0 oy
1,031 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11,936 puan) tarafından
Kızlar cıldıracagım neler denedim olmuyor. 5,5 yasındaki kızım sabah 8 de kalkıp gece 1 de yatıyor ve arada hiç uyumuyor. Neler denedim olmuyor aile hayatımızı da etkiledi bu durum erken kalkıp gec yatmaktan perişan oldum. Uyanık oldugu için durmadan dagıtıyor 27 haftalık gebeyim evin işi yemek birde dagıttıklarını topla derken perişan oldum. Allah askına bir fikri olan var mı? Yat hadi diyince kyametleri koparıyor takla atıyor aglarken 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,330 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim kız 2 yaşında 8 gibi kalkıyor bnd kahvaltı veriyorum sorna işlerimi bitiyorum o uyuyursa uyutuyorum yoksa ve yatiyirum bı kaç saat daha sonrasında yorgun düşmemek için 37 haftalıgim çünkü , sonra ikindi gibi yatırıyorum bir saat uzarsa bn uyandiriyirum 11 gibide yatırıyorum ama inek sütüne alıştı daha yeni onu içince daha rahat yatıyor ( sun bile ayağımda vala yarım saatir dalıyorum yatmıyor uyku saati gecincede kötü oluyor ) tabi seninki buyukde aslında yorgun düşüp çoktan uymaasi lzimm ya
(11,936 puan) tarafından
Eşimin hiç bir seye yardımı yok. Konusmak tan da anlamıyor kızım. Anında karsı cıkıp bagırma ya baslıyor
(1,330 puan) tarafından
Sorunda tamda bu zaten ailede birlik yok cociukta o şekilde ilerliyor anne babanın ağız birliği olması gerek , ben bazen kizdigimda iki yaşında daha kizimm bakk ... Hemn gidip babsina söylüyor baba annem dövdü diyor yani kizmama bende hak etti babası bunu bunu yaptı diyroum babsida duruma göre iyi yapmış yapma etme diyor bazen tm tersi dediğinde kızıyorum , ama o cocouk ikinizin ve ilerde sizin gibi olucak yani sizin onu egitmenizbgerek yoksa asla anne babasına saygısı olmaz sadece sanada değil ababsinada aynii çok yaşar pismanligini
(11,936 puan) tarafından
Belli zaten dinlemeyecegi.
(1,330 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah ❤️
(11,936 puan) tarafından
Amin bacım amin
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sen kararli olursan cocukta eninde sonunda sana uyacak kural koymalısın 
(11,936 puan) tarafından
Kararlı olmak ne fayda oyle bagırıp tepiniyor ki komsular ayaklanıyor. 5 yasındakiyle bildigi kavga ediyoruz.
+1 oy
(2,703 puan) tarafından
Bi çocuk doktoruna gotursen pedaqoqa falanda danisa bilirsin
(11,936 puan) tarafından
Canım nasıl götüreyim devlette ne yer var nede  corona dan nefes alabiliyorsun özeller desen tek seans 400 TL den baslıyor cok baktım.
0 oy
(7,484 puan) tarafından
Allah Allah okadar saat nasil uyumadan duruyor canim hayret bise. Allah sabir versin cok zor durum gercekten
(11,936 puan) tarafından
Bilmiyorum nasıl duruyor cıldıracagım
(51,592 puan) tarafından
benim ela bile.duruyo oda duruyodur hilosum uykuları varda uykuya dalmalari sorun sanki gelecekte kendimi.okudum zorla.uyutuyorum kizmasam.uyumuyo insallah boyle devam etmez
0 oy
tarafından
Bu yasa gelip uyimuyorsa dahada uyumaz.teyzemin kızı 16yasinda kocaman ama bebekliginden beri gece uykusu yok uyku düzeni çok saçma gece 3-4e kadar oturur yatar 7de okul için kalkar  okuldan gelir uyur 9da kalkar bida gene 3-4.yani hep boylemis.bebekkende 3-4yatip 9da kalkar bida akşam 5te yatıp 9da kalkarmos aynı yani çok zor bikmisti kadın onla otururdum hep dio mecbur
(11,936 puan) tarafından
Bittim artık yıldım aile hayatımızı etkiledi bu durum
tarafından
Etkiler tabi .çok zor çünkü ben teyzemden biliyorum halada aynı dio kadın . Yapısı demekki dirayetli
(11,936 puan) tarafından
Boyle devam ederse eninde sonunda evliliğimizi bitirecek
tarafından
Esin ne diyor yapıyor.
(11,936 puan) tarafından
Hi birsey demiyor Dr götürelim yok. Onu yapalım yok yok yok yok. Ama yeri gelince sen neden soguk sun diyince cocuktan zaman mı var uyumuyor gece 1 de yatıyor ne zaman yakınlascaz da uyucaz diyor bana
0 oy
(3,212 puan) tarafından
5,5 yaş oldukça büyük bir yaş canım kardeşe tepki verdiği için yapıyor olma olasılığı yüksek. Okula gidiyorsa rehberlik öğretmeninden yardım alabilirsin. Okula gitmiyorsa bir psikoloğa götürmeni tavsiye ederim. Nasıl yaklaşman gerektiğini öğrenirsen ikiniz de rahat edersiniz. 
(3,212 puan) tarafından
Devlette de vardır muhakkak. Bir araştır canım. Biz sınıfta bir çocuk garip davranmaya başlayınca ilk olarak veliye kardeş mi geliyor diye sorarız. Cocuklar bu durumdan çok etkileniyorlar. Düşünsene evin tek ilgi odağıyken bir ortak geliyor. Biraz ilgini yoğunlaştır belki biraz rahatlar. Sürekli ona kendini değerli hissettir. Bırak biraz evin dağınık kalsın. Toplarken de ona oyun gibo bunu şuraya koyar mısın bunu buraya koyar mısın diye oyun oynatabilirsin. Her koyduğu şey için eline bir fasulye verebilirsin. Çocuklar imdat diyemez bazen huysuzluk yapar. Belki biraz anlaşılmak istiyordur.
(11,936 puan) tarafından
Ah canım ah görenler asıl cok ılgıleniyorsun cok seviyorsun ondan diyor. Kac kere etrafım bir kere ceza ver su cocuga dediler olmadı. Eşim hiç benim destekcim degil ceza versm ilk o bozar cocukla
(3,212 puan) tarafından
Çok ilgilendiğin için kardeşi olunca onu daha çok seversin diye korkuyor olabilir. Çok ilgilenmekten böyle olmaz. Senin dur dediğine eşin yap diyorsa ondan da denge bozulur  eşinle ağız birliği yapman şart. Muhakkak sınırları olmalı. Ama sevginin sınırı olmaz.
(11,936 puan) tarafından
Eşimle agız Birliği yapamıyoruz bazen iant yapıyor herhalde diyorum ben ak dersem o illa kara der öyle bir tip. Bu hamilelik oncesi de boyleydi korkudan bebege esya alamıyorum.
(3,212 puan) tarafından
Sınırları zorlamak canlının doğası da var ne yazık ki. Sınırlar tam belirlenmeyince hep bu yaşanıyor. Eğer uygun bir psikolog bulabilirseniz eşiniz ikna olabilir hatasına. Sağlıkla doğsun bebişiniz ablası da mışıl mışıl uyusun inşallah iyi geceler.
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Sabah 6 da kaldır bir gün canım.  Gün icinde uyutma erken uyur o zaman.
(11,936 puan) tarafından
Canım gün içinde hiç uyumuyor zaten. 8 de en gec kalktığı vakit
(7,116 puan) tarafından
Hadi ya.. senin de dinlenmen lazım canım. Gün icinde çok fazla yorulsa yine mi aynı olur.
(11,936 puan) tarafından
Aynı canım neler yapıyoruz gun ıcınde Allah inandırsın yok sanki cocuk hep sarza takılı
(7,116 puan) tarafından
En güzeli destek almak sanırım canım..
(11,936 puan) tarafından
Almak tabiki canım da yok devleti arastırdım gram yer yok özele zaten asla götüremem
(7,116 puan) tarafından
Instagram kullanıyorsun. Uyku eğitimi veren kişiler var .onlara sorabilirsin canım. Erken uyumasını nasıl sağlarım diye.
(11,936 puan) tarafından
Yok kullanmıyorum canım.
0 oy
(5,407 puan) tarafından
Ne yiyor içiyor paket gıda alımı nasıl ilaç vitamince kullanıyor musun kan değerleri nasil
(11,936 puan) tarafından
Gayet iyi cok güzel besliyorum sütü meyvesi corbası eksik olmaz ögün atlatmam asla
(5,407 puan) tarafından
Tam olarak öyle değil enerji alımı fazla ise gün içinde uyku isteği olmaz ne yiyor pakt gıda alıyor mu
(11,936 puan) tarafından
Paket gida derken Süt içiyor meyveli paketli
(5,407 puan) tarafından
Çikolata cips meyveli süt meyve suyu vb
(11,936 puan) tarafından
Meyveli Süt içiyor paketli.
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Homeopati ile bu durumlar da yardımcı olan dr lar var. Genelde tek sefer gidiyor danışanlsrı sonrası WhatsApp üzerinden değerlendiriyor. İnstagram da bi göz atın isterseniz. Dr ömer saltan

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 342 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 756 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde nefesimasyam (865 puan) tarafından soruldu

410,031 soru

12,328,007 cevap

39,155 kullanıcı

Kategoriler

...