0 oy
1,160 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından

Selam bayanlar rüyamda 4 kez kız bugünde ilk defa erkek bebek gördüm mavi bebek arabasının içindeydi ve mavi biberon rüyalar tersine mi cıkar benim gibi rüya gören varmı acaba ve bebeğinizin cinsiyeti ne oldu suan 18 haftalık hamileyim :) 

image

image

11 Cevaplar

0 oy
(2,177 puan) tarafından
valla ben hep kiz gordum herkes kiz bekliyodu ama bi tosuncuk geliyo :) ablam bile kiz bebek emzirdigimi gormus yani ters oluyo genelde :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız gibi hissettim canım senin bebişi:)benimde rüyamda kucağımda erkek bebek vardı oğlum oldu şimdi 41 günlüğüz çok şükür
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Maşallah canım 18 haftalıksın göbeğin baya çıkmış 
0 oy
(50 puan) tarafından
Canim ben 3 kez erkek gordum sukurler olsun oglusum yolda :)) Rabbim gonlune gore versin insallah saglicakla gelsin meleklerimiz
0 oy
(725 puan) tarafından
Ben 9 aydır erkek görüyorum ama cinsiyetimiz kız ❤️:) 
(70 puan) tarafından
Aynen bendede boyle)))
0 oy
(2,172 puan) tarafından

Herkes erkek dedi erkek gordum ama kız hissettim kızım olcaaak :) 

0 oy
tarafından
Ben hep erkek gördüm aynı rüya aynı bebiş Di erkek cinsiyetimiz bilemedim hislerim senln de bebiş erkek diyor 
0 oy
(7,130 puan) tarafından
Bende hep kiz bebek gordum suslu luslu amaa en son 1 ruyamda erkek bebek gordum oglusum olacak allahtan bisey olmazsa
0 oy
tarafından
Ben iki kez erkek bebek gordum gordugum ruyanin neredeyse aynisini esimde gordu esimn icinde genelde erkek gecyrdu oyle seviyordu ama kizim olacakms prensesimi bekliyorum 45 gn sonra gelecek 
0 oy
(2,481 puan) tarafından

Cinsiyet öğrenmeden önce ve öğrendikten sonra erkek gördüm 19 haftalığım 2 kere erkek dendi bakalım :) bu arada göbeğinden çok anlamadım ama karın göğüs altından büyüyorsa kız derler benim alttan büyüyor :)

(74 puan) tarafından
Benimde göğsüme kadar neredeyse cıktı valla patlıcak gibiyim yemekten sonra özellikle sanki doğurcak gibi oluyom
(2,481 puan) tarafından
Seninki kız o zaman canım
0 oy
tarafından
Çok hevesli gibiydin canım neden ne oldu şimdi 
tarafından
Demi madem istemiyon gunahsiz yavruyu neden cinsiyetini soruyon ?

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 167 göst.
4 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 242 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 371 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Motherofcats (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 251 göst.