) tarafından
Eğer yine öyle derse arkadaşında olan şifren neden bende yok onun kadar yakının değilmiyim ben senin de şifresini iste vermezse üstüne git el alemde olan şifre benden gizleniyosa hiç boşuna savunma kendini de
(1,114 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm fikirlerin için kendimi biliyorum susup oturcam yoksa
(30 puan) tarafından
Çok zor bir durum allah yardım etsin cnm
0 oy
tarafından
Bence sor haberin olduğunu bilsin neden mesaj atıyormuş evli barklı adam bunlarda neden utanma yok anlamıyorum ki evde karısı varken dışarda ne arıyorlar! 
(1,114 puan) tarafından
Beni bile aramaz ki hiç insan merak eder demi ben aradığım zmanda her zman açmaz yada açar işim var deyip yüzume kapatır. Pazartesiden beri eve ilk kez sbah geldi hiç aramadı bı kere bile aramadı. Evden sorumsuz bı eş zaten önceki postlarimda da çok dert yandım
tarafından
Gerekli tepkiyi ver o zaman canım. Allah yardımcın olsun.
(1,114 puan) tarafından
Amin cnm inşallah
0 oy
(24 puan) tarafından
Esinizmi kiza yazmis ve ne yazmis bence suan sessiz kalin takipte kalin ekran resmini cek kendine at arada tekrar bak kiz cevap verecekmi bakalm
(1,114 puan) tarafından
Eşim kıza yazmış selam napiyon diye ve evde olmadığı gece. Çekip attim ama sessiz kalmak içime dert oluyo içim içimi yiyo. Siliyo gecmisleri
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Canım sor tabi acaba tanıyor mu ortak bi arkadaşları gözüküyor 
(1,114 puan) tarafından
Kiz olduğumuz ilçeden bı ortak kişi var oda pideci :-)
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın inşallah onu
(1,114 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Bence hemen sorma. Bununla kalmaz takip et.simdi sorsan yalan söyler ama daha detaylı yazışmalarını yakalarsan hesabını sorarsın.bekle görmemiş gibi davran.yoksa bundan sonra yazdıklarını siler
(1,114 puan) tarafından
Ama kız paylaşm en son 2019 da yapmış yakın zmanda resim video paylasmamis eşim niye onu bulup mesaj atmış anlamıyorum
tarafından
Paylasim yapmiyordur ama takılıyordur. Demekki eşiniz tanıyor kız i
(1,114 puan) tarafından
Bilmiyorum valla ya off
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Kesinlikle sor hayirdir ne diye mesj attım diye kız trip at 
(1,114 puan) tarafından
Ben dert yapacağıma kendi dert yapsın valla sbah uyandığına bin pisman olucak
(1,424 puan) tarafından
Aynen sor canım. Sakin bir şekilde sor böyle bir mesaj gördüm kim diye bağırarak başlama konuya ozaman sinirlenir o bağırır sana
(1,114 puan) tarafından
Yok cnm ben bağırarak başlamam da kendi bağırarak konuşur suçunu bastırmak için beni suçlar sen benim telefonumumu karıştırıyon güvenmiyon mu diye
(1,424 puan) tarafından
Denk geldi telefinun isigi yandi baktim ne var bunda once sorumun cevabini ver de
(1,114 puan) tarafından
Sağol cnm sabahı sabırsızlıkla bekliyorum
0 oy
tarafından
Durduğun kabahat be canım ya 
tarafından
Sanaha kadar durabilirsen iyi cnm ama umarım saçmalamaz arkadaşım yaptı falan diye zırvalamaz  ve mantıklı bi açıklaması vardır inşallah huzurunuz bozulmz
(1,114 puan) tarafından
Huzur kalmadı ki zaten borç yapa yapa huzurumuzu bozmuştu iyice
tarafından
Bu da borç gibi olsa keşke cnm insan daha çok huzursuz oluyo
(1,114 puan) tarafından
Kendi bilir yaptığı kendine yapar bana bişey olmaz. Başkalarında gözü varsa bosasin beni sonra kendi ne halt yerse yesin umrumda olmaz onun için gözyaşı bile dökmem kurtulduguma sukrederim
tarafından
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
0 oy
tarafından

Bence hmn sormaaa. Kadın cvp vercek mi bakalim. Biraz takip et sabret. Altından neler çıkacak. Ona göre agzına et sonra :D

(1,114 puan) tarafından
Kadının profilinde en son 2019da paylaşım yapmış ya kullanmiyo yada başka hesabi var eşim bilmiyodur
tarafından
Profili herkese kapalıdır belki ondan öyle 2019daki gönderiler gözüküyordır. Bnmde öyle mesela ark.ım olmayanlar eski şeyleri görüyor
(1,114 puan) tarafından
Hmm bilmiyodum cnm kadını Instagram'dan buldum orda da 2016da paylaşım yapmış en son
tarafından
Hee o zmn dediğin gibi olabilir cnm.. Aktif kullanmıyordur sosyal medyayi
(1,114 puan) tarafından
Belki de cnm olabilir
0 oy
tarafından
Telefon numarası yok sanırım face den yazdığına göre. Allah bildiği gibi yapsın bide çocukları var sorumsuz eş. Rabbim yardımcın olsun canım seninde
(1,114 puan) tarafından
Kızın adı minel olarak yazmış telefon rehberinden baktım minel yok ama minik diye biri kayıtlı ama resim yok
tarafından
O dur büyük ihtimal kafasını kırmıyon mu şunun, koy  kapının önüne gösterme çocukları da
tarafından
Çalışıyormuş sun bide kendi ayaklarının üzerinde durursun gerek yok öyle ese
(1,114 puan) tarafından
Numarayı kendime alıp bı arkadaşıma aratmam lazım erkek çıkarsa yanlış olmuş der kapatır. Kadın sesi olursa da kimle görüşüyorum falanca kişiyi aramıştım der adını öğrenir
0 oy
(579 puan) tarafından
Sizde esinizim face sifresi yokmu hergum girip konyrol edin bekleyin bakalim daha baska yesigi haltlar varmi cikarin 
(1,114 puan) tarafından
Cnm bişey sorcam o kadının fake hesabını açsam ceza yer miyim yakalnirsam :( o kadının resimlerini paylaşıp onun adıyla açsam öyle mesj atsam eşime nasıl olur
tarafından
Yok ceza fln yemezsin canım bişi olmaz korkma. Yalnız o kadını engelle açacagın hesaptan.
(1,114 puan) tarafından
Ya günlerce açık olmucak bir iki gün eşimin ağzını yoklamak için öyle bişey geldi aklıma
tarafından
Gayet mantıklı hiç durma
(1,114 puan) tarafından
Sabah inşallah cnm
0 oy
(2,383 puan) tarafından
Siz benim yerimde olsaydiniz kafayi yerdiniz o zaman iş için güzel güzel kızlar ariyor mesaj atıyor hatta birtanesi benim akılliyi görüntülü arıyor 
(2,383 puan) tarafından
Tek dertleri yiyecek kapi ya allahtan peşlerine düşmüyor benimki çok şükür allah göstermesin.  Çağri bey çagrı bey diye görsen . Ama sende direk kavga çıkarma güzellikle sor belki okuldan arkadasi is arkadasi hemen doldurma kendini her pis zihniyetli ise onuda allah islah eylesin kendi utansin
(1,114 puan) tarafından
Yok b n sakın sorarım ama kendi bağırır haklı çıkarmak için kendini
(2,383 puan) tarafından
Bağıran insan her zaman haksizdir korkutarak kendini hakli çıkarmaya calisiyordur . Kadinin profiline baksaydin keşke fotoğraflarını birbirinin begenmis mi ortak arkadaslarini sende taniyor musun facesini de kendi telefonuna gir
(1,114 puan) tarafından
Facesini kendi telefonuma giremem şifreyi bilmiyorum. Profile baktım açık saçık bı kadın ortak arkadaş pideci var sadece kız aynı ilçeden
(1,114 puan) tarafından
Kadın face'de en son 2019 da paylaşım yapmış onlarda da bgeni yorum yok
0 oy
(333 puan) tarafından
Bide gece 11atmis ne. Suretle atmis mesaji acaba
(1,114 puan) tarafından
Evet evde olmadığı gece bana arabayı çekip uyucam dediği gece
(1,114 puan) tarafından
Hatta annesi aramış 12de acmayinca kaynanam beni aradı ben uyumuştur dedim. Sbah eşime sordum annen aramıs niye acmadin diye sorduğumda araba sürüyodum dedi
(333 puan) tarafından
Erkekleri tek biraktinmi yada konusmadinmi hemen baskalariyla konsmakta buluolar bnde iki kez falan yakaladim telefonu paydosta arkadasim aliyordu o konusuyordu galiba diyordu birde uste cikmaya calisiyordu sen bana guvenmiormusun bilmem ne diye
(1,114 puan) tarafından
Aynen aynen benimki de öyle diyodu yeni evliyken yakaladığımda
0 oy
(16 puan) tarafından
Bnce hic bozma kocana bisey belli etme konus onun  adina mi pot kırma amacina ulaştıktan sonra mesajlari sil en son yazdığı msj klsn slm fln yzmis ya ben asla durmazdim ne olursa olsun 
(1,114 puan) tarafından
Evlenince bana facemi sildirmisti
(16 puan) tarafından
Oda silcekti hersey esit olcak bnce sen yine kotu düşünme bu devirde kizlarda saglam ayak değil
(1,114 puan) tarafından
Bilmiyorum bakalım sbah neler olacak merak ediyorum
(16 puan) tarafından
Bi kiz veya bi msj icin huzurunu bozma derim çünkü mutlu insanın düşmanı cok olur
(1,114 puan) tarafından
Şuan durumu ayrılma noktasına getirmem ama evli barkli çocuklu biri niye mesaj atsın ki.

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 2,580 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,528 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 756 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zehraao (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,348 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Anne.adayii (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 174 göst.