0 oy
695 göst.
Aile kategorisinde (927 puan) tarafından

Biliyorsunuz bugün deprem oldu bizde çok etkilendik 4.katta oturuyoruz ve sallanma uzun sürdü neyse asagi indik falan.babam kayınpederimi aramış bizim eve gelin bu gece misafir olun 3 gün artçı ve büyük deprem olabilir mis die bu arada kaynanam burda değil ben iki evle Bebeğimle ilgileniyorum neyse kayınpeder beni aradı ama tavrına o.kadar sınır oldum ki baban beni.aradi yok bize gelin bilmem ne ama.kizarak soyluyo sen gidiyosan git biz  gelemeyiz nolmus deprem olduysa.neyse kapattım teli .hem korkmuşum oğlumla hemde onun sözleri çok sınır etti beni.esim gececi bu hafta deprem olunca oda uyandı yanıma geldi .babası oyl3 yapınca ben sin8r oldum eşim noldu noldu die tutturdu dedim senin ailene iyilik yaramaz falan ama cok sinirliydim tm da ne oldu dedi baban gelmiş bana ***** ***** konusuyo dedim .agzima geleni saydim .bu sefer biz tartıştık eşim bana dedi ki senin a8lende çok abartıyo hep panıksınız bilmem ne ben agliyodum zaten iyice sinirim tavan yaptı.biraktim oğlumun yanına gitt8m biraz sonra geldi y8ne yanıma normal konusuyo deli oldum hakkımı sana helal etmiyprum  ded8m tek bi zerresini bile dedim.oda kızdı o zaman git babanın evine dedi çıktı odadan.okuz gececi ben akşam.korkarim die annem yanıma geliyodu .beni böyle görmesinler die msj attım kardeşime anne gelmesin .eşimin amca kızı gelcek die tabi anne yüreği dayanir mi .hem bana hem 9gluma çok.duskunler .babam onları almadan eve gelme demiş.anneme .annem gelir gelmez anladı ağladığımı bende yalan söyledim depremden korktum ağladım die.esim.olacak öküz geldi annemin yanına normal konuştu hoşgeldin anne falan. Sonra hazırlandım aldım oğlumu geldim babamlara şeytan diyo gitme bidaha..kaynana kizinin evinde keyfine bakiyo ben iki eve bebegime bakiyorum.bebefim 4 aylık bilirsiniz gece gündüz uyku düzeni olmuyor sabahın köründe bebekle ilgileniyorum sonra uyutup uyuyorum kalk kahvaltı ortalığı toparla bebekle asagii in onların bulaşıkları yıka.e saat geciyo bi bebekle ilgilen bi yemek yap .y3sinler içsinler topla yıka al bebeği akşam evine cik öyle öyle geciyo günüm. Babama dersem gitmek istemiyorum asla bidaha dönüşü olmaz gider hemen ptsi davayı açar asla dayanamaz benim üzülmüş olmama bile .

7 Cevaplar

+1 oy
(1,319 puan) tarafından
Baban neden kayinpederinden izin alır gibi gelin buraya diyor size desin çıkın gidin insan yerine koyarsa o da ileri geri konuşur 

Ayrıca hatalisin gorumcen ile kaynanan keyif catsin sen 2 eve birden bak yarın öbür gün o çocuklar sana bunun hesabını sorar. Önce kendi çocuklarına vakit ayir.

Kaynananin umrunda sanki bunlar akıllı ol 
(927 puan) tarafından
Kızının psikolojik rahatsızlığı var canı sıkılıyo ziyaretine gitcem dedi biz8m yeme içme bir .onlar düşünmeliydi bu kızın 4 aylık bebeği var tek başına nasil yapar die ama yok
(1,319 puan) tarafından
Kıyamam ya Allah yardımcın olsun
(927 puan) tarafından
Hakkımı helal  etmiyorum .bi yeme icme bir biz birligiz die die esimi de beni de kullaniylalr baska bisey yok .oglum dogdu 1 igne almadilar .gecen kizinin ogluna sadece 70 tl ue takim elbise aldi bide utanmadan bana gosteriyo .dio miraca da alcaktım bitane yelek 20 tl çok pahalıydı almadım die .? Ne dersin ki böyle insanlara
(1,319 puan) tarafından
Güzel mevlam çıkarır onlardan merak etme
Kendi kızım yesin kendi kızım rahat etsin ama gelin çeksin diyen insanların sonu hep aynı Allah fersah fersah soracak
(927 puan) tarafından
Allaha havale ettim artık napayım .kötüsü esimle de aramız açıldı gitmek istemiyorum eve
-Reklam-
0 oy
(11,691 puan) tarafından
Ayıp etmis kayınbaban insanlık yapmıs sizinkiler gitmek istemiyorsa tesekkur eder rahatınızı bozmayalım bizim evde hiç bir problem yok der. Babanlarda kibarca gelmek istemediğini anlar. Keske esine o sekilde degil de oturtup sinirlenmeden anlatsaydın kırıldığını dile getirseydin.
(927 puan) tarafından
Gerizaklilar işte.bide üstüne nolmuş deprem olduysa
0 oy
(20,309 puan) tarafından
 Sen bilirsin zaten kocanda demis git diye kayinbabanda amma hödukmus adam iyilik yapmis bu devirde kim dünürüyle doğru düzgün konusuyo adam evine cagirmis daha nolsun bosver uzulme sen 
(927 puan) tarafından
Kaynanam yok ya yeme içmelerini kim yapcak ondan bu tavır
(20,309 puan) tarafından
Terbiyesiz adam ya oyle olsa bile guzel bi dille dese sen zaten korkmussun
(927 puan) tarafından
Annem gelince tutamadım ağladım annemde ağladı. O kadar kötüydü ki oglumami koşayım kardeşime mi elim ayağım dolandı. Öküz kocamda evde uyutodu bi yandanda onu arayıp uyandırmaya calisitodum
(20,309 puan) tarafından
Canım yaa ne yapmak istiyosun simdi nasil dusunuyosun
(927 puan) tarafından
Bilmiyorum ki aileme anlatsam özellikle babam bidaha asla göndermez oğlumu da vermez onlara.annem kanser daha çok üzülür kötü olur .eşim olacak öküzlede problem yok ailesi işin içine girince bu hale geldik..ne olcak bilmiyorum
0 oy
tarafından
Bence çok güzel bir şekilde baban kibarlık yapmış insanlık yapıp evine davet etmiş salla onlar anlamamış yaptığı insanlığı sen kal ailenin yanında bak keyfine hepimiz çok korktuk zaten bu gün ben ailemin yanında olduğum halde bu gün eşim ayağım titredi korktum 
(927 puan) tarafından
Babam anneme demiş gidince yine soyle bizim kızımız can da onlar can değil mi gelsinler kalsınlar yesinler içsinler ne olcak.ama gel gör ki insanlara iyilik yaramaz her zaman sıçan tatlıdır
0 oy
tarafından
Ne varsa kendi ailenden var zaten iyi gun kotu gun hep yanımızda oluyolar esimin aılesınde merhametin mesi bile yok 
(927 puan) tarafından
Her konuda kendi ailem destek.bebefim doğdu iğneden ipliğe ailem aldı altını dahil.ama eşimin ailesi hiç bisey almadı bi çöp.bile.neymis birligiz yine eşim çalıştı aldı? 20tl lik yeleğe pahalı dio ama kiz8nin oğluna 70 tl ye takım elbise aliyo
tarafından
Aynı aynı vallahi aynı canım benım aılem a dan z ye herseyını aldılar onların bi corabı bile nasip degıl ama nedense oglumun ustunde hüküm kurmaya calısıyolar dıger torunlarını tutarlar ama benım ogluma gelınce horsunurlar
(927 puan) tarafından
Demekki bizim sansimiza boyl3 dusmus ..esimde goru5o ama agzini acmiyo.gerci biliyorum ailesi baskıcı ağzını açsa tartışır eşimi silerler oda kötülük olmasın istiyo ama bizim evliliğimiz zarar görüyo
0 oy
tarafından
Gtme değerini bilsjn
tarafından
Ev ev değil cinnet house desene
(927 puan) tarafından
Tımarhane gibi ya gorumcem bipolar eşimin bi küçüğü de psikolojim sorunu varmış sozde tedavi olmuş geçmiş.ofke krizleri var hepsi sorunlu
tarafından
Bnm kaynanim küçük kizida oyle sinir kirizi gecjrio durduk yere sinirlenir
(927 puan) tarafından
Allah bize sabır onlara da akıl fikir versin
tarafından
Amin kuzum benim
0 oy
(121 puan) tarafından
Valla ortalık düzeltmeden gitme derim oğluna keyfine bak biraz . Afedersin eşşek kadar adam gelinine söylenmeyi biliyorsa kendi karnını da doyurabilir. Terbiyesiz ya ne olursa olsun gelinsin öyle konuşmamalı. Bide tavsiyem eşine asla ailesini kötğleyerek konuşma çünkü sevmese bile sinir oluyor bu erkek milleti laf ettirmiyor ailelerine. Alttan nazlana nazlana anlat derdini 
(927 puan) tarafından
Önceden öyle yapiyodum oda hak veriyodu ama bugün çıldırdım resmen. Ama ona rağmen annem orda üzülmesin die kalktım sofralarını kurdum zikkimlandilar
(121 puan) tarafından
Özür dile o zaman çok doluydum biraz ağır konuştum ama üstüme geldiler o halde kaldıramadım en yakınım sensin sana patladım falan de. Evliliğinizde sorun yoksa 3. Kişiler için üzmeyin birbirinzi
(927 puan) tarafından
Aile konusu beni çok yıprattı onun dışında sevgimiz saygımız var birbirimize ama ne zaman aile konusu girse ben çok sinirleniyorum ağzıma geleni sayıyorum tabi oda susmuyo .böyle kötü oluyoruz işte
(121 puan) tarafından
Sinir bozuyorlar ama çok duymamaya çalış

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 444 göst.
22 Nisan 2022 Aile kategorisinde Skula (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 455 göst.
29 Mayıs 2020 Aile kategorisinde Bilinmezzzz (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 194 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (63 puan) tarafından soruldu