0 oy
469 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (34 puan) tarafından
Mamada ver diyorlar vermiyorum korkuyorum ama zayıf kızım gece nekadar emzirmeliyim gündüz nekadar emzirmeliyim mama versem mi ilk çocuğum gündüz baya emziriyirum gece 1 2 kere emziriyorum ve kızım kakasini yapamiyo kardeşim yahma yap diyo yapmalimiyim 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu aralar zaten çok emmesi gerekir sürekli emzir ben öyle yaptım canım doktor kilosuna göre tavsiye ederse mamayı başla ek olarak belki sütünün yetersiz geliyordur doyurmuyordur  kilo aldırmıyor dur
-Reklam-
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Gece 2 saatte bir kaldırıp emzir cnm uyandır yani 200 Gr çok alt sınır en az 500 Gr. Alması lazım aylık. Mama için ise hipp sma evolvia bunlar organik bebek sütü 30 CC verebilirsin cnm emzirdikten snra
0 oy
(245 puan) tarafından
200 gr çok az mama vermelisiniz. İsterseniz bir çocuk doktoruna götürün danışın o size en doğrusunu söyler. Ayda en az 500 gr alması gerekir. Mamada birşey yok. Hepimiz veriyoruz yetmeyince anne sütü. Anlamsız ısrarınızı anlamadım
0 oy
(12,769 puan) tarafından
Gece 1 2 kez emzirilmez 2 saat bir emzirmen lazım sütun yağlı kısmını çift yönlü emzirmen lazım çocuk kg almamış büyük ihtimalle aç kaliyo mama vermem diye diretme sütun yeterli değilse mama ver en az 500 alması lasim 
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Mamadan korkulmaz  bebeğine yazik  açtır cocuk belliki  bebegine  sutun  yaramio  kilosu  az bebeğine mama ver  benim kizmda  mama yedi  kilo hiç almadi  em sonunda  verdim  kzima şimdi maşallah  yani kilsosu gayyet iyi  kendinsi  toparlado  yazık günah haa ve gece gece  daha çok sık emzirmen lazim  mamada ver daha iyi olur toplar kendisni 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
mama vermekten neden korkuyorsun zehir filânmı var mamada çocuğun açlıktan kan şekeri düşüp hasta olsa hastanede verilen ilaçlar mamadan dahamı zararsız 
0 oy
tarafından
Sevda kizini 30 dk bir emzir 2 ssati  bekleme 

Dr sana mama ver dedi mi
0 oy
(1,883 puan) tarafından
Mama neden vermiyosunuz anlamıyorum beneğiniz yenidoğan ağırlığında tamam sağlıklıysa buda önemli değil ama gelişimi geri normale oranla. Mama karşıtı olmayın lğtfen gerektiğinde verin 
0 oy
(6,190 puan) tarafından
15.gunden sonra bebek acıkınca uyanir bebeği boşuna uyandırma ve doktor kontrolüne gotur gerekli görürse doktor zaten mama vermeni soyler

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 709 göst.
24 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Minik mucizemm1 (491 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
8 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 131 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,422 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,433 soru

23,804,388 cevap

317,600 kullanıcı

...