Yapma canım nolursun kullanma. Spreyliler sağlıklı insanın ciğerlerini parçalıyormuş, gözümüzle görmüyoruz ama bir sıkıyorsun zerrecikler her yere dağılıyor. Süngere bile sıksan o temizliyicinin kokusu bileşimini oluşturan gazdan kaynaklanıyor. Çamaşır suyu da dâhil, yani bildiğin tüm temizleyiciler öyle, kokusu dediğimiz şey aslında bileşimindeki gaz ve ciğerlerimizdeki alveollere, yani hava keseciklerini parcaliyormus. Akciğer kendini oldukça yavaş yenileyen ve tedavi eden bir organımız. Inan sağlığından kıymetli hicbir sey yok. Hem doğaya da verdiği zarar çabası.
Bak sirke muazzam bir temizleyici. Ben evimde tadilat yaptırdım, inşaat artıkları o deterjanlarla temizlenecek gibi değildi, zaten kol kuvveti istiyordu. Ben de sirkeyi sürdüm 1 dk beklettin ve o boya ile inşaat artıklarını yerinden kaldırmıştı. Biz hafife alıyoruz ama doğal şeyler de çok güzel temizliyor. Mesela arap sabunu fayansları reklamlardaki gibi parlatır. Lavabolar da karbonat sirke karışımını kullan lavabo aç etkisi gösteriyor.
Kendine çok dikkat et Canım, temizlik yada ürün boşver hepsini senden daha kıymetli birşey yok ❤❤❤❤❤❤❤