Kızlar yakın arkadaşım var. Beraber aynı hamile kaldık bebeklerimiz oldu. Arkadaşım sürekli bebeğine ne alırsa bana atıyordu ama hiç bi sey yazmiyordu sadece fotoğraf. Ben güzelmiş falan deyince geri cevap da vermiyordu(aslında beğenmiyorum zevkini ama gönlü olsun )
Bebeğimiz oldu şimdi de bebeğinin fotoğrafını çekip atıyor bi şey demeden. Ben de tatlı maşallah falan bi şeyler diyorum, bebeğimin fotoğrafını gönderiyorum bazen, biz de böyleyiz falan diyorum. Cevap vermiyor. Sürekli aynı. Artık yazmıycam diyorum içimden tekrar delı gibi yazıyorum. Düzgün sohbet etmiyoruz bile sadece övünmek gibi aldığını yaptığını atıyor. Ben direk fotoğraf atıyım aynısını yapıyım diyorum yine yazmıyor, ya da ertesi gün yazıyor canım disardaydim işim vardı falan diye. Çok da yakın arkadaşız, öyleydik yani. Anlamadım niye böyle davranıyor. Arada konusuyoruz o zaman da övünür ama iyi konuşur. Çözemedim huy mu etti kendine böyle acaba.
Artık ondan mesaj geldigi an sinirlerim bozuluyor. Şimdi yine foto attı yazdim cevap vermedi. Söylesem mi bi şeyler napsam bilemedim.