0 oy
947 göst.
Diğer kategorisinde (1,231 puan) tarafından
Belki şimdi topa tutacaklar neden emzik diye ama emzik gerçekten kurtarıcı.kizim beni emzik olarak kullanıyordu kaç tane emzik denedim tutmadı.cok şükür sonunda kauçuk emzik verdim tuttu tabi ondan da sıkılmazsa;)

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Amiiiiiiiiiiiiiiiin .. :D
-Reklam-
0 oy
(3,148 puan) tarafından

Gercekten kurtarici ama bide bunu biraktirmak var bende emziksiz yapamadim verdim pisman degilim iyiki vermisim susturucu resmen ama suan 2 yasinda ve birakmak istemiyor nasil birakicak bilmiyorum :ermm:

(57 puan) tarafından
Insallah geri gelmeyecegini anlatinca cok uzatmiyolar hepsini ortadan kaldirip kus yavrusuna goturmus yazik diyin cocuklar cok merhanetli onu duyunca istemez bi daha
(3,148 puan) tarafından
Oyle de anlar mi acaba gerci 2 yasinda her seyi aklı kesiyor ama o an aglamaktan brni dinlemiyor bile 2 yas krizine denk geldik sanirim ucunu kesip kuslar yemis sonra aliriz yenisini dedim yirtti ortaligi insallah bu ise yarar bakalim deniycem uzun surmez umarim.
(57 puan) tarafından
Sabret senin kararli olman lazim yoksa o minnaklar parmaginda oynatir bizi insallah kolay geçer
(3,148 puan) tarafından
Dogru vallahi insallah bu sefer basaririm bende cok tesekkurler ♡♡
(1,231 puan) tarafından
Orası da öyle tabi canım ama beni emzik olarak kullaniyor
0 oy
tarafından
Ne topu anam bomba füze aticaklar sana :) 

Şaka bir yana hayat kurtarıcı bişey 
(1,231 puan) tarafından
Aynen yoksa sürekli meme de kalmak istiyor
0 oy
tarafından
Bende kesinlikle böyle düşünüyorum. Benim kizim hemen ilk haftadan tutmustu emzigi ama gaz sancisi vs derken unuttu hep memede durmak istedi. Artik bi ara 2 saat memede kaldığı oluyodu. Hep orda uyumak istiyodu. Tekrardan suyla fln alıştırdım
(1,231 puan) tarafından
Suyla nasıl alıştırdın canım;)
tarafından
Emzigin ucunu sokup üstten kaşıkla su veriyodum emzikten bisey geliyo sansn diye
(1,231 puan) tarafından
Hahaha iyi taktikmis kız bende deneyeyim .Sabah öğlen ne güzel emiyordu forması beni .Şimdi gene atıyor ama baktı herhalde bundan süt falan yok;)
tarafından
Aynen benimkinde bi ara öyle yapıyordu. Akıllaniyolar büyüdükçe:)
(1,231 puan) tarafından
Alışması lazım benimkinin büyümesini bekleyemem iznim bitince ise başlayacağım ve benden başka kimsede durmuyor uyumuyor memede durmak istiyor ağlar durur yavrum ben olmayinca
0 oy
(304 puan) tarafından
Benimde bebeğim suana kadar tutmuyordu emzik hep mızmızlanıyodu mememde durmak istiyordu bundan bir saat önce verdim tuttu cidden allah razı olsun hiç bir şey yapamıyordum kahvaltı olsun tuvalet olsun zar zor gidiyodum şimdi verdim emziği çok rahatladım 
(1,231 puan) tarafından
Aynen ya tuvalete bile gidemiyorum başkasında da uyumuyor memede uyumak istediği için.Ama öğlen emiyordu minnosum şimdi atıyor gene umarım tutmaktan vazgeçmez;)
0 oy
tarafından
Ay ne mutlu size, çok sevindim adınıza. emziklere 100 lira harcadım çeşit çeşit tutmadı. Yaşayan anlar şuan aynı ben emziğim :( uyuyor ama çekince uyanıyor emzik olsaydı oh mis. Kauçuk sarı olanlardan mı onuda tutmadı bizimki nukun almıştım. Kaç aylık bebişiniz? Bizden geçti heralde artık ama çok yorucu böylede dışarı çıkamıyorum 3 buçuk aydır. Uyuyamıyorum ayrılmıyor çünkü. Bi yandan çok güzel bin şüjür ama insan olarak vakit lazım birazda kendimize.. 
(1,231 puan) tarafından
Bebeğim daha 16gunluk ama beni emzik olarak kullanıyor tuvalete bile gidemiyorum .Memede ayirinca uyanıyor .Chicconun kauçuk emziğini aldım sbaah ne güzel emiyordu şimdi gene atıyor ;)
0 oy
(10,836 puan) tarafından
Ben çok uğraştım tutmadı ya
(1,231 puan) tarafından
Tuttu bunu ama şimdi gene atıyor diliyle
(10,836 puan) tarafından
Benim oğlanda öyle yapıyo 10 dakka 20 dakka emiyo sonra midesini bulandırıyo
(1,231 puan) tarafından
Ay İnşallah vazgeçmez tutmaktan
0 oy
tarafından
Emzik zaten 2. Anne bana göre:)
(1,231 puan) tarafından
Hahaha. Çok doğru başka türlü zaman kalmıyor ama gene atıyor boşuna sveindim galiba sabah ne güzel emiyoordu;)
tarafından
Ağlayan bebekse inşallah tutar canım .:(
0 oy
(132 puan) tarafından
Bizim kız  almadı daha ne yaptıysam
(1,231 puan) tarafından
Avent yada Chicco denedin mi canim
(132 puan) tarafından
Denemedim açıkçası uygun olan emzir lerden aldım önce hani tutarsa onlardan alırım diye avent biberon unu kullanıyorum belki emer bi ondanda deniyim  emmek istemezsede şansa artık
0 oy
tarafından
Benim oğlum ne kadar da denediysem verdiğim gibi öğürüyordu ben de uğraşmıyorum artik
(1,231 puan) tarafından
Benimki tuttu şimdi bunu çok şükür ama az önce denedim gene atıyor;)
tarafından
Sonradan alışmaları zor oluyor sanırım başta tuttu tuttu sonra yok inat ediyorlar :)
(1,231 puan) tarafından
Bilmiyorum vallahi ya İnşallah vazgeçmez
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Gerçekten kurtarıcı insan çareyi neyde bulcani şaşırıyor:) çok uzun süre kullanmadığı sürece bı sorun olmaz insallah
(1,231 puan) tarafından
Tuvalete gitmek bile sorun beni emzik olarak kullanmak istiyor
0 oy
tarafından
rahatti evet ama birakti kizim cok erken :( 
(1,231 puan) tarafından
Tuttu diye sevindim şimdi gene atıyor :(:(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 156 göst.
24 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 430 göst.
+9 oy
22 cevap 772 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Emineninanesii (5,141 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 545 göst.

411,912 soru

12,400,116 cevap

44,394 kullanıcı

Kategoriler

...