0 oy
470 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Kizlar ben annemle oldum bittim hiç anlaşamam. Sürekli dalga geçer güler benle vs nefret ederim bu huylarından onun. Bir de bunu herkesin yanında yapar. 


Zaten hiç saygı gösteren bir insan değildir. Kınamıyorum aman uzak olsun benden de insan kendi evladını başkalarının yanında aşagiliyorsa zaten bir sıkıntı vardır.


Ben nasıl desem çay servisi yapmayı oldum bittim sevmem. Kendim çayı sevmem insanlara sürekli çay doldurmayı da sevmem.


Bunu da annem bilir. Abimle falan otururlarken çay servisi yaptırırken benle dalga geçerlerdi. (Dalga geçilecek başka konu yokmuş gibi)


Neyse en son geldiğinde de işte eşimle birlikte aynı şeyi yaptılar. Dalga geçip guluyolar bana bardakları verip verip çok sınır oldum ya eşime de patladım.


Bana diyor ki bundan sonra senden tövbe çay falan istemem. Diyor yani haksız mıyım bunun espri yapılacak nesi var siz olsaniz karşınızda dalga geçen saçma sapan birilerine cay servisi yapmak ister misiniz?

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Hoşlanmadığın bir konu hakkında sürekli sürekli dalga geçilmesi bir süre sonra insanı patlatır. Sen haklısın tabikide. Allah aşkına annen bu huyunu kaç senedir bildiği halde niye hala aynı şakayı yapıyor? Ben olsam daha fazla tepki gösteririm. Artı bide buna eşimde dahil oluyorsa daha çook sinirlenirim. Sen az bile yapmışsın. 

tarafından
Ahh ahhh işte
tarafından
Valla en sevmediğim huyum, bana sevmediğim birşey yapıldığında aşırı tepki gösteririm. Sen az bile müsamaha göstermişsin. Ayrıca eşime bile kızarım.
tarafından
Ona da çok kizdm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nisanliyken sakasina babam yapmıştı bana aynısını nisanliyken kayinvalidemler falan vardi kendimi tutamayip bağırmıştım hic unutmam haklısın 
tarafından
Ya ben mi büyütüyorum acaba diye size sormak istedim insan olun insan gibi çay verelim bu ne yani bunun gülünecek bir yani mı var. Allahm yarabbi ya.
tarafından
Bende yaşadım aynisini cok sinir bozucu
tarafından
Aynen ya valla çok sinirleniyorum bu duruma. Eşime de söyledim sonra bana diyolar ki annene kocana hizmet etmekten mı gocunuyorsun gocunmak değil bu dalga geçilmesinden hoşlanmıyorum
0 oy
(3,846 puan) tarafından
sevmesem de cay servisini , esime servis yaparim dalga gecse de ben de gulerim , cok onemli gibi gozukmedi . 
tarafından
Hoşlanmıyorum ben,köle değilim ihsan ediyorum orada kimsenin bununla dalga geçmesine gerek yok ben mecbur değilim çay servisi yapmaya. Herkesin eli tutuyor kolu tutuyor kendisi alabilir. Sevap kazanalim diye yapıyoruz.
0 oy
tarafından
Yani her insanın yapısı farklıdır ben olsam takmam bende dalga geçerim o anki mevzuyla ama herkes şaka kaldırmıyor saygı duymaları gerekir 
tarafından
Ben kaldırmıyorum bunu da özellikle annem bilir ve bunun saka bir yanını görmedim ne kadar saçma bir şey
0 oy
tarafından
Insanın kendi ailesi böyle yapınca kocalarda ailesi adam yerine koymuo ben mi koyacam moduna geciyo bu çok yanlış bi hareket eşinde annenden yüz buldukça yapio açık konusuyum evimin huzurunu bozan kim olursa olsun meraba meraba okadar 
tarafından
Bundan sonra buna asla zemin hazirlamicam zaten eğer bir daha gelecek olursa yanlarında asla durmucam kendilerine dalga geçecek başka malzeme bulurlar artık.
0 oy
tarafından
Aslında büyütülecek bişey değil ama hoşlanmıyormuşsun. O zaman yapmamaları gerekir. Benim de hoşlanmadığım şey varsa direkt bağırırım bi daha yapamazlar. 
tarafından
Büyütülecek bir şey mı bilmiyorum ama hiç hoşlanmıyorum hiçç
0 oy
(119,215 puan) tarafından
Şaka kaldiramiyon demekki hos olmamis tabi sende haklisin
tarafından
Kız bu ne biçim şaka hizmetçi muamelesi yapmak kurula kurula
(119,215 puan) tarafından
Askim sinir olcana sinir et hee de onlar senle dalgami geciyo sen onlarla dalga gec kizsanda kizmamis gibi yap ki bidaha sana oyle yapmasinlar
tarafından
Bende öyle değilim işte hemen belli ediyorum
0 oy
tarafından
Bunda pek bişey yok ama tabi her insan bir değil
tarafından
Haklisin gelemiyorum böyle şeylere annem de çok iyi bilmesine rağmen yapıor.
tarafından
Ne diye bilirim ki canm annen sonuçta
tarafından
Haklisin canım
0 oy
tarafından

Burda önemli olan çay değil senin hoşlanmadığın bı konu üzerinden dalga geçiliyor snd haklı olarak kızmışsin onlarda hemen üste cikiolar gocunma flan n alaka çay değil başka bı mevzuda olabilirdi saygı duymalilar herkes çayını içsin otursun oturdu yerde ;)

tarafından
Bence de getiriyoz için susun işte b.k var gibi guluyolar sınır oldum ya
0 oy
(233 puan) tarafından
Yapı meselesi tabi ben olsam bende karşımda pişmiş kelle gibi sürekli sırıtsalar sinir olurum normaldede ciddi bi insanım hiç gelemem öyle şeylere şakanın eğlenmeninde bi sınırı olur 
tarafından
Ya bundan şaka mı olsun ya valla buna gulenin ya ıq sü düşüktür ya da egoisttir başka açıklama bulamıyorum.
0 oy
(3,053 puan) tarafından
Ben eşime severim ama kalabalık biyer de bende hiç sevmem öyle dalga gecilse tepkimi veririm bende haklısın
tarafından
Eşimle yalnızken de çayı içer sesszi bir şekilde uzatır ona da kızıyorum çay koyar mısın canım demek zor olmasa gerek köle miyim ben

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,357 göst.
0 oy
4 cevap 140 göst.
28 Mart 2024 Aile kategorisinde Nuray0408 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
0 oy
4 cevap 304 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Gonul_6. (13 puan) tarafından soruldu

378,889 soru

11,341,009 cevap

34,808 kullanıcı

...