0 oy
747 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (90 puan) tarafından

Arkadaşlar bu bileklik çiçek sepetinde 84 lira, eşimin arkadaşı gümüşçüye sorduk 120 dedi. Çiçek sepeti guvenilir mi sipariş etsem mi, ya da riske girmeyip 40 lira fazla verip gümüşçüye mi yaptirsam

image

8 Cevaplar

0 oy
(4,757 puan) tarafından
Bence yaptır daha mantıklı kuzum 
(90 puan) tarafından
Boşuna 40 lira fazla da vermek istemem
(4,757 puan) tarafından
Aynen canım istediğin gibi gelmez belki geri iade etme şansın da olmaz
-Reklam-
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Guvenilir canim benim gonul rahatligiyla alabilirsin
(90 puan) tarafından
Birebir aynısı gelir mi acaba ya
0 oy
tarafından
iyi fiyatlar valla. ben kızıma altın bileklik alaym ddm ismi yazılı 300tl verdim en uygunu ve güzelini seçtim 
(90 puan) tarafından
Canim ben altın sordum 1100 lira dediler. 300 e bulman mucize
tarafından
gittikçe fiyatları bine kadar çıktı ztn baktım olmuyor :) 200 e bide 300e vardı en uygun baktım 200luk dandik biraz 300e alaym ddm
(90 puan) tarafından
Hayırli olsun canim
tarafından
saol canım benim
0 oy
(3,148 puan) tarafından

Ben ordan aldim daha dogrusu esim aldi 2 tane kolye ama birisi gumus degil birisi gümüş sadece gorunuste aynilar ama yanlislikla 2 defa siparis vermis birini gumus birini normal secmis gumus yazanini siparis etmeye dikkat et guvenilir bi site. Bana hediye karti gumus temizleme mendili ve kokulu tasla birlikte geldi hatta :)

(90 puan) tarafından
Göründüğü gibi geldi mi canım. Sitedeki fiyatla gümüşçünün verdiği fiyat baya farklı o yüzden kararsız kaldim
(3,148 puan) tarafından
Tipki gorundugu gibiydi ama dedigim gibi ayni urunden hem gumus hem cakma oluyor siparisi verirken gumus olanini secmeye dikkat et sadece onun disinda gayet guzel ben severek kullanmiyorum kararma vs de olmadi zaten kullanim klavuzu mendili vs yolluyorlar dedigim gibi guzel bi site yani.
(90 puan) tarafından
Tamam canim teşekkür ederim
(3,148 puan) tarafından
Rica ederimm
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Ya bende söyle birsey dicem gümüş yerine celik alıyorum ben takılarımı gümüş kararıyor celiğe hic birsey olmuyor.. 
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Canım gümüş kararmaz mı bide alerji yapabilir sen bilirsin yinede eger ustune biraz daha koyma durumun varsa 300e 400e altın olanlardan alabilirsin hem satacak olsanız daha cok eder gumus biliyon 3 4 lira bisey eder. Gumus kolye icin cok demis 120 fazla baska yerlere baktinmi 
(90 puan) tarafından
Altın kaplama olduğu için kararma yapmıyor. Altinlara baktim da canim çok pahalı 1000 liradan aşağıya yok maalesef. Gumusculerde 120, 150 dediler ama çiçek sepetinde 84 lira, kararsız kaldım. Gumuşcudekiyle internettekinin farkı olur mu acaba
0 oy
(795 puan) tarafından
Solar mi acaba
0 oy
(12,778 puan) tarafından
Guvenilis site hatta baska gelse bile  iade de oluyo degisimdr ben saat vs de sparis etmistim
(90 puan) tarafından
Gumusculer 120 . 150 lira dedi bu modele ama site de 84 lira olunca acaba güzel değil mi diye düşündüm
(12,778 puan) tarafından
Yo güzeldir kararma vs yapmaz ise aynisi gelir

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,643 göst.
+1 oy
13 cevap 165 göst.
0 oy
5 cevap 173 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (4,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.