Evettt kızlar buradan okuduğum kadarıyla ayva yiyenlerin bebeği çok güzel oluyormuş ve gamzesi oluyormuş benim bebeğim her türlü benim güzel veya çirkin sıkıntı değil ama gamzesi olmasını isterim eşime ayva aldirttim bugün doğru mu bu denilen
Valla ayvayla ilgisi var mı bilemem ama benim kızımın iki yanağında da kocaman gamzesi var ve masaAllah yüzü çok güzel hamileyken hergun bı ayva yedim bide ayvayı dilim yapıp yanağıma bastım o bastığım yerde gamze çıkmış yalnız bunu yaptığım da 4 5 aylık hamileydim ilgisi var mı bilemem . bende ve eşimde de gamze var ama belli belirsiz bizimkiler kızın ki kocaman masaAllah
Bana 2 hamisligimdede yedirdiler büyük oğlum da bir tane küçük oğlum da 2 tane var. ikinci hamileliğimde ayva yiyip parmağınla Gamze olmasını istediğin yere bastırırsan olur diye duymustum ama inanmamıştım eğlencesine yapmıştım O yüzden mi İki tarafta gamzesi oldu oğlumun bilmiyorum ama baba tarafında da var Gamze Belki oradan gelmiştir
Test edildi onaylandı(ben tarafından) oğluşumun sağ yanağında gamzesi var ve çok ponçik
413,025 soru
12,434,765 cevap
45,780 kullanıcı