0 oy
971 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim güvenlik görevlisi iş yerlerinde de revirci kız var ama kızla ordaki bütün güvenlik çıkmış yani esimin bitane arkadaşı var kızın doğum gününde pasta almış kıza eşim otururken yardim edermisin bana bi şunları götürelim demiş eşim de tamm abi demiş  neyse eşim gitmiş oraya pastayla 3u selfie çekiniyor veee önde de eşim var ağzı ön metre açık ağızına scdmmmmm gülerek ama banada herzamn kızı kötüler sevmem etmem der kızda tutuyor ibrahim atıyor haberim yoktu diyor birde orda küçücük oda sigaralar içmişler pasta yemiş bunu görseniz naparsa acaba 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erkek demem ağzı burnu dağılır herhalde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşime guvensem de anlattığın tip kadınlara güvenmem eşimin iş yerinde de öyle biri vardı tepkimi belli ederdim 
0 oy
(55 puan) tarafından
Eski postlari hortlatmaliyn yaa . 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Aynı seyi yasadım kıyametler koptu kızı dovmeye gıttım tapuda calısıyordu dua etsin orda staj gordum tuttular yoksa kafasını rafa sıkıştırıp yolucaktım sacını basını. Bıde millete anlatmış huseyın dogumgunumde vardı yok oyle yok boyle kasar tum daire tanıyor beni aradılar hmwn esım sımdı korkuyor benden dairede calısıyor onun katına dhı cıkmaz mudur cagırsa bile gitmez 
0 oy
(74 puan) tarafından
İş ortamında o anlık gelişen Bi durum sanırsam canım ben büyük Bi tepki vermezdim
0 oy
(413 puan) tarafından
Ben çok kıskancımdır o yüzden çok dikkat eder böyle şeylere. :) işyerinde arkadaşları ile toplu resim çekildiğinde filan söyler hemen. Başka yerde görüp yanlış anlama der. Haberim olduğu sürece sorun etmiyorum ben ama baştan bunu çok çok açık dillerde ifade etmiştim ondan hassas davranıyor olabilir. Benim de mıçtıklarım oldu çünkü sevgiliyken. Ve benim sorun çıkardığım herkesle büyük sorunlar yaşadı o yüzden hislerime güveniyor :) 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,050 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 865 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde CrazyMomm (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 6,601 göst.
13 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Hasrett (851 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 965 göst.