0 oy
1,059 göst.
Diğer kategorisinde (5,051 puan) tarafından

Biz de durum böyle küçük bey salıncakta sallanıp uyumak istedi tv den ninni açtım uyusun beşiğine atıp kocişim ile kahve içeceğim:angel:

image

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından

image

kocisle kapinico iciyoz
(5,051 puan) tarafından
Afiyet olsun canım :)
tarafından
Sagol canim sizede afiyet olsun ben kizimi yatirdim hadu darisi basina
(5,051 puan) tarafından
Sağol yafru sonun da uyudu benimki de çok mutluyum :D :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından

image

vaziyet bu savaş alanı :) 
tarafından
Seninki tamamen bozma üzerine kurulmuş :) bende 2 tane var Allahtan biyere taşımaları yok ama odanın içinde adım atacak yer olmuyor bazen görmeden oyuncağın üstüne basıyorum o anki acı oyy anam oyyy:))
(52,061 puan) tarafından
hehe aynen kizimdanoff acıdi diyo ☺️ misafir odasina tasidim oynadiklari sözde oturma odasinda duruyo hadi kalk diyo goturuyo beni oyuncak seciyo aliyo ordan oraya hele ilk adim arabasi gunahini tasir gibi kucağında gezdiriyo sürekli ☺️
(45,017 puan) tarafından
Bulasik makinasi kasiklik sepetide gelmis odaya:D
(52,061 puan) tarafından
benim çekmecede kaşık kalmiyo suzgecler falan bide mutfak esyasiyla cocuk oynasin hic sevmem ☺️alip alip kaciyo yikamaya yoruldum
tarafından
Valla sormayın ya oğlumla beraber boşalttı makinayı anne nolur biraz oyniyim garaj yapcam dedi kıyamadım küçük arabalarını koyuyor içine kızım 10 aylık canı sağ olsun ne çekmece bırakıyor ne bişi bayılıyor mutfak eşyalarına
+1 oy
tarafından

Ben naaapcammm 

image

Offffffff uyumuyor :/ ayak showw 
(5,051 puan) tarafından
Vallahi benim ki de dün gece 2 buçuk da uyudu bu gün saatin de uyutmaya çalışıyorum sabah da erken kalktı çok pertim :/
(52,061 puan) tarafından
ye o ayaklari ❤️
tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(3,761 puan) tarafından

image

ilkkez yaptı annem ellerine sağlık valla meleğimkn süper yapmış bende kızımın doğum gününde yapacm:))
(5,051 puan) tarafından
Afiyet olsun canım :) Çok güzel gözüküyorlar anneciğinin ellerine sağlık karamelli galiba ben çikolatalı çok seviyorum ya :)
(3,761 puan) tarafından
Saol balim gel beraber olsun ♥️

Yok cnm havuçlu:)
(5,051 puan) tarafından
Yemiş kadar oldum gülüm :) Bir gün ben de deneyeyim ya o kadar leziz duruyor ki :) Tarifini müsait olunca verir misin kuzum :)
(3,761 puan) tarafından
Tabiki kuzum hatta sana resmini atayim malzemelerin netten baktım yaptık çok güzel oldu cidden:)♥️
(5,051 puan) tarafından
Olur kuşum bekliyorum :)♡♡♡
0 oy
tarafından

Yine aynı konumumdsyim sadece ısık kapalı :D

image

(5,051 puan) tarafından
Oh gel keyifim gel bir de sehpaya kahve eline kitap kahvenin yanına mum tamamdır kuzu :D Ahaha :))
(52,061 puan) tarafından
totisin acicak arada kalk gezin ☺️☺️☺️
tarafından
Ah ne kitabı canım beynim zonkluyor:) sabahtan beri anca oturdum ıkbalım valla:)
0 oy
(8,129 puan) tarafından

Bizde durum bu

image

(8,129 puan) tarafından
Of offff öyle demeyeydin iyiydi :))
(52,061 puan) tarafından
buyudukce zorlasiyo kucukken alip kucagina tutuyosun buyuyunce kaciyo dönüyor direniyo konusuyo kalkiyo oturuyo sana fenalik geliyo o hala direniyo ☺️☺️☺️
(8,129 puan) tarafından
Ay deme ya belki benim ki öyle olmaz :))
(52,061 puan) tarafından
insallah canim insallah ☺️yasina gelince duzelir disleri ciksin duzelir sütten kes duzelir derken ikinci azi disleri cikiyo bitti bitecek bakalim rahatlicaz mi ☺️
(8,129 puan) tarafından
Ah analık ahhhh gerçekten hakları ödenmezmiş şimdi daha iyi anlıyorum
0 oy
(4,169 puan) tarafından

image

bende böyle canim 
(5,051 puan) tarafından
Kırmızı oda en sevdiğim :))
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Napim adaşım kız ayağımda yatırmaya çalışıyorm bir yaşını geçtik den sonra ayağımda sallanarak yatmak istedi, sıpa :) 
(5,051 puan) tarafından
Benim ki yaşından sonra ayakta sallanmayı bıraktı adaşım :)) Salıncağın da sallanıp uyuyor çoğu zaman da ben yanına uzanıyorum benim ile uykuya dalıyor :)
(3,754 puan) tarafından
Bizde öyleydik sallamadan girerdi yatağa büyüdükçe, huyu değişti ayakda iki üç kere git gel yapcam ki uyusun yoksa tepemde geziyor :)
0 oy
(3,761 puan) tarafından

image

havucu rendele cnm havuçla şekeri yag kavurduktan sonra ayrı bı kapta bisküvileri ez elinle sonra havuç soğuğunca havucu ilave et tereyağin varsa cevzij biraz kavur tat katıyor balım

Cevizde soğusun 

Onuda ilave et sonra yoğur ama havuç soğumuş olmasına dikkat et cnm

Top haline getir istediğin birşey ile dışını bula

Buzdolabında iki saatte beklet cnm

(5,051 puan) tarafından
Sağolasın kuşum oğlumdan fırsat bulunca mutlaka deneyeceğim havuçlu tarifleri çok seviyorum♡
(52,061 puan) tarafından
aldım bende ekran görüntüsü
(3,761 puan) tarafından
Tamam ikbal cancağızim ❤️

Rica ederim beyaz❤️ şimdiden afiyetle yiyin inşallah
0 oy
tarafından

Kızımı sallıyorum 40 dakikadır hala uyumuyor yorulduuuuummmm:ermm:

tarafından
Evet canısı 3 gün sonra doğum günü ☺️ ama eşim baya sıkışık kutlamayalım dedi bende tmm dedim diğer ay bi pasta alıp aramızda keseriz dedik maksat Elife değişiklik olsun kardeşine oyuncak almıştı onun için pasta alalım dedik ☺️
(52,061 puan) tarafından
küçük 15 liraya ugur bocekli pasta oluyor ondan alip mum yakin hatira kalir biz elaya ux gunde bir donge yapıyoruz ☺️☺️☺️☺️
tarafından
Aynen bende öyle düşündüm ama  Elif tutturmuş anneannem gelince diyor bizde dedik zaten annemi diğer ay getircez o zaman alırız bi pasta keseriz beraber ☺️
(52,061 puan) tarafından
özeniyor çocuklar bide kardeşine düşkün kiyamam büyük kizinin yuregide ayni seninki gibi ❤️
tarafından
Sağol canım evet çok seviyor kardeşini inşallah oda ablasını öyle çok sever ☺️ bazen bişey yer Asya bakar elif hemen arkasına saklar anne asyanın canı çekiyor ben yiyemiyorum der ☺️
0 oy
(5,371 puan) tarafından

Ömer kumandayla oynuyo anlık bu ben uyusun diye uğraşıyom o oyun peşinde :D

0 oy
(11,220 puan) tarafından
Kızımı uyuttum oğlum uyumuyor uykusuz geceler beni bekliyor 
0 oy
tarafından

image

temizlik yapıyorum hala :(
0 oy
tarafından

Uyumuyor....Bende onu bekliyorum uyusun diye :)

image

tarafından
Adın nedir kardeş. Selam olsun tevhid ehli Muvahhid kardeşime
tarafından
Özelden yazıyorum inşaallah
(493 puan) tarafından
Masterchef izliyore ☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 446 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Hifanurun annesi (1,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 391 göst.
0 oy
19 cevap 676 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 764 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,456 soru

12,417,349 cevap

45,071 kullanıcı

Kategoriler