Slm kızlar biz eşimle ikinci evliligimizi yaptık benim 2 yaşında eşimin 6,8 yaşında iki çocuğu var hızlı bir şekilde evlendik sonrasında çocuklar kavinvalide maddi sorunlardan tartıştık eşimi cok arada bieaktilar dolsurdular eşim bana şiddette uyguladı boşanma safasindayiz ama şimdi son bir şans istiyor pişman olduğunu tövbe ettiğini söyledi benim ailemin yanında yaşamak istiyor sizce insan pişman olup düzeltebilirmi şans vermelimiyim
Her insan bir deil canim ic yasantini bilemeyiz ama bence dene sonra keske deneseydim iyi olirmuydu demezsin en azindan yikilmasin yuvan
Canim her insan bir degil bazisi arsiz olur duzelmez bazisi adam olur duzelir benim sana tavsiyem keske deme sen daha iyi bilirsin bir sans daha ver ama ayetel kursuyu elemneşrah suresini bol bol oku evin huzuru icin allahim esini sana cevirsin hidayet versin
Her insan 2. Bi şansı hak eder denemekte fayda var şiddet yanlış bir şey ama gerçekten pişman olmuş olabilir denemeden bunu göremezsin ilerde keşke deneseydim diyeceğine belki ilerde iyi ki denedim demek için denemekte fayda var
Eşinin şiddet uygulaması elbette yanlış ve kabul edilemez ama herkes ikinci bi şansı hakeder bence
Hiç düzelmez cnm bak bende senin gibiyim her tartışma da şiddet uyguladı sonra pişman oldu özür diledi ama yine şiddet uyguladı her defasında aynı şeyi yaptı 1 yıllık evliyim bu kaçıncı şiddet oldu saymadim diyeceğim düzelmez benim eşim de aynı hep şiddet
Yaptıgı ilk ise şans verilebilir, surekli ise şans verme bence
Eşinle mi iki kez evlendin canım. Yoksa başka ikinci eş mi bu
Canim benim siddet gormeyen bi tane bayan goster bana cok istisnaidir bariscan ve kaynananlardan uzak olmak adina ailenin yanina yakin gitceniz esinle birlikte
Her insan bir olmaz canm eğer başından beri şiddet uygulayıp senden özür diliyorsa affetme yok ilk defa yaptı ise bi şans ver derim
Tatlım öncelikle yaşadıklarıniz kolay değil her iki taraf icin diyorum esin oyle yapmak istememistir.oyle kötü olamk isteyen biri olsa senden af dilemezdi bence dayak şiddet karşıyım ama iyi düşün bence herkwsin ikinci bir şans hakki vardır allahim kotu dilli kalpli insanlari uzak etsin
Valla bende siddet gordum bosanma davasi bile acmistim geldi ozur diledi agladi affettim yine ayni hergun dovuyor anlaminda ayni degil yine kendi bldgni yapiyor ailesini falan hakli goruyor sorunlar bitmyo. Hakkinda hayirlisi olsun ne diyimki
Bir insan 7sinde neyse 70 inddede aynidir.
Senin ailenin yanında yasayacaksa evet affet derim.hatasini anlamis derim. Ama kendi ailesinin yanına götürürse asla barışma tekrar döver annesini dinler derim.
413,411 soru
12,446,252 cevap
46,156 kullanıcı