Kendine iş üretcanım evde şu işim var falan de yaw tamam özlüyonda bi bırajın bebek kendi evine alışsın anne babasıyla olsun biraz aslında en iyisi yakın oturmamak gerçekten ne kendi ailemize ne eşimizin ailesibe mesafe şart
Ne guzel canim keske size ve cocugunuza duskun olsinlar ne mutlu ama opme kpnusumu kpnus cok opmesinler cocugu taze daha o yuzunu mahvederler hasta olur hem sen onlara bi hafta gitmesen cocuga doktr mikrop kapmis bir hfta eve misafr alamiycaz cikamiycaz desen belki anlarlar
Keşke bizimkiler de böyle düşünkun olsa canım ne guzel sana yardimcida olur kaynanan hep sen gitmek yerine aradiklarinda şöyle hep bn geliyorum bugünde siz gelin de canım öpme konusunu da uyar bence yara oluyor bebeğe zararlı mikrop kapıp hasta olur diye canım
Bence cok ters düşünüyorsun götür görsünler nolucak sanki yara oluyor cok öpmeyin diye uyar yada onlar gelsin sen ikide bir gitmek istemiyorsan ama kiistlama görmek isterler tabi torun ayri oluyor canim.
Ya ne berbat bi durum. Şükür ki uzak yasiyoruz da ayda bir gorusuyoruz.
İnşallah bize öyle yapmazlar. Bizde çok yakın oturuyoruz. Ben senin yerinde olsam gitmem isim var çocuk hasta derim. Bebeğim evine bize alişsin derim açıkça. Her zaman zaten gidilmesi saçma
Senin çocuğun ise onlarında torunu! Hayır bu öfke neden anlamış değilim görür sevsinler ne olacak yarin çocuğun büyüyünce bu günler de geçecek sende babanne veya annene olacaksın sana da boyle düşünseler iyi mi olacak.
Aynı şeyleri yaşadım ikinciyi doğurunca rahatladım keşke daha önce dogursaydim dedim şimdi çok rahatım bide sesin çıkmayınca üstüne çok geliyirlar
413,414 soru
12,446,392 cevap
46,161 kullanıcı