0 oy
723 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

bebeiş uyudu amca kahve içebiliyorum sizler napıyosunuz hanımlar :) 

18 Cevaplar

0 oy
(2,772 puan) tarafından
Cugara mı :) :) 
tarafından
He :)
(2,772 puan) tarafından
Dünden beridir içmiyorum :) inşallah bırakcam canım istedi :)
tarafından
Bende hamileyken bıraktım bebeğim şimdi 5 aylık ek gıda mamaya başladık sütüm yetmiyo ondan içmeye başladım :)
(2,772 puan) tarafından
Bende hamileyken bıraktım 6 aylık olunca maalesef başladım 1 yaşına girecek inşallah yine bırakırım :)
-Reklam-
0 oy
(2,597 puan) tarafından

Gözlerimi anca yarım yamalak açtımda yorum falan yazıyorum postlara:)

tarafından
Hahha benimde uykum var ama herifi bekliyom beklerken kahve içim dedim baya canım cekmişti :)
0 oy
(4,066 puan) tarafından

Afiyet olsun:)

0 oy
(18,577 puan) tarafından

Yoruldum uykum var ama hala ayaktayım :(

tarafından
Bende sabah 8 den belli ayaktayım uykum var ama herif işten gelcek onu bekliyorum :)
(18,577 puan) tarafından
Geceden beri uyanıkım kızım ateşi vardı hastaydı die
Sabah erken sağlık ocağına gittik
Geldık işlerimi yaptım yemek yemeğe gittim eltime
Sorna yıne ev ve iş:(
Daha yenı oturdm annem gelecek birazdan onu beklıom bende yatacam :)
0 oy
(6,200 puan) tarafından

Yan dondurunuz.Basim agriyo maalesef

image

(6,200 puan) tarafından
Teşekkürler❤️
(18,577 puan) tarafından
Yaa çok geçmiş olsun cnım
Beloş nasıl napıo
(6,200 puan) tarafından
Belos sutkoligi uyuyo napsin birazdan uyanicak 12-1e kadar bağırma seansı basliycak:D sonra sabaha kadar uyku timeeee :DD
(18,577 puan) tarafından
Ohhh mis uykuya hasret ben bırakıom buraya :(
(6,200 puan) tarafından
Uyursun seyetme
0 oy
(865 puan) tarafından

Oğluş uyudu :) 

image

tarafından
Ay bende hekimoğlunu izliyorum şimdi masumlar apartmanını izlemedim hiç kırmızı odayı izliyorum bide onun dışında kitap okuyorum bu dizi nasıl iyimi
(865 puan) tarafından
Çok güzel :) gıcık ediyor ama insanı
0 oy
tarafından

Tüm gün temizlik yaptım boynum ve kollarım ağrıyor bi yandan kızım durmuyor onunla ilgileniyorum bi yandan eşim işten geldi yemek koycam bebeği susturmaya çalışıyorum çok yoruldum yoruldum yoruldum :(

tarafından
Allah yardımcımız olsun valla benim bebeğim 5 aylık tüm gün kucagımda yemek ütü temizlik maf oluyo insan ama gülüşleri yeter be ay bugün esra erolu izledim kadın 4 aylık bebeğini taksiciye bırakıp gitmiş utanmadan şimdi aramaya gelmiş görmek istiyorum diyo deli oldum valla
tarafından
Öylelerine zaten şaşırıyorum çocuğu bırakırken annelik duygusu neredeydi? Valla canım benim kızımda hasta zaten 4  5 saat uykuyla tüm gün ayaktayım bugünde kapı pencere petek sildim halıları çırptım fln kollarım boynum çok kötü birde boyun fıtığım var malesef. Allah yardımcımız olsun inşallah.
tarafından
Sanırım bazıları anneliği hak etmiyor allahımın gücüne gitmesin ama annemin arkadası cok bebek istiyo 10 yıldır olmuyo eşinde sorun var evlatlıkta edinemiyorlar maddi konudan devlet vermiyolar:(
tarafından
Evet en iyisini Rabbim bilir tabiki ama keşke gerçekten anne olabilen anne olsaydı doğurmakla olmuyor.
0 oy
(26 puan) tarafından

Kahve saati yarinin heycaniyla gitmiyor bile hayirli haberle ins sonucumu alayim kizlar dua edermisiniz 

image

(26 puan) tarafından
Asilama oldum kanda gebelik bakilcak 4 senedir  istiyorum insallah ilk denemem tutmustur amiiinn
(26 puan) tarafından
Yeni namazdan kalktim boynum agridi aksam namazindan beri okuyorum biraz dinleniyim tekrar tekrar okucam insallah
tarafından
İnşallah herşey gönlünce olur kuzum
tarafından
Allahım emeğini boşa cıkarmasın kuzum biraz sabır işi bunlar şükret herşeye allahım nasip eder inş
(26 puan) tarafından
Amiin insallah canim allah razi olsun
0 oy
(28 puan) tarafından
Oğlum uyudu eşim uyudu. Bende once bulaşıkları yikiyicam sonra duş alicam sonra da sahur yapip yaticam. Yarin oruc tutucam inşallah. 
tarafından
Allah güç kuvvet versin kuzum :)
(28 puan) tarafından
Amin canim 22 haftalık hamileyimde. Pek halimde yok ama artık yapabildiğim kadarını yapicam
tarafından
Cok zorlama hamilesin şart değil diye biliyorum dene olmassa tutma doğum yapınca kazasını tutarsın kuzum sonucta can taşıyorsun
(28 puan) tarafından
Eşim de oyle söyledi ama işte böyle bi günde de oruç tutamazsam kendimi çok tuhaf hissederim. Ven böyle mübarek günlere çok değer ve önem veririm. Hep beklerim böyle günleri. Beni düşündüğün içinde teşekkür ederim canım saol :)
0 oy
(28,805 puan) tarafından

Bebek uykusu ayarlama timeee:D

tarafından
Cok heycanlı hahhaha :)
(28,805 puan) tarafından
Dmei hhahahahahha
tarafından
Evet en sevdiğim agahahhah :)
(28,805 puan) tarafından
sallamadan uyutmaya çalışıyorum sukur basardim insAllah untur öylece
tarafından
Ay benim oğlumda sallamaya alıştı cok gazlıydı 5 aylık oldu daha yeni yemi bitiyo gibi ama diş başlıyo sanırım bende sallıyorum ama mayıştıktan sonra bırakıyorum ninni söylüyorum inş sallamadan uykuya alışır
(28,805 puan) tarafından
insAllah duzelir
0 oy
tarafından
düzenlendi
Böyle bir şebek ile uğraşıyorum ama :D
tarafından
Ay allahım sıfatını yediğim maşallah maşallah :)
tarafından
Sağol teyzesi ❤️☺️
tarafından
Hamzanın tatlılığı:))maşalllah
tarafından
Teşekkürler teyzesi ❤️❤️
0 oy
(3,036 puan) tarafından

image

sütcuuuu :Ddd
tarafından
:) yarasın kız inek sütü kansızlık yapıyo diyorlar nekadar doğru acaba bende günde 1 bardak içiyorum ballı  şimdi kafamda deli sorular
(3,036 puan) tarafından
Herkes kafasından bisey uyduruyor bi ara bi profosor çıkmıştı yumurta zararlı diye sonra yumurtadan özür dilemişti :Dd  inanmıyorum herşeye
tarafından
Hhaha bencede bazıların kafanı cok güzel ne diceklerini şaşırıyorlar :)
tarafından
Bu resim.programinin adini ogrenebilir miyim
(3,036 puan) tarafından
Insagramda canım filtrelerde var
0 oy
(505 puan) tarafından
Kizlar neden resim yukleyemoyorum
tarafından
Alla allaah :/
(505 puan) tarafından
Tikliom Kac gundur tik yok :)
0 oy
(11,084 puan) tarafından
Ayağımda kızım var 18 aylık 

Kucağımda oğlum var 46 günlük 

Eşim denecek adam yardım edeyim demiyor da sabahtan akşama kadar yatıyormuşum bağırıyor( kızı uyutana kadar oğlana bak dediğim için)
tarafından
Allah güc versin koca desteği cok önemli :/
(11,084 puan) tarafından
Işte bende o yok çok sıkıntılı sabahtan beri başımın ağrısı hiç geçmedi birinin haz sancısı başlar birinin başka seyi
tarafından
Bende pandemi zamanına denk geldi doğumum annemler vs gelemedi pek eşimle ben baktım eşim çalışıyo şimdi ama gelince kendi bakar oğluma bende dinlenirim ya aslında babalar şöle düşğnmeli cocuga bakınca eşine yardım etmiyorsun cocugunla bağ kurup vakit geviriyorsun yani babalık yapıyorsun :/
(11,084 puan) tarafından
Yok cnm asla bakmaz bide bak deyince bana sen sabahtan beri yatıyorsun sen bak diyor
Kızım küçüğünün sesinden uyumaz çünkü
(830 puan) tarafından
Öyle bi koca bende de var canım maalesef bı duşa gireyim dedim iyiki laf ede ede baktı
0 oy
tarafından
Afiyet olsun

Bizde oglum kizim ile sutlu kahve ictik yaninda misirli balik kraker esliginde :D
0 oy
tarafından

Cay fasti bitti. Masa bana bakıyor ben masaya üşeniyorum.   Adam bide kahve istedi

image

tarafından
Afiyet olsun kuzum hahahha bende bu saatlerde acayip üşeniyom
tarafından
Ben emara girince 2.3 gün böyle ölü gibi oluyorum.  Cnm. Gecen gece girdim yarim saat onun şeyini atlatamadan dün gece. Bida girdim 1 saat onun sesini cekmek zorunda kaldim 2 gün kendime gelemem.
0 oy
(3,136 puan) tarafından

Bende kızçemi uyutuyorum :angel:

image

0 oy
(5,331 puan) tarafından
Bebe uyutmaca benim de ☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 315 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde orbanesara (2,020 puan) tarafından soruldu
0 oy