0 oy
505 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (303 puan) tarafından
dün akşam eşim gececi akşam yatıyım biraz dedi bende seslenmedim kızı banyo yaptırdım yatırdım yemek hazırlarkn kızım uyanmış babası olunca aglamadı haberim yokdu iceri sofrayı getrdim kaldırdım onuda oturduk kızım ymiyordu kızdım o yedirmeye başladı sırtına baktı terlemiş başladı bu cocuk bu kadar terleyene kadar nerdesin sen uyurke baktım terlemiş sırtına havlu koydum cıktım bidahada bkmadım bagırdı cagırdı bende cocuk senn yanında haberim yok uyandıgından bile dedim havluyu sokmuş gitmişsin diye kızdı bende onu önce koydum kac saattir mutfkdayım ben dedim kasıgı bi fırlattı corba dagıldı bi kere de cvb verme sus yetr gibi büssürü kızdı ses etmedşm sus dedim yemek yemedi kalk ye diye kac kere dedim kalkmadı bende kldırm bnde yemedim sonra aglamakdan sinirden kalbim sıkıstı basım agrıdı krız gecirr gibi heryerim titredi umrunda olmdı kızla oynadı kahkah atıyo yanıma gelip iyimisin bile demedi nefesim bile degişmişti sonra ben gidecem kalk dedi başım dönüyo dedim umudsamadı kalkdı gitti kapıyı kilitledim oturdum kendime geldim kızımla gilgilndim ama hala basım agrıyo benm sucum ne nabtımda böle kızdı burnumuzdan getrdi sofrayı gece msj atmış acıktım ben diye cvb vermedim sabah geldi actım kapıyı yattık sarlıyo öpüyo fln esortmn getr bitnm dedş kalkmadım yine kıyamdım bi süre sonra gtdim giydi yattı ögln kalkdı hadi bitnm acıktım ben fln diyo hic bişi yok gibi kim hatalı anlayamıyorum artık

6 Cevaplar

0 oy
(30,411 puan) tarafından

Eşin haksiz tabiki bos yere kavga cikarmis Allah akıl fikir versin 

(303 puan) tarafından
amin amin canım
-Reklam-
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Ay allahim su erkeklerin haksiz olduklarinda kavgadan sonra hic bisey yokmus bisey olmamis gibi davranmalari yokmu beni öldürüyo ya sinir oluyorum benim esimde ayni 
(303 puan) tarafından
sürekli böle işte insn bi gönül alınmasını bekliyor ama
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Esin ozel gunundeydi galiba dun gece sanki herzamn o var yaninda hasta olunca falan boşver uzme kendini konusur bizmn sonra susar 
(303 puan) tarafından
arada bi özel gününe geliyor:)öle zel gün olmaz olsun be
0 oy
tarafından
Sen haklısın, o ne öyle dengesiz tavırlar kaşık fırlatmalar.. Sinirim hopladi resme
(303 puan) tarafından
bende aynı cok kötü oldum yine umrunda olmadı
0 oy
(26 puan) tarafından
Ayy ayni benim esimde oyle cocuk. Komusunda surkeli tartiisirzz birbirimize. Gireriz 2.cocugum oldu. Ondada boyletiz ama alistim ya he diyip geciyim :) guluyorum oda bana sinirleniyi gayle almiyim diye almiyirum cunku alirsam uzulen ben oluyorum :))  he de tamm de yaparim ozur dilerim de susar o. Merak etme uzatmaz bile :) 
(303 puan) tarafından
uzatmaz ama tekrrlar tepeme cıkıyor
(26 puan) tarafından
Benimkide aynii alistim artik umursamiyirum valla :))
0 oy
tarafından
Sanki biz çocuğumuzu onlar kadar düşünemiyoruz onlar kadar bir sry olduğunda üzülmüyoruz canımız acımıyor.  

Benimkide nasip olursa oğlum 2 aylikken askere gidecek . Sabahta hep düşünürüm diyor gece aglayinca kalkip bakar mi ki ilgilenir miki dedim sanki sen kadar ben çocuğumu düşünmeyeceğim senin cihrrin 1 yamarsa benim 1000 yanar dedim. Ses etmedi.
(303 puan) tarafından
anlamıyorki canım bende diyom ama o daha cok düşünüyormuş gibi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 410 göst.
0 oy
8 cevap 679 göst.
10 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnak (3,970 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,169 göst.
25 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,366 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 858 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mslllll (91 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,242 soru

24,457,704 cevap

354,448 kullanıcı

...