Cumartesi sezeryan olcam tırstım baya bu anların tadını cıkarmam lazim ama olmuyo tin tin atıyorum cok gerginim surekli kaşlarım catık dokunsanız aglarım dostlar yumurta kapıya dayandı isin ciddiyetini anladım ben boyle dusunmuyodum hic kac aydır hadi dogsun diyodum hic korkmuyodum simdide korktugum sezeryan degil kesiliyim biciliyim onemli degil severim ben oyle seyleri igne vurulmayı falan kızımı bu zamana kadar hep ben sevdim ben hissettim benimdi simdi o dogunca herkes onu gorecek sevecek ben paylasmak istemiyorum onu sadece benim olsun bencilim ben yapamam baskasının sevmesine opmesine dokunmasına icim gider ya. Dogunca bakabilcemmi diye dusunuyorum hadi usutur hasta edersem acıkırda anlamazsam bebekleri cok severim ama anlasamam ben nedense hic beni sevmezler kucagima gelmezler hadi kizimda oyle olursa iyi hissetmiyorum kendimi ben sancım gelecekte gidecem dogurup gelcem saniyodum boyle planlı programlı bana uymadi
Hurma yemekten bi hoş oldum acaba beni ne zaman tirmalayacaklaaaaaaar bende doğurmak istiyorum
Bende benim morelim bozuk sanıyodum senin mesajı okurken keyfim yerine geldi severim öyle kesilmeyi biçilmeyi dediğin yer kız pazardaki çocuklar bebekler geldi aklıma köyden gelenler o kadar tatlılar ki ama ayaklarında ne çorap ne terlik ne üstlerinde bi ceket bak sapasağlamlar abim küçükken temizlik yüzünden nefrit olmuş doktor mikrop yüklemiş vücuduna sen düşün takma o kadar ( bende aynı olcam biliyom)
Aynı ben canım ya benimde perşembe günü aynı duygular icerisindeyiz suan ablam annem.geldi ama onalr gidince napcam bilmiyorum
Şu an ki ruh halimi anlatmıssın cnm sagolasın tek olmadıgımı hissettim ama benim normal mı sezeryan mı belli degil o ayrı mesele
Kaçışı yok kesücükle hahha ablam gelip gidip bunu diyor az kaldı kız senoş diyor evet diyorum oh oh kesücükle diyor tam moral vermelik
iyi düsun iyi olsun canim korkulacak bisey yok bende sezeryan oldum bak bir daha dusunuyorum oglan 8 aylik oldu yasina gelmeden yasimda gecmeden 3 olsun istiyorum o kadar kotu zor olsa ben bir daha dusunurmuyum hic canim o kadar tatliki
1,491,100 soru
24,367,423 cevap
347,667 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın