0 oy
479 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evimiz olsun diyoruz, eşyamız olsun diyoruz, halımız olsun, kızlar herşey yalan dünya yalan, eşya yalan, ev yalan. Tek gerçek Allah! Kimsenin çocuklarını Allah enkaz altında bırakmasın, kimse çocuklarını enkazdan çıkacak mı diye bekletmesin. Ağlamaktan sütüm gitti nerdeyse öyle üzüldüm öyle üzüldüm içim paramparça

8 Cevaplar

+1 oy
(137,177 puan) tarafından

En İyi Cevap
Haklisin sumeyra
-Reklam-
+2 oy
(3,675 puan) tarafından
Biz, insan oglu nankörüz Bi iki güne unutur eski halımıze döneriz
tarafından
Zaten öyleymiş allah ölümü tüm canlıya vermiş dağ bile dayanamamış insan dayanmış arsız millet
+1 oy
(1,457 puan) tarafından
Bu dünyada ki zevk ve şehvet Ahiretimizi unutturuyor bizlere, Allah-u teala Azze ve celle  meleklerini çağırır ve dünyayı yaratacağını söyler melekleri bu kadar insanlar nasıl sığacaklar buraya dediler Allah celle celaluhu ölümü yarattım der, melekler ölümü bile bile insanlar nasıl yerler nasıl içerler nasıl yaşarlar demiş Allah Azze ve celle demiş ki Gafleti yarattım... Allah imanımızı güçlendirsin bu ahir zamanda... 
(3,881 puan) tarafından
Amin Rabbim  bağışlayıcıdır Cümle müslüman kardeslerimizi bagislasin
(1,457 puan) tarafından
Şüphesiz Rabbim affedicidir ve Peygamberimiz sellallahu aleyhi vesellem şefaatçidir
(3,881 puan) tarafından
İnşallah  Rabbim bizleri bağışlar Bütün felaket ler son bulr
(1,457 puan) tarafından
Bu dünya geçici elbet bir gün fani dünya da dümdüz olacak, kızlar farkında mısınız bilmiyorum ama, çocuklara tecavüz, baba evlada tecavüz, abi kardeşe tecavüz, erkeklerin kadın kılığına girmesi, ve kadınların erkek kılığına girmesi, bu felaketler, hastalıklar vs vs bunlar kıyametin küçük alametleri yani ben öyle söylerim hep benim bildiğim gidişat iyi değil ve en kötüsü ne biliyor musunuz insanoğlu hiçkimse hatasını kabul etmiyor herkes iyi ise bu kadar haksızlığı kim yapıyor o zaman... Hak, adalet desen zaten hiç yok.. Öyle yani canım içimden geldi yazdım
(3,881 puan) tarafından
Haklısın  öyle bu fani dunyada  ki zulümler kötülükler .Rabbim sonumuzu hayret eetsin
(591 puan) tarafından
Çok dogru konusmussun canim sonsuz artı veriyorum sana
(1,457 puan) tarafından
Amin canım... Rabbim bizlere temiz ve imanlı ölüm nasip etsin inşaAllah
(591 puan) tarafından
Amin canım Allaha tek duamdır ölümün bşle hayırlısı nasip etsin
(1,457 puan) tarafından
Allah affettim dediği kullarından eylesin bizleri de
(591 puan) tarafından
Amin inşallah
(1,457 puan) tarafından
Amin canım
(3,881 puan) tarafından
Amin hava  yağmurlu çok kötü inşallah yine deprem filan olmaz
(1,457 puan) tarafından
Burası da sabahtan beri karanlık gök gürültüsü yağmur var
(3,881 puan) tarafından
Neresi ben Ankara dayim
(1,457 puan) tarafından
İstanbul canım
0 oy
(5,400 puan) tarafından
Aynen canım herşey boş 
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Aynen öyle .......... 
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Aynen ole canim saglik huzur olsunda gerisi bos malinda mulkunde sahibi allahtır.
0 oy
tarafından
Evimde o kadar süs vardı herseey almak istiyordum deprem oldu ve çoğu esyam kırıldı büyük küçük o günden sonra bisey alasım gelmedi 
tarafından
Benim eşimde Elazığlı işte sırf arkadaşının ailesi paraya ihtiyacı var arabayı hemen satması gerekti eşim yardım olsun diye aldı , ne diyim dayanışma zamanı zaman
0 oy
tarafından
Öncelikle sağlık olsun dememiz gerekiyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
17 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 309 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 644 göst.
12 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 289 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,941 puan) tarafından soruldu

413,837 soru

12,456,674 cevap

46,506 kullanıcı

Kategoriler

...