+4 oy
510 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından

Ne zaman nikah kıyacaz belli değil daha. İlk evliliğimde düğün olmadı. İkinci evliliğimde olmasada olur. Bana fazla zaman kaybı gibi geliyor ama babaannem illa olucak diyor kimsesiz gibi evlenmeni istemiyorum diyor. Fazla gereksiz olmazmı? 

19 Cevaplar

+4 oy
önce (696 puan) tarafından

Yorumların bana negatif qeldi öksüz demen  bide qencken diye basladiqin kelimelerin aklıma takıldı neden öyle düşünüyorsun kii biraz hayata pozitif bakmayı denesen...

önce (13 puan) tarafından

23yaşlarımda birşey takmazdım dünya alem umrumda değildi abimin anlatımıyla annem babam beni bencil büyüttü. Bencil olarak kaldım sonra evlendim gerçekleri gördüm olgunlaşdım malesef 

önce (696 puan) tarafından

İnsan yaş aldıkça olgunlasiyor zaten küçükken bazı şeylerin hata olduğunu bilseydik zaten o yola qirmezdik adına üzüldüm canm Allah qönlune qore versin inşallah 

-Reklam-
+3 oy
önce (5,248 puan) tarafından

Benm ilk evvliligm. Ve dugun yaomadım. İnsanlar nıkahta da. Yanında olabilir. Bence gereksız fazla masraf

+1 oy
önce (1,271 puan) tarafından

Niye gereksiz olsun ki onu anlamadım 

önce (2,417 puan) tarafından

Vallaha iyi diyelim iyi olsun aşırı zorlanmalar başladı keyifsizim değişik hissediyorum sanki sağlığımda sıkıntı var gibi vakit geçirmeye bakıyorum işte bacım daha haftalsrımız var ama ne olacak ne bitecek önümü kestiremiyorum

Ben öyle düşünüyorum mekan arayışı gelinlik denemesi gözüme fazla geliyor

önce (1,271 puan) tarafından

Kötüyü çağırma canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah az kaldi az içini karartma öyle Allah korusun 

İnşallah canım ya yok kötüyü çağırmaya bile mecalim yok o derece uyku sıfır halsizlik çok ruhum emilmiş gibi kucağıma alınca bu günleri çok Özlüce ğim farkındsyım ama ben vallaha böyle düşünmemiştim kız bu millet makyajla güle oynaya vakit geçirip doğuma gidiyor kandırmışlar bizi :)) 

önce (6,411 puan) tarafından

cakkudu cukkudu hebele hubele hoppidi zubnidi millet halay cekecek diye bana da gereksiz gelio. ama niahsiz gelinliksiz olmaz tabi kimsezz gbi  .bikah merasimine gelsin millet takisini taksin sonra haydeee herkes evine:)

+1 oy

İsterseniz 10 uncu kez evlenin bence insanın içinden ne geliyorsa o olmalı ister yapın ister yapmayın kimsenin bişi deme hakkı yok ha maddi açıdan diyorsanıs ona bişi diyemem 

+1 oy
önce (928 puan) tarafından

Kararlısın yani çocuğu babasından ayırıp istemediği bir adamın yanına götüreceksin. Bazı insanların önceliği çocuğu olamıyor sanırım

??? 

Erkek arkadaşımla konuştum işleri burda otursa o taşınıcak yok olmuyorsa bir şekilde ortak karara gelicez

önce (928 puan) tarafından

Çocuğunuz hakkında hayırlısı olsun inşallah. 

0 oy
önce (887 puan) tarafından

Çocuğu ne yapacaksınız ona karar verdiniz mi sahiden alıp gidecek misiniz yani babası izin verdi mi 

Daha belirlenmedi erkek arkadaşımla konuştum işler tam olsa o Türkiyeye gelicek. İşlerin oturmasını bekliyoruz

0 oy
önce (5,033 puan) tarafından

İçinde varsa düğününü yap. Ama hevesin yoksa boşa başkaları için yapma. Bu sefer çok masraf oldu diye içine dert olur gönülsüz olduğu için 

İşte içimde yok şuanda sıkıcı geliyor bana sade tatlı gelinlik giyerim o kadar

önce (5,033 puan) tarafından

Benimde ilk evliliğim düğün olmadı içimde de kalmadı hiç. O paraya gezdik eğlendik. Düğün başkalarını mutlu etmek için yapılıyor genellikle

0 oy
önce (2,686 puan) tarafından

Biz nikah kiydik ama bence en güzel düğüne bin basardi benimde ikinci evliliğim eşim ne istediysem onu aldı böyle salona müzikle girdik dans ettik maytap vardı hepsi bir saatte oldu bitti ama ben çok mutlu oldum .kimse gelmedi benim tarafımdan sadece bir arkadaşım nikah şahidim oldu yanımda sadece çocuklarım vardı ama benim için çok mutluluk kaynağı oldu içinde hiç ukte kalmadı ne istiyorsan onu yap için buruk olmasın 

0 oy
önce (3,920 puan) tarafından

Bence kadınlar arasında güzel bir kına gecesi yapabilirsin 

After Party şeyleri severdim ama gençken 

önce (7,827 puan) tarafından

Kaç yaşındasin ki

31yaşındayım

0 oy
önce (977 puan) tarafından

Gereksiz değil kesinlikle o ayrı bu ayrı bende yapmak istememiştim 

0 oy
önce (14,049 puan) tarafından

istiyorsan gereksiz değil. 

2 tane arkadaşım 2.evliliğini yaptı. ikisi de on numara düğün yaptı ikinciye. üstelik ilkine de düğün yapmışlardı. kime ne? 

0 oy
önce (26 puan) tarafından

Birinci, ikinci, beşinci evlilik olsun farketmez. Senin günün o gün , nasıl istiyorsan öyle yap. Geriye dönüp baktığında bir tek sen hatırlayacaksın. Diğerleri başka düğünlere katılırlar unutur giderler. Ben de gereksiz buluyorum. Koca karılar dedikodu yapcak millet göbek atcak diye ne kendimi yormak istedim ne para harcamak istedim. Zaten ne yapsan şu düğünlerde kimseye beğendiremiyorsun, illa laf eden memnun olmayan biri olur kulağına gelir. Stresi yorgunluğu ayrı dertdi benim için. Samimi dostlarımla akrabalarımla bir eğlenceli bir mekanda yemek ayarlamıştım o yüzden. Çok da güzel geçti, sohbet muhabbet oynama derken herkes memnun ayrıldı. Ben de sevdiklerimle sohbet edebileceğim benim için gerçekten mutlu olabilecek kişilerle günümü paylaştım.

Bir de düğünü erkek tarafı yapmaz mı, ben mi yanlış biliyorum? Babaannen onlar mı yapsın istiyor? 

Şahsen biz eşimle her şeyi birlikte yaptık. Yani düğün yapsaydık bizim cebimizden çıkacaktı her masraf. Ailesinin ne düğün ne ev için birşey yapmasını istemedim. Sonra insanlar kendilerinde söz hakkı buluyorlar. Hiç birşeye karıştırmadım. 

Bana yorucu geliyor o yüzden gereksiz buluyorum arkadaşlarla eğlenmek daha güzel bence sade nikahla öksüz olduğum kanıtlanmaz

0 oy
önce (9 puan) tarafından

Sen ne istiyorsan onu yap. Ben de ikinci evliliğimi yaptım eşimin ilk evliliği sen ne istersen dedi kına gecesi de yaptım yemekli oynamalı düğün de. İçinden ne geliyorsa seni ne mutlu edecekse onu yap canm.

0 oy
önce (663 puan) tarafından

Benim ikinci evliliğin ilkte düğün yapılmıştı ikincide oandemiye geldik sonrada hamile oldum ama içimde üste kalmadı değil oğlumun suretinde kına da yapacağım kaftan giyip düğünde de beyaz bir elbise yapacağım Allah izin verirse

önce (1,434 puan) tarafından

Senin için sıkıcıysa hiç yaoma, gerek yok. Erkek arkadaşın da sanırım yabancıydı. Onun içinde zor olur. Nikah yaparsın düğünde iki koca ksri göbek atsın çoluk çocuk eğlensin kısmıyla kendin gezersin. Ben hiç istemedim düğün. Eşim tek çocuk olduğu için mecbur yaptık. Bana kalsa o parayla gezerdim

0 oy
önce (14,012 puan) tarafından

Bana ilki bile gereksiz geliyor aslında ailem diretmeseydi yapmazdım da nikahtan en iyisi. Çok isterse gelin toplasın arkadaşlarını bi eğlence düzenlesin en temizi bence

0 oy
önce (1,923 puan) tarafından

İçinde ukde kalmayacaksa gerek yok bence.. 

0 oy
önce (52,192 puan) tarafından

erkek tarafi ne diyor. ben simdiki aklim.olsa düğün yspmaz sadece nikah yapardim

önce (52,192 puan) tarafından

ikinci evlilik yapmadim ilki icin diyorum

0 oy
önce (146 puan) tarafından

Düğün yapmasanız bile gelinliği giyip dış çekim yaptırın bence içinizde keskeler kalmasın 

0 oy
önce (461 puan) tarafından

Nikah yaptık isteyen oraya geldi zaten gelinlik giydim, nikahtan sonra bir eğlence mekanına gittik sadece arkadaşlarımiz ile gece geç saatte kadar orada eğlendik daha mantıklı bu , ilkte bende düğün yapmamıştim. 

Bende böyle birşey istiyorum

İlgili sorular

+5 oy
38 cevap 1,218 göst.
0 oy
11 cevap 328 göst.
0 oy
5 cevap 287 göst.
0 oy
11 cevap 619 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (382 puan) tarafından soruldu