0 oy
1,471 göst.
Diğer kategorisinde (535 puan) tarafından
(Öncelikle böyle bir günde soru sorduğum için çok özür diliyorum ama çok acil fikrinizi almam lazım hakkınızı helal edin)

Arkadaşım 19 yaşında bekar, normalde namazında hep güzel ahlaktan bahseden utangaç duran bir kızdı ama öğrendim ki 40 yaşında evli bir adamla 3 yıldır ilişkisi varmış, bana bunu anlattı şok oldum sonra da hamile olabileceğini adamın 4/5 ay içinde boşanıp onunla evleneceğini söyledi adam hapisten çıkmış serserinin biri bir yanım böyle ahlaksız birini hayatından sil diyor bir yanım ya zarar görürse diyor. Hayatımdan nasıl çıkaracağımı bilmiyorum arama nasıl mesafe koyabilirim direkt söylemeye çekinirim bir yol gösterin lütfen.

30 Cevaplar

0 oy
(617 puan) tarafından
Demekki gözüktüğü gibi değilmiş kibarca söyle Allah yardım etsin gençlerimize 
-Reklam-
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Evirmece kivirmaca yok kuzum bn seninle arkadas kalamam diyip engelliycen cocugum esim var diycen
0 oy
tarafından
Canım benim kızın yaptığı cok cok yanlış bir davranış kabul edilecek gibi degil.  Bunun namaz abdestli olmasıyla alakası yok ahlak insanın icinde olucak. Sen evli bi insansın sanırım yarın öbürgün üzerine bi iftira kalır birşey olur yuvan yıkılır. Söz var bana arkadasın söyle sana kim olduğunu söyliyim diye. O insanı uyar ve arkadaşlığını bitir yoksa basına ekşir bu mesele ilerde.
0 oy
tarafından
Bence öyle biri ile arkadaşlık kurma senin eşine de göz dikebilirsin 19 yaşında biri 40 yaşında biri ile nasıl birlikte olabilir 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Başkasının yuvasını yıkan senin de yuvanı yıkabilir, bence biraz kalbini kırabilirsin, ben olsam kırardım, laf söylerdim. 
0 oy
tarafından
Kusura bakma ama anlamadığım çok şey var. Bu kız sana bunları anlattığına göre çok yakın arkadaşın olmalı ve sen bunu 3 yıldır hiç mi farketmedin? Konuşmalarından, hareketlerinden, sosyal medya aracılığıyla falan???

Birde bunu burda cümle aleme anlatıp bizden yardım istiyorsun. Yakın arkadaşın 3 yıldır evli adamla düşüp kalkmış e ben kendimi ondan nasıl mesafe koyabilirim?? Ya Allah aşkına sana bunca özel şeyi anlattığına göre demek ki senden başka anlatacak güvendiği birisi yok. Burada bu konuyu o kızdan izin almadan paylaşman çok ayıp bence. 
0 oy
(58 puan) tarafından
Canım benim de öyle tanıdığım biri var adi  zeynep oda 20 yaşında  adam evli 4 çocuklu ben defalarca uyardım ama yani nereye kadar komşumun yeğeniydi 
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Benim de böyle bir arkadaş ım vardı affedersiniz bir gün bana birden fazla kişiyle yatıp iki evliliği olan adam dan hamile kalıp bebeği aldırdığını söyledi. Bir daha aramadım cevap ta vermedim böyle insanların hayatım da yeri yok
0 oy
(135,413 puan) tarafından
Kiz kizin ailesine direk anlat zararin neresinden donerse karmis anlat o aile 
0 oy
(712 puan) tarafından
Kız zaten şuanda kötü bir durumda bence onu daha fazla üzme kötü davranarak belli ki karşısında ki kişi iyi biri değil ona doğruyu göstermeye çalış sonuçta o sana güvenip anlatmış hemen yargılama onun yerinde kendi kızında kardeşinde olabilirdi herkes hata yapar 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,386 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ö.B❤️A.C.A (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 746 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde S.m.h (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.
0 oy
11 cevap 351 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu