0 oy
379 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (34 puan) tarafından

Kaynanamlar bizi evlerine cagiriyorlar yeni dogum yaptım bebegimin kilosu düşük sol kalcasi biraz toplu ve ben bebek bakmasini bilmiyorum kardeşimin evindeyim o gosteriyor ilgileniyor kaynanamlara gitmek istemiyroum bi kaç gün sonra kendi evimize gecicz esimle ama bakabilirmiyim sizce yapabilirmiyim korkuyorum kaynanamlara gidersek biliyorum hayatın zindan olacak onlar çok kötüler sirf akrabalara rezil olmamak için cagiriyorlar ve beni hiç sevmezler ikide bir arayip bakamiyosun torunuma diyorlar dogumuma bile gelmediler oysa kızım için gidiyim sizce yada yapabilirmiyim 

15 Cevaplar

0 oy
(310 puan) tarafından
Tabi bakarsın hiç endişen olmasın bi yerde emin olmazsan sor bize bildiğimizi söyleyelim 

Kimse annesinin karnında anne olmadı biz de senin gibi öğrendik
(34 puan) tarafından
Arayıp olduruceksin çocuğu diyolar can sıkıyorlar destek olmak bu değil
(310 puan) tarafından
Ordayken daha çok canını sıkarlar korkma tek başına bakarsın kaç yaşındasın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnce yaparsın gitme. Onkara hizmet etmekten bebeginle ilgilemezsin. Evinde daha rahat olursun
0 oy
tarafından
Kendin bakarsın gitme bence ilk doğumum 19 yaşındayım 40 gün annem yanımda kaldı şuan tekim 4 aylık oldu bakıyorum bence sende bakabilirsin
0 oy
tarafından
Gitme canım gitmek zorunda değilsin bu arada herkes annesinin karnında öğrenmiyor herşeyi tabiki sende bakabilirsin bebeğine neden bakamayasin ki yapabilirim de git evine bende 23 yaşındayım kızım 10 aylık oldu bende tek baktım çoğu zaman eşim geç saatlere kadar çalıştı ama kendime güvendim ve baktım şimdi çok şükür bir sorun kalmadı ne kaynanaya ne de bı başkasına muhtaç olma yerinde olsam dogumuma gelmemiş bir kaynanamın yanına da gitmem ne isin var ki orada gitme canım 
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bence gitme stres olup moralin bozulur kendin zaten bakabilirsin hangimiz biliyorduk ki bakmayi ogrenirsin
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Orsa burda kalarak kendini tembelleştiriyorsun..

Her bebeye en iyi kendi annesi bakar onun sana ihtiyaci var..biran once evine git ve bebeyine alişmaya caliş..her seyin ustesinden gelirsin insallah
0 oy
(628 puan) tarafından
Bebege niye bakamiycaksin ki canım. Aglarsa emecek, altı degiscek, gazı var ya da uykusu. Bu kadar. İki üç gunde bir de duş aldirirsin tamam. Bi şey yok abartılacak. Anneden iyi kimse bakamaz hem
0 oy
tarafından
Gitme. Bi şekilde bakarsın netten araştır öğren. Oraya girdin mi çıkamazsın. Hem içten gelerek de söylemiyormus baksana ayıp olmasın diye millete. 
0 oy
tarafından
Sen annesin artık 100 kat  güçlüsün herşeyin üstesinden gelirsin kimseye ihtiyacın yok. Seni üzeceklerse orda gitme canım. 
0 oy
(863 puan) tarafından
Canım kaç yaşındasın ki 20 yaşında annr oldum ödüm kopuyordu napcam diye doğana kadarmış 20 gün kaldılar sonra miss gibi bakıyorum 6 aylık olacak sen kaç yaşındasın kaç aylık bebeğin konuşur herkes boşver 
0 oy
tarafından
Tabiki bakarsın önce kendine güven 
0 oy
tarafından
Bakarsın neden bakamicaksin ki oğlum doğduğun da 19 yaşındaydım prematüre idi küçük bebek hiç kucağıma almadım ilk oğlumdu 5 ay tek basima yıkayamadım bezi bağlamayı bilmezdim gösterdiler bi kere öğrendim 3 ay kundak yaptık oğlum çok küçüktü tek basima baktım geceleri ağlasa eşim beşiği bile sallamaz sadece beni uyandırır ve hala da öyle ama oğlumu öyle güzel baktım ki gören hayret ediyo topaç gibi bi cocuktu
0 oy
tarafından

Gitme yapabilirsin daha com stres olursun orda evinde sakince bak.

0 oy
(292 puan) tarafından
Yaparsın niye yapamayasın yapamayacak ne var ki zamanla insan her seye alısıyor sen de alısırsın
0 oy
(6,186 puan) tarafından
Yıllarca bebeğe başkası bakmayacak sonuçta kimse de anasının karnında bebek bakmiyordu.Bebeginle kendin ilgilen gün geçtikçe zaten herşeyi ogrebeceksin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 239 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 393 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
0 oy
13 cevap 402 göst.
17 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde kediterbiyecisi (1,502 puan) tarafından soruldu

413,527 soru

12,448,985 cevap

46,237 kullanıcı

Kategoriler

...