:/ ben sanat tarihi mezunuyum tez sonuna doğru hamile kaldım kpss giremedim. Sonra tekrar hazırlandım ve yine hamile kalmışım korunurken hesapta yoktu. Yine giremedim... benim elim işe evlendiğimizde alttan bir sürü dersleri vardı ilköğretim matematik öğretmenliği okuyordu. Ve 3 yıldır da evliyiz hala aynı şekilde alttan derslerini vermedi. Veremedi değil vermiyor. Para kazanmak tatlı geliyor. Çalışmayo tercih ediyor. Gece 10.30 11 de eve geliyor. Çocuk baba bilmiyor... okumuş olsa da bazen olmuyor bazı konularda anlaşamadıpımızı düşünüyorum ben de. Vr sanırım bu hep böyle mükemmel ilişki diye bişey olamaz herkes aynı değil ki. Ben hiç konuyu açmıyorum bunları ona yansıtmıyorum. Çünkü bunlar onu benim sevdiğim adam olmaktan çıkarmıyor. Bizim de daha doğrusu benim de tek şeyim bu yani.. onun habrri yok bunu bu kaadar taktığımdan ve kitap vs konusunda da aynıyız bacım. Okumuyor. Okumuyor adam anlamıyorum nasıl durur insan kitapsız, ama okumuyor hiç okumadı görmedim... bir kez dedi ki ne kadar çok kitap okuyosun ya gözün yorulmuyor mu. Dedim alışkanlık heralde... Babamı kitap okurken çook görürdüm hep bi ansiklopedi, bi tarih kitabı hiç yoksa haritalara bakmayı çok severdi. Ondan gördüğüm için sanırım öyle büyüdüğüm için dedim.
Hiç de sorun değil ben şuan üni okuyorum eşim liseyi dışardan bitirmiş köyde büyümüş ben şehir çocuğuyum kaynanam da okuma yazma bilmez teknolojik şeyleri ben eşimden daha iyi bilirim ama bu anlaşmamıza bi engel değil sürekli şakalaşır gülüşürüz hatta ben böcek hay.van korkuma rağmen eşimin köyüne taşındım 2 aydır burda yaşıyorum işimden istifa ettim çalışan kadından köy kadınına döndüm ekmeğimizi bile kendim yapıyorum kendime ben bile hayret ediyorum ama aşk herşeye kadirmiş
Öyle düşünme canım bende öğretmenim eşimde lisans mevzunu üstelik 2 üniv bitirmiş. Buna rağmen bazen anlaşamıyoruz ve buna rağmen eşim bazen bana gore geri kafalı oluyor.. Senin yaşadıkların sadece bi farklılık.. Sen sinemaya gitmeyi seversin esin sevmez. Ben de bi öğretmen olarak diye bilirim ki eşim benden daha çok kitap okur ben daha az.. bu bazen karakter meselesi.. kaynanaya gelince çocukları hep lisans mezunu kendisi türkçe bile bilmez.. kendini sıkma eşinle konuş uygun bi dille birlikte biraz zaman geçirin.
Ayyy ne uzun yazmışım
1,497,094 soru
24,455,780 cevap
354,311 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın