+3 oy
342 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından

Hatalarınızı, yaptığınız ufak tefek yanlışlıkları, sakarlıkları, kendinizde kusur olarak gördüğünüz şeyleri eşinizle paylaşır mısınız? Paylaştığınızda yüzünüze vurur mu? Anlattım keşke demeseydiniz anlatmasaydım dediğiniz an oldu mu? Hata ya da kusurlarımızı paylaşmak sizce doğru mu? 

20 Cevaplar

+3 oy
önce (2,467 puan) tarafından

Ben çok sakarım sürekli düşerim biseyler kırarım unuturum yakarım hepsine beraber gülüp geçiyoruz. Kalp kırmadan söylemek önemli . Geçen tisortunun göğüs kısmını yaktım ütüyle derece yüksekte kalmış bı degdirdim delindi gitti gösterdim eşime Ben göğüste dekolte sevmiyorum kendime yakıştıramıyorum lütfen bı daha olmasın dedi kahkaha attik geçtik. Ocakta yemek var bi bakar mısın diyorum pilavsa kesin yanmıştır o beni yorma boşuna diyo 

önce (1,052 puan) tarafından

Post gitti :D

önce (2,467 puan) tarafından

Evet en güzel yerinde reklam çıktı resmen

önce (18,442 puan) tarafından

Ay çok güzel ya 😀

-Reklam-
+1 oy
önce (3,822 puan) tarafından

Maalesef çoğu kadın paylaşınca yüzüne vuracak diye paylaşmıyor çevremde gördüğüm kadarıyla. Hayatı paylaşıyoruz hataları üzüntüleri korkuları dertleri mi paylaşmayacağız diye düşünüyorum. Rabbim herkesin muhabbetini arttırsın🌹

+1 oy
önce (134 puan) tarafından

Benim çok samimi arkadaşımın erkek arkadaşı bana fazla samimi davranmaya sarkıntılık yapmaya başlamıştı. Ben de kız arkadaşım kırılmadan olayı çözmüştüm. Ama kız arkadaşım o yaklaşımımdan sonra bana biraz soğuk davranmaya başlamıştı. Hala da biraz limonidir. Bu sene nişanlanacak o erkek arkadaşıyla. Ben eşimle nisanliyken eşimin tatlis tavırlarına karşılık herşeyi anlatıyordum ki bu olayı da anlattım. Evlendik birkaç hafta sonra eşim birçok kız arkadaşımla konuşmamı yasakladi. Konuşursam evliliğimiz zarar görürmus vs vs. Bir arkadaşım rahat bir hayat sürüyor diye engelleri. Yani ne anlattiysam hepsi bana döndü ve en sonunda sen ne biçim arkadaslar edinmissin, hiç düzgün insan yok muydu, bana arkadasini sor sana kim olduğunu söyleyeyim, sen de onlar gibi misin, gözümde kaliten azaldı gibi dünyanın lafını işittim. Kendi arkadaşları kumar oynar içki içer küfür desen gırla ama asla laf ettirmez. Sözüm o ki asla eşinize sevgilinize nisanliniza öyle aman aman detay anlatmayın. Ayol Instagram hesabımı bile kapattırdı onlarla konuşurum vs diye

+1 oy
önce (3,630 puan) tarafından

Ben ne olursa olsun eşe açık vermekten yana değilim

0 oy
önce (4,349 puan) tarafından

Anlatmama gerek yok görüyor yüzüme vurmaz 🤣

0 oy
önce (193 puan) tarafından

Ben söylemesem patlarım galiba ila söylicem:D

önce (270 puan) tarafından

Yemin ederim ben bu

0 oy
önce (5,118 puan) tarafından

Bilmem paylaşıyorum mu acaba 😁 yani öyle böyle anlattıklarim oluyor ama büyük hatalarımı anca Allah CC bilir çünkü her kul hata yapar ve Allah CC Settar dir yani örten dir kusurları örten o yüzden Allah'a anlatmak bir tek rabbimin bilmesi en doğrusu günahıma hatama başka bir şahit bulmak olmaz 🙃🩷💜

0 oy
önce (4,254 puan) tarafından

Ohooo hayatta içimde tutamam her şeyi söylerim güler geçeriz :D

0 oy
önce (13,427 puan) tarafından

anlatırım ama ola ki yüzüme vurdu. bi daha asla 

0 oy
önce (1,602 puan) tarafından

Hemen söylerim ben ay şunu yaptım elimi yaktım bardak kırdım hamilelikten kalma çatlaklarımi beğenmiyorum hemen paylaşırım esim de moral verir o bardağı sevmiyordum zaten der catlaklar bence güzel duruyor şekilli şekilli bak sana bir yol var der elhamdülillah yüzüme hiç vurmaz. Ama çok becerikli olduğum konular da var onlari da abartırım  geçen dolabın vidasi atmış uğraştı uğraştı yapamadı ben yaptım 1 hafta söyledim ben becerdim diye ;)

0 oy
önce (4,161 puan) tarafından

Ben hep paylasirim. Ayni zamanda esimde paylasir. Hic yuzumuze vurmadik bir birimizin.  

Hayat arkadasim. Ona demiycem de napicam

0 oy
önce (18,442 puan) tarafından

Bu sefer anlatmayacağım deyip gelir gelmez anlatıyorum 

0 oy
önce (1,052 puan) tarafından

Hatasız kul olmaz gülüm haşa peygamber değiliz , ben ağzımdan A çıksa eşime anlatırım , ne bileyim çorap alsam onu bile anlatırım :D benim için her an her dakika çok kıymetli ve elhamdülillah geri dönüşü olmayan hatalar yapmadım çok şükür 

0 oy
önce (3,124 puan) tarafından

Kirildigimiz şeyleri birbirimize soylemezsek eksik yönleri iletişim saglanmiyor gerçi benim eşime ne kadar hatasını söylesen ee sende oylsin ben haklıydın dediği için oralara girmiyorum

0 oy
önce (2,737 puan) tarafından

Sakarlığım tuttuğunda üst üste yapıyorum genelde. Çoğunu da eşime anlatırım. 6 yıldır hayatımda şükür hiç kötü anlamda yüzüme vurmadı. Şakalaştığımız, birbirimizle kırmadan dalga geçtiğimiz oluyor ama

0 oy
önce (73 puan) tarafından

Yuzume vurmaz esim amma is yerinde yasadigim herseyi paylasmam mesela

0 oy
önce (324 puan) tarafından

Anlatırım tabiki bazen akıl alırım sağolsun başıma da kalktığı çok oluyor ama şöyle sinir stres yaşayınca sağlık sorunları oluşuyor e bundan oldu şundan oldu diye başlıyor 

Ama kime anlatayım ki 

0 oy
önce (433 puan) tarafından

O daha işyerindeyken ya mesaj atarım yada arayıp söylerim ben dayanamam. 😅🤣

0 oy
önce (505 puan) tarafından

Bence asla paylaşılmamali. Ufak bir sakaklık bile olsa çünkü sen onu anlatırsan ıkı de sakarlıgına şahıt olursa tmm artık sana sakar damgası yapıştı.

0 oy
önce (4,425 puan) tarafından

Ben esler arasinda herseyin anlatilmasini dogru bulmuyorum. Mesela bazi kadinlar var kendini gec arkadasinin kusuruna yasadigina kadar anlatiyo. Anlatilacak seyler var anlatilmayacak seyler var. Yuzune vurmasi vs degil konu. Bireysellik bana gore. Yani fii tarihinde yasadigim bi olayi veya yaptigim bi hatayi ya da cahilligi esimi ilgilendirmiyosa aa boyle olmustu diye anlatmam.

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 647 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 564 göst.
1 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 663 göst.
14 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 2,512 göst.