Kızlar şuan deprem olmuş İzmirde ama keyfen post açmak ne bilim menüleri alalım diye
Ben açılmasın demiyorum duyarlı olalım Bi sürü insan şuan o soğukta birilerini çıkartmaya çalışıyor sağ salim çıksınlar diye aç bekliyorlar enkaz altındakikeri hiç. Saymıyorum yemek menüleri sormak çok dert edilmeyecek postalar var
Geçmiş olsun izmirr
Ateş düştüğü yeri yakar canım başına gelmeyen bilmez bende Manisa Akhisardayim öyle hissettik ki anlatamam 8 buçuk aylık bebeğim le yalnızım şu anda ufacık bı tıkırtı da seste kalbim küt küt atıyor hava da hafif soğuk evim de sobalı çocuğu ne yanıma alabiliyorum ne odada birakabiliyorum tuvalete veya mutfağa yemek yapmaya gittim mi nasıl geldiğimi bı ben bı Allah bilir .çok değil Ocak ayında da vurmuştu deprem bizi o zaman korkmuyordum hamileydim en fazla ölürsem bebeğimi sezeryanla yasatirlar diyordum ama artık öyle değil çok korkuyorum ya o an da yanında olamazsam koruyamazsam diye sa.lak gibi geziyorum 3 den beri psikolojim bozuldu iyice elim ayağım titriyor . Besmele çekiyorum sürekli adetliyim abdest alıp namaz kilamiyorum kuran okuyamıyorum Allah'a emanetiz öyle çaresiz ki şu anda ne olacağını bilemeyiz
Kesinlike size katılıyorum
1,508,069 soru
24,614,466 cevap
364,253 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın