0 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Kaynanam ile sorunlarımın bir kaçını burada anlattım ve 2 aydır görüşmüyordum eşim de öyle ama İzmir depremini görünce burası boş dünya eşimin ailesiyle görüşmediği için üzüldüğünü düşündüm fakat eşimle konuştuğumda asla görüşmek istemediğini söyledi. Hatta onlardan önce ölürsem cenazeme dahi gelmesinler bile dedi ben elimden geleni yaptım ama eşim her şeyi benimle beraber yaşayıp gördü. 

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Daha dün koltukları parçalarken boş dünya demiyordun :D

tarafından
Deprem i görünce insan öyle düşünmüyor işte sizin hayatınız mükemmel büyük ihtimalle
-Reklam-
0 oy
(235 puan) tarafından
Niye küsler senin yüzünden mi yoksa 
tarafından
Niye benim yüzümden olsun eşimin aklı yok mu da benim yüzümden kusecek
(235 puan) tarafından
Yok ne bilim dedm belki sana yanlış bişi sylemişlerdir eşin ondan tartışılmış küsmüş tr yanlış anlama
0 oy
tarafından

Valla biz birbirimizin ailesiyle görüşmüyoruz senelerdir.bisi kaybetmiş değiliz. Harika hayatımız var. Sadece eşim ben ve çocuğum gayet mutluyuz. Aramızı bozacak herkesten uzak durmak çok iyi :)

( bu benim düşüncem ve hayatım. Kimin ne yaşadığını bilmem ve karismam)

tarafından
Bizde onlar yokken daha mutluyuz ama depremi görünce ne bileyim değer mi küs durmaya demeden edemedim
tarafından
Yine sen bilirsin de kocana şükret ne güzel gorusmuyo işte ailesinin  mutluluğunu düşünüyor . Esas olan aile huzurudur. Sana kötülük yapan yine yapar.
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Sebep neydi onların küsmelerinde ki
tarafından
Bir sürü sebebi var kendine göre

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 246 göst.
0 oy
4 cevap 246 göst.
10 Ekim 2022 Aile kategorisinde 12345678910 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy