0 oy
1,128 göst.
Diğer kategorisinde (3,143 puan) tarafından
Bebegim 6.ayina girecek ve saçının arkaları çok fazla döküldü ama ön kısım yani tam tepe kısmındaki saçlar olduğu gibi duruyor eşim keselim biçimsiz duruyor ve güzel uzamaz diyor,bebeğinin saçını hiç kazımayan var mı?

21 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bebeğim 11 aylık hiç kestirmedim şuan üstten topluyorum saçları eşitlendi dökülen yerler uzadı
(3,143 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım,bende hiç kestirmek istemiyorum sağlıklı uzayacağını düşünüyorum,ama dökülen yerler uzuyor ya bi tuhaf oldu saçın yapısı devamlı yattığı için  sertlesti gibi düzelir mı o acaba
tarafından
Düzelir eğer saçın bazı yerleri uzun keçe gibi dolanmış gibi olduysa onları başladığı yerden kes her bebeğin saçı farklıdır benim bebeğim saçlı doğdu belki de o yüzden düzeldi ama kestirmek istemiyorsan bekle annesi kış geldi zaten dışarda şapka bere takarsın
-Reklam-
+1 oy
(3,210 puan) tarafından
10 aylık kestirmedim kestirmeyi de düşünmüyorum. 
(3,143 puan) tarafından
Bende :)
+1 oy
(631 puan) tarafından
15 aylik oglum daha hic kestirmedim saclarinda dokulme olmadi ust kisimleri diger yerlere gore daha uzun o yuzden sadece ust traf toplaniyor 
0 oy
(25,194 puan) tarafından
Ben hiç kestirmedim 6 aylık 4 gün sonra 
(3,143 puan) tarafından
Bende kestirmek istemiyorum ama eşim oğlumu kel yapmak istiyor sanırım: )
0 oy
tarafından
Benimki iki yaşında hiç kesmedim sadece yanlar ve önler
(3,143 puan) tarafından
Nasıl peki sacları şimdi eşim sağlıksız olucak deyip duruyor,kızımın  kestirmedim ben çok gür sacları ama oğlum saçı gibi dökulmemisti hiç
tarafından
Çok güzel sapsarı düz gayette saglikli
(3,143 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(702 puan) tarafından
Bnmki 7 aulk olcak hic kesmedim yaza dogru kescez
(3,143 puan) tarafından
Kıyamıyorum saçlarına üstleri çok güzel: )
0 oy
(250 puan) tarafından
Bn ilk 4 aylıktı kestim şimdi bey efendi 3 ayda bir saçının etrafını alıyorum üstten uzatiyorum :-) şuan 20 aylık bence de alın 
(3,143 puan) tarafından
Kıyamıyorummm:)eşim çok istiyor kesmeyi
(250 puan) tarafından
Saçı yok diyorsun kız neyine kiyamiyon bn o zaman demiştim saçını kesip tartıp ağırlığı kadar para vercem diye ama sağolsun akrabanın kızı oglumun saçını yemişti sanki aradım bulamadım poşet vardı saç yoktu
(3,143 puan) tarafından
Önlerde var saçı yana doğru taranmış gibi çok güzel ondan kıyamıyorum:)
(250 puan) tarafından
Deli ya ama kestikten sonra hepsi birlikte çıkınca çok daha tatlı insan baktıkça seviyor bnmki bide şimdi kendisi saçını taramak istiyor:-):-)
0 oy
(1,654 puan) tarafından
2 yasına gırcek 3 gun snra 3 kez sıfıra vurduk cok dökulmustı cunku sacı suan gür fırca gibi sacları var 2 gun once yıne kısalttık baya uzamıstı artık sıfırlamıyoruz ama kısaltıyoruz :D
(3,143 puan) tarafından
Maşallah :)))
0 oy
(6,186 puan) tarafından
1yasina kadar saç kesilmez ve sağlıksız da olmaz.
(3,143 puan) tarafından
Ben de hiç istemiyorm kestirmek,teşekkür ederim
0 oy
(2,625 puan) tarafından
Ben 8 aylıkken 1 numaraya kestirdim uzadı tekrar 1 numara kestim daha kesmedim uzatiyoz
(3,143 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Bi üç kere kestik 6. Ayına kadar sonra kemsedik . Kestirmek istemiyor musunuz acaba
(3,143 puan) tarafından
Ben kestirmek istemiyorum eşim istiyor daha sağlıklı olur diyor,kızımın saçını da kesmedim ben hiç ama oğlumun saçı gibi hiç dökülmedi ve sacları 13 yaşında gur ve sağlıklı,oğlumun dökülüyor ve dökülen yerler sertleşti yatmaktan acaba orası düzelmez mı diyorum kendi kendime
(4,851 puan) tarafından
Bence kestir ama sen bilirsin
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Bizde daha kestirmedik haftaya 7 aylık olacak saçları çok döküldü. Gorumcemin oglununda saçları yoktu çıkmıyordu yasina girince kestirdiler sonra baya çıktı bende kararsız kaldım 
(3,143 puan) tarafından
Hiç istemiyorm ben,oğlumun gur ve yana taranmış gibi saçı var :)
(14,154 puan) tarafından
Maşallah gerek duymuyorsan kestirme o zaman
0 oy
(590 puan) tarafından
İlk oğlum 1 yaşına girdi sonra kestirdim çünkü kıvır kıvır ikinci oglumunki dümdüz hiç kestirmedim 10 aylık kestirmeye düşünmüyorum onu gözlerine geliyo kayınvalidem az kes gozunun önünden diyo ona bile kiyamiyorum
(3,143 puan) tarafından
Bende kıyamıyorum işte: )))
0 oy
(3,897 puan) tarafından
Bj hic kazimadim..1 yasindan sonra berbere goturup kestrdm..
(3,143 puan) tarafından
Dökülen sacları nasıl uzadı peki benim oğlumun arka sacları yatmaktan sertleşti sizin de öyle mı olmuştu
(3,897 puan) tarafından
Bizimkinin de arkası dökülmüştü cnm sonra önleri de azcik döküldü ama uzayincs ole kötü durmadı..1 yasindan sonra makasla kestrdik esitlendi
0 oy
(5,051 puan) tarafından

image

1 yaşına kadar böyledi istediğim bir model var eşim hem gür ve hem güzel olması için 13 buçuk aylıkken 2 kere kesti tabi yine uzatıyorum uzadıktan sonra istediğim modeli kestireceğim şuan böyle 

image

image

İstediğim saç modeli bu :)

(5,051 puan) tarafından
Ama hiç sıfıra vurmadık 2 kere kısaltma yaptık :)
(3,143 puan) tarafından
Maşallah paşanın sacları güzelmiş,benim oturduğum yerde arnavutlar var çocuklarınin sacları ya böyle yada daha uzun bide sapsarilar çok güzel oluyor
0 oy
(5,371 puan) tarafından

Kes gitsin yevvrumm :D

(3,143 puan) tarafından
Kıyabilsem: )))
0 oy
(1,856 puan) tarafından
13 aylik oğlum hic kestirmedim .1 buçuk aylıkken falan saçların bi kısmı döküldü bi kısmı dokulmedi ama şimdi uzadilar
(3,143 puan) tarafından
Teşekkür ederim: )
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Benim de eşim ailesinin söylemi ile kesmek istiyor teyzem de kestir diyor yok gür olsun diyeymis. Benim 3 erkek yiğenim var 3u de kesmedi ve saçlarını görsen gür sağlıklı maşallah yani. Istemiyorsan kestirme  cnm
(3,143 puan) tarafından
Benim eşim annem kayınvalidem kes kes diye bi hal oldular,kiziminda kesmedim ben masallah güzel sacları var
(2,263 puan) tarafından
Kesme o zaman canım boş ver konussunlar
0 oy
(2,460 puan) tarafından
ilk saçlarını kesmek sünnettir ama kesip kesmemek size kalmış bişey kızımın saçlarını üç buçuk aylıkken kesmiştim çok dökülüyordu ablam da oğlunun saçlarını daha küçükken kesmişti 
(3,143 puan) tarafından
Evet kesmek sünnet biliyorum ama kıyamıyorum sadece :)
(2,460 puan) tarafından
o sana kalmış canım ister kestir istemezsen kestirme eşini ikna et yeter :)
0 oy
(3,270 puan) tarafından

image

9 aylık hiç kesilmedi saclari
(3,143 puan) tarafından
Benim oğlumun on sacları böyle yanlar ve arkalar döküldü sizin döküldu mu hiç
(3,270 puan) tarafından
arkalar böyle uzun değil tabi ama rahatsız eden bir görüntüsü yok orantili duruyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 490 göst.
21 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysahanim (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 116 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mrvgul (3,605 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne1011 (52 puan) tarafından soruldu

413,154 soru

12,438,680 cevap

45,905 kullanıcı

Kategoriler

...