Sabah 9 gibi uyanıp ilk olarak oğlumu emzirip altını açıyorum. Sonra 1 yaşındaki kızıma süt ısıtıp onu içiriyorum altını açıyorum. Ardından oturma odasında uyuduğumuz için yorganlari ve yastıkları topluyorum koltuk örtülerini ve halı örtüsünü cirpiyorum. Bataniyeleri katliyorum. Sonra bir çay koyuyorum çay olana kadar mutfaktaki bulaşıkları makinadan çıkarıp yerleştiriyorum ve pis olanları makinaya atıyorum. Kahvaltıyı hazırlıyorum kızıma kahvaltı ettiriyorum ardından kendim ediyorum. Eşim de yapınca topluyorum pisleri maikanaya atıyorum. Ocağımi ve tezgahla mutfak dolabı arasındaki fayanslarimi cam sille siliyorum. Bulaşık makinemi buz dolabımı da siliyorum. Masayi siliyorum ve ilk olarak mutfağı elektirikliye tutup yerlerini siliyorum. En son mutfağın alt dolaplarınin dışını ve aspiratörü de silip mutfaktan banyoya geçiyorum. Duşa kabini çiftle ve telle telliyorum duruluyorum çamaşır suyuylada içini dışını temizliyorum. Ellerimi yıkıyorum çocukların karnını doyurup altını açıyorum. Sonra klozeti ve lavabolari ciftliyorum duruluyorum. Çamaşır suyuyla iyice yıkıyorum. Banyo dolabını içini dışını kople siliyorum aynasını falan. Çamaşır makinesini siliyorum banyodaki büyük paspası balkonda cirpiyorum altını elektirikliye tutup silip paspası seriyorum. Kirlileri makinaya atıyorum. Oturma odasını ve koridoru elektirikliye tutup siliyorum ve tozunu alıyorum. Çamaşırlar bitmiş oluyor onları seriyorum. Tekrar çocukların karnını doyur altını aç. Ondan sonra yemek yapıyorum Ocağımi yemeği yaptıktan sonra tekrar siliyorum çıkan bulaşıkları makinaya atıyorum. Çamaşırlar kurduysa onları topluyorum yerleştiriyorum. Vakit bulursam yatak odamı da temizliyorum *hiç girmediğimiz halde* sonra tekrar çocukları yedir altını aç. Derken eşim geliyor çarşıdan onun yemeğini hazırlıyorum beraber yiyoruz sofrayı toplayıp Kirlileri makinaya atıyorum masamı siliyorum ve ekmek kırıntılari döküldüğü için mutfağı kople yerlerini bir daha siliyorum. Derken bakmışım akşam olmuş ağda işimi halledip duşa giriyorum saçımı kurutup düzleştiriyorum ojelerimi sürüyorum. Ve çocukların altını aç karnını doyur. Kızlar kafayı yemek üzereyim saat 9 gibi uyanıyorum her şeyi planlı yapıyorum çocukların karnını 2 saate bir doyurup altını 4 5 kez açıyorum. Evimi her gün temizliyorum mesela bugün yemek olarak sarma sarcam. Bu arada birde el işi yapıyorum amugurimi. Kisacasi 1 gün temizlemesem uykum gelmiyor saçımı başımı yolarak ağlamam geliyor. Saat 9 dan akşam 1 e kadar ayaktayım yatağa baygın giriyorum sizde benim gibi misiniz