0 oy
232 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,247 puan) tarafından
Diyeceklerim bu kadar

4 Cevaplar

0 oy
(11,263 puan) tarafından
Slikonlu goğüs ucunu bulandanda Allah razı olsun lansinoh ve bu gögüs ucuyla anca çocugumu emzrebildim acıdan geberiyodum
(3,247 puan) tarafından
Ya cidden öyle. Ben göğüs ucu kullanmadım ama krem o kadar işe yaradı ki hala acıyor ama ilk kaptığında acıyor artık . Toparlanıyor uçlarım çok şükür
-Reklam-
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Ben alamadım çok pahalı küçücük bir de :/
tarafından
Trendyolda içinde lanolin maddesi olan başka kremler de siz trendyola lanolin yazarsanız karşınıza çıkar yorumlara baakr alırsınız tabi lazımsa :D
(3,247 puan) tarafından
Çok haklısın pahalı. 40 ml 100 TL resmen ama gebelik döneminde başladım kullanmaya. 1 hafta önce filan. Şimdide 9 gün oldu bebeğim doğalı her emzirmeden sonra sürdüm. Çok fena yaralar oldu. Ama çok şükür hızlı iyileşti. Onu sürünce acım azaldı. Düzenli kullanıldığında çok etkili. Bir de 40 ml bana da az gelmişti ama öyle değil. Mercimek kadarı bir göğse yetiyor. Bereketli baya. Zaten göğüslerim iyileşmek üzere çok çok az kaldı
0 oy
tarafından
Hiçbir işe yaramadı bende kalkan işe yaradı
(3,247 puan) tarafından
Düzenli kullanınca etkili bence ben doğumdan önce başladım.
0 oy
(20,037 puan) tarafından
Aynende oyleeeee Allah bin kere razı olsun benim de çok işime yaradı oğlumda kizlarimda ne kremler kullandım fayda etmemiştir☺️
(3,247 puan) tarafından
Evet ya çok acıyor zaten iyi ki var o krem. Bu arada o acı sürekli oluyor mu? Diğer çocuklardada
(20,037 puan) tarafından
Benim 3 çocuğumdada yata oldu canimm herkesin aynı olurmu bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,238 göst.
10 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
+3 oy
4 cevap 210 göst.
0 oy
2 cevap 194 göst.

Kategoriler

1,508,089 soru

24,614,680 cevap

364,270 kullanıcı

...