Birinci, ikinci, beşinci evlilik olsun farketmez. Senin günün o gün , nasıl istiyorsan öyle yap. Geriye dönüp baktığında bir tek sen hatırlayacaksın. Diğerleri başka düğünlere katılırlar unutur giderler. Ben de gereksiz buluyorum. Koca karılar dedikodu yapcak millet göbek atcak diye ne kendimi yormak istedim ne para harcamak istedim. Zaten ne yapsan şu düğünlerde kimseye beğendiremiyorsun, illa laf eden memnun olmayan biri olur kulağına gelir. Stresi yorgunluğu ayrı dertdi benim için. Samimi dostlarımla akrabalarımla bir eğlenceli bir mekanda yemek ayarlamıştım o yüzden. Çok da güzel geçti, sohbet muhabbet oynama derken herkes memnun ayrıldı. Ben de sevdiklerimle sohbet edebileceğim benim için gerçekten mutlu olabilecek kişilerle günümü paylaştım.
Bir de düğünü erkek tarafı yapmaz mı, ben mi yanlış biliyorum? Babaannen onlar mı yapsın istiyor?
Şahsen biz eşimle her şeyi birlikte yaptık. Yani düğün yapsaydık bizim cebimizden çıkacaktı her masraf. Ailesinin ne düğün ne ev için birşey yapmasını istemedim. Sonra insanlar kendilerinde söz hakkı buluyorlar. Hiç birşeye karıştırmadım.