0 oy
748 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Görümcemle kardeş gibiyiz çok alışmışım ona zaten tek bi görümcem var o da az kalmış evlenecek o gitse çok sıkılırım kimle muhabbet sohbet edecem :( 

5 Cevaplar

+2 oy
(7,479 puan) tarafından

görümcesi evlenip gidiyor diyede uzulmeyen ne biliyimmm:ermm:

canim saka bi yana Rabbim mesut etsin napsın kiz sen uzulme diye evdemi kalsin☺

tarafından
Amin canım ama erken yani 20 yaşında daha yani 40 yaşını falan bekleyebilir :D
(7,479 puan) tarafından
hahahha oldu 40 a kadar beklesin :D ben 27 de evlendim simdi ki aklim olsa 20 de evlenirdim iyi yapmış:)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy bendede tek görümce .karışmaz etmez ama hiç muhabbeti yoktur.konusmasan konuşmaz.bazem kendini beğenmiş gibi bazen iyi anlayamadım 2buvuk senedir.yoklugunu aramam Nisan gibi evlenck varla yok arasi
tarafından
Benimki öyke olsaydı üzülmezdim ama benim görümcem iyidir anlaşırız o yüzden üzülüyorum
tarafından
Uzulecegim oyle bı görümcem bile yok .ne güzel muhabbetnize maşallah
tarafından
Teşekkürler canım :)
0 oy
(365 puan) tarafından
Ben hergun dua ediyorum evlensin diye :ermm:
tarafından
Ee evlenmiyomu :)
(365 puan) tarafından
Evleneceğini sanmıyorum :(
0 oy
(2,629 puan) tarafından
Hayırlı birisiyle evlenip mutlu olur inşallah♡ bizde ev bakıyoruz bu aralar yakin olmak için aynı yere taşınasınımız var :) senin gibi bizde çok seviyoruz birbirimizi
tarafından
Ay ne mutlu size canım ya benim görümcemde uzağa gitmiyor evlerinin içini bile görebiliyoruz yani komşumuz aynı köydeniz :D
(2,629 puan) tarafından
Hehehe ne üzülüyon o zaman ;D
Evet çok şükür 3 gorumcem var 3 de benden en az 20 yaş büyük ve abla kardeşiz biz görümce gelin degil ♡
0 oy
tarafından
Üzülecek baska birsey bulamadin mi canım.  Benimkide evlenmek istemiyor.
tarafından
Napim ya tam kafa dengim iyi anlaşıyoruz falan ondan üzülüyorum kaynanamda duvar gibi kadın konuşmaz etmez

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 1,557 göst.
29 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melodi senfoni (2,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 314 göst.
0 oy
6 cevap 280 göst.
0 oy
11 cevap 431 göst.
8 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulgul5555 (54 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,213 soru

23,646,346 cevap

308,230 kullanıcı

...