0 oy
1,196 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Sürekli bana cinsellik hikayelerini anlatıyor ben saf da anlamıyorum olayı nereye getireceğini. Eşim ondan uzak durmamı söyleyip duruyor. Ben hiç sevmem anlatmayı ya o normal ben anormal gecelik giyip bana resim falan atıyor

image

31 Cevaplar

+3 oy
(14,067 puan) tarafından
Senin arkadaş hayatı cinsellikten ibaret sanıyor 
tarafından
Bir kadın kendi ôzelini eleki yatak odasıni anlatıyorsa o kadından kork her şey beklenir canım
-Reklam-
+2 oy
(2,368 puan) tarafından
Yatak odasini sana anlatmasi edepsizlikten başka birşey değil çok da günah.  Ama senin buraya bunu paylaşmanida doğru bulmuyorum . Ben olsaydim muhabbeti keserdim kimseyi ilgilendirmez benim özelim baskalarinin özeli de beni ilgilendirmez şahsen. 
+1 oy
(964 puan) tarafından
Ahahaha kiz uzak dur ondan valla ben bile bi tuhaf oldum :Dd
0 oy
(5,371 puan) tarafından

Manyakk mı ne:ermm:

0 oy
tarafından
Ay hiç sorma benim de öyle bı arkadaşım var dün bana neler neler anlattı anlatsam ağzın açık kalır, aralarında geçen şeye kadar. Bende hiç sevmem böyle şeyleri çok soğudum kendisinden istemsizce
0 oy
(703 puan) tarafından
Afedersiniz ama arkadaşınız ne kadar  edepsiz size ne onun kocasını mutlu etmesinden. Ay valla terbiseyiz 
0 oy
(622 puan) tarafından
Öyle kadınlar dan nefret ederim oyleleriyle asla arkadaşlık etmem
0 oy
tarafından
Manyak sapik bu gari
0 oy
tarafından
Bu sana yakında foto da atar hah 
tarafından
Foto da atıyormuş zatenn yazmış ya
tarafından
Yine tek atiyomus başka türlü atsa biraz yüz bulsa herşeyi anlatacak turde biri belli
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Bence esin haklı bu kadarda açıkça konuşulmaz yani edep denen birşey var 
0 oy
(1,262 puan) tarafından

Bu arkadaşın neden böyle özelini anlatma gereğinde ki :woot:neyş ispatlamaya çalışıyor neyi 

tarafından
Eşi onu defalarca aldattı sanırım eşinin ona olan sevgisinden bahsediyor
0 oy
(1,331 puan) tarafından

Çocuklar sizi bu kadar mı uzaklaştırdı lafına niye takıldım ben tek ben mi takıldım acaba sinir olurum biri bana yazsa çünkü ona ne ki yani herkesin aklı bel atına çalışmıyor anlamak zorunda mıyım arkadaş :D

tarafından
Onlar çocuklarını umursayan insanlardan değil. Şimdi çocukları uyanık onlar odalarında sürekli anlatıyor zaten. Bende öyle yapacakmişim
(1,331 puan) tarafından
Abov daha neler ay yavrumu bırakamam sen doğrusun kesinlikle canım sana da niyr bu kadar detaya giriyorki aklı hakkaten baska seye çalışmıyo demekki
(51,726 puan) tarafından
biz uyusun derin uykuya dalsin diye beklerken kendimiz uyuyoruz ☺️uyanikken oldurseler esimle basbasa kalamam zaten kizim birakmaz ☺️
0 oy
tarafından

Ne desem bilemedim bu nasil bi yangindir:ermm:

0 oy
tarafından
Ne cirkin bi konusma tarzi 
tarafından
Ben başta anlamadım canın çeker deyince yemek sandım
tarafından
Sa.lak sey terbiyesiz mesafeni koru bence
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Nefret ederim böyle insanlardan ben ne kimseye anlatırım ne kimseden dinlerim bu ablalarım bile olsa konuşturmam ne dengesiz insanlar var ya ne edep kalmış ne yatak odası saygısı gizliliği kalmış..resmen rezillik 
0 oy
(667 puan) tarafından
Demek ki seni kendine yakın görüyor ama bu konular özel özelde kalmalı 
0 oy
(777 puan) tarafından
Ne kadar samimi de olsam asla özelimi anlatmam başkasınınkini de dinlemek istemem.lütfen uzak dur o kişiden
0 oy
(51,726 puan) tarafından
hic sevmedigim ağzı bos konusan insan tipi 
0 oy
(816 puan) tarafından
Arkana bakmadan kaçççççç. Bu ne böyle yaa yarın ılerı gıder sız hangı p....... sevıyonuz der tövbe yarabbı hıc sevmem bu tarz konusan bunları konusmaktan mutlu olan insanları senın senı kocana nası sunduğundân banane
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Arkadasin normal mi gizli lezbiyen olmasin cok normal değil bu tarz sohbet dikkat et bence

İlgili bir soru bulunamadı

410,489 soru

12,347,399 cevap

40,238 kullanıcı

Kategoriler

...