Kızlar dogum yaptım 10 gün oldu kaynanam geliyo 5 gün kaliyo gidiyo bide bana 40 gün tek kalinmaz her gün gider gelirim diyo ya napicam ben yemin ederim kendi annem ablam o var diye gelmiyo zaten eve kapanmisim kaldığın yetmiyo bide her gün gelip gitmek istiyosun çocuğun iki besigi var biri salonda yeni doğum yaptım diye telefonu aliyo eline bağıra bağıra milletle konusuyo çocuğun başına gidiyo uyurken konusuyo ya çokta pis evi havalandiramiyorum çocuk var diye git içeri bari cocuguda alda salonu havalandiriyim yok be kardesim ya anca çay yapsin sabah 8 de oturup basimizin dibinde icsin
10gunluk çocuk ses duymaz canım konuşmasını falan dert etme sen zaten evde daralmışsındır.. benimde her gün kendi annem geliyo ama bende dönem dönem bazı şeyeler sınır oluyorum sonradan bakıyorum çok saçma kadın benim için kendi düzenini bırakıyor kendinden fedakarlık ediliyor ben ona karşı nankörlük etmiş hissediyorum.. Kendi annende olsa canım ciğerinde olsa tüm gün birlikte vakit geçirdiğim kimse bazı şeyleri rahatsız etmesi çok çok normal canım.. ben artık anneme açık açık rahatsızlığımı istegimi söylüyorum sanada tavsiye ederim annen gibi gör ve istediğini rahatsız olduğunu dile getir tatlılıkla olmuyosada bu kadının karakteri bu de olduğu gibi kabul edip kafana takma
Benim kayinvalidem ki ALLAH ondan binlerce kez razı olsun kadın gozumun içine baktı tabi anne gibi olmaz ama kadin benimle sabahladı Allah cennetinde bir köşk versin ona :)
Benimde görümcem kocası oğlu her akşam geliyo ama her akşam. Uzancak oluyruz yatıcak oluyoruz pat kapı gene gelmişler. O yüzden seni çok iyi anlıyorum bizimde çocuk doğunca hiç çıkmazlar heralde. Kaynanam geldi ona bahsettik hep geliyolar diye neyseki anlayışlı kadın tembihlerim ben her gün gitmeyin diye dedi.
Kırmadan nazik bi dille bugünde annemler gelip kalsnlar senide baya yoruyorum falan de dinlenms olursun sende de :)
Artık annem geliyor sende evine git dinlen anne de
Bn gerisini halledrim de
Hiii böylesini bilirim maksat millet desin ki gelinine bakıyor.
1,493,185 soru
24,397,682 cevap
349,880 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın