0 oy
343 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Benim ailem korona oldu enistemde oldu 10 gun sonra karantinasi bitti test yapilmadan sokaklarda ama babam bakkalci kardrsim agir emgelli babam karantinasi bitunce hem kardesim icin hemde kimsenin vebaline girmemek icin test yapti yine ve pozitif cikti egerki babam test yapmasaydi bilmeyecekti halen pozitof oldugunu ve karantina bittiginde hicbi test yapmiyolar vaka sayilarida artiyor

9 Cevaplar

+1 oy
(123,071 puan) tarafından
Hic kimse önemsemiyo artik saldim cayira havasindalar 
tarafından
Valla oyle yapiyolar kanka bide karantina 10 gun diyolar ama test yapmiyolar babam gidip test yapmasaydi evde agir engelli kardrsim var ona bulasacakti Allah korusun
-Reklam-
+1 oy
(3,822 puan) tarafından
Karantina bitiminde tekrar test yapmıyorlar yaparsak 15 gün daha karantina da kalırsın diye ve test yaptırmak için akla karayı seçiyor insan güya eşimin iş yerine teste geleceklerdi 3 gün geçti ne gelen var ne giden 
+1 oy
(3,141 puan) tarafından
Artık o kadar çok vaka var ki devlette saldı ilacını gel kendin al deniliyor virüs olan kişiye,ki insanalar hiççç dikkat etmiyor bu hafta iki kere aynı hastaneye gittim asansöre bindim bebek arabasi ben ve bir kızım asansörde yer kalmadı neymiş asansör dört kişilikmis insanlar bu kadar duyarsız işte 
+1 oy
(5,914 puan) tarafından
Kimsenin umrunda degil dikkat ettginde de resmen dalga geciolar senle bu kdr korkmayin ya diolar tam bir gerizekali toplumda yasioruz virusten oncd bu kdr gezmeyen insanlar virus olunca gezmeleri tuttu 
+1 oy
(407 puan) tarafından
Ya bacım kimsenin umurunda degil okadar sorumsuz insanlar varki bir sürü insanın hakkına giriyolar. Eşimin iş yerinde bi adamın karısı pozitif çıkmış adam da pazartesi kalkıp işe gidiyo üstelik servis aracına da biniyor allahtan benm eşim kendi arabasıyla işe gidiyo servise binmemiş eşim allah işte korudu rabbim neyse adam hala işte ve karısı arıyo pozitif çıktı diye adam eve gidiyo şimdi adamda pozitif çıkarsa iş yerine tamamen yapıcaklar. Ya neden sorumsuz insanlar var. Eşinde belirti varsa gitme işe ölmezsin sonuç çıksın ona göre git işe. Kim bilir belki ondada vardı var kaç kişiye bulaştırdı
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Benim Annm babamda olmuş testleri pozitif. Çok arttı rabbim herkesi korusun bnm ailelere herkese de şifa versin amin
0 oy
(434 puan) tarafından
Devlet hastanesi test yapmıyor özellerde 400 500 bi test insanların durumu yok en azından durumu olmayan insan çok ülkede bide üstüne düşüncesiz cahil bi millet olunca ( insanların hayatını tehlikeye atan kesimden bahsediyorum ) vakaların sayısının artması kaçınılmaz psikolojik olarak bozuk bi millettik şimdi virüsten dolayı hepten bittik. Bi vatandaş diyor ki ; yakınımin bebegi korona oldu ama calpol icip iyileşti bu nasıl bi rahatlıktir aklım almıyor virüsü masumlastiriyorlar  insanların gevşek olmalarina sinirleniyorum beyin bedava allah beyin vermiş ama boş içi 
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Virus diye birsey yok ben inanmiyorum kardesim diyenler bile var. Vakaların artmasi cook normall. Artık şaşırmıyorum hic birseye 
0 oy
tarafından
Deli gibi oksuyorum eşimde öyle. 

Ama devlet test yapmadı. 

Devletin düşünmediğini biz mi düşüncez. 

Yarın eşim ise gidiyor .

2 günlük aile hekiminden rapor aldı. 

Bi ton insana da bulastiracak eğer virusse. 

Bende aynı. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
22 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (260 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 361 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (350 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 692 göst.
16 Haziran 2022 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu

406,280 soru

12,181,085 cevap

36,679 kullanıcı

...