0 oy
990 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar instagram keşfette sadece baktığın videolara göre mi şekillenir yani açık saçık kadın videolari düşer mi anasayfa veya keşfete yoksa illa bakmak mi lazım düşmesi için instagram hesabı açmak istiyorum eşimle ama öyle abuk sabuk seyler olsun da istemiyorum 

13 Cevaplar

+2 oy
(3,033 puan) tarafından
Biz bakmiyoruz ama memelerini sallayan kadınlar hep ana sayfada çıkıyor izlenme sayısına göre koyuyorlar sanırım onları 
(135,794 puan) tarafından
Puuuhahaha koptuum☺️☺️☺️ artiii
(3,033 puan) tarafından
Ya deli oluyorum bide yeni akim çıkarmış bu gavurlar totosunu çekiyor gotleri kopacicalar :D
tarafından
Yatacak yerleri yok onların :d
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bemce hic acmayin. Bizimde yoktu bir acip bakalim dedik. Pisman olduk. 
tarafından
Yaa neden eşimde aslında hiç sevmez ben dedim ilk karşı çıktı sormadan kabul eder gibi oldu
tarafından
Benim esimde once istemedi sonra ben istiyorum diye kabul etti. Ama o açık seçikler hep cikiyor .
0 oy
(6,683 puan) tarafından
Valla benim instagramimda cikiyo bakmasam bile
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Bence açmayın ağrımayan başınızı ağrıtmayın boşuna 
0 oy
(1,720 puan) tarafından
Bizimde ortakdı hiç öyle kötü şeylere denk gelmedik biz açıkçası ne izlersen onlar çıkıyor sanırım keşfette edepli kullanınca karı kız çıkmıyor yani öyle 
tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
tarafından
Esiminde benimde ayri bende hep kadin cikar modayla ilgili makyajla ilgili anne bebek falan esimde hep araba çıkar kac sene oldu kadın göremedim instagramin da sen actiginda ciksa bile ilgilenmiyoruma bas birdaha cikmaz
tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Ben kullanıyorum neyle alakalı aramalar yaparsan ona göre videolar çıkar benim genelde kıyafet bebek yemek vs ama çok cokkk iğrenç sayfalar var ister istemez karşınıza çıkıyor. Ben mesela geçen gün izmir depremi araması yapayım İzmir yazdığım gibi İzmir eskort sayfaları çıktı bende fark etmeden aceleyle tıklayınca şok oldum iğrenç fotoğraflar vardı yani ne kadar muhafaza etsende kocan illaki görecek ve gizli gizli bakmaya bile başlar aman bacım hiç bulaştırma sen tek kullan gitsin
tarafından
Ya ikimiz ya hiç diyo da bulasmamak daha iyi sanırım ya ben gelemem öyle şeylere sinir olurum
0 oy
(2,459 puan) tarafından
canım senin izlediklerine göre de çıkar arkadaşlarının baktıklarına göre de çıkar rahatsız olcaksan hiç açma derim ben ama açarsan da göz yumman lazım yani kocanı darlama sonra :)
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Ana sayfada takip ettiklerin çıkar.Kesfette de senin takip ettiğin kişilerin baktığı şeyler ve senin baktiklari
0 oy
(135,794 puan) tarafından

Bende inst yokki :D

tarafından
En iyisi temizi valal :D
0 oy
tarafından

Örnek benim keşfet 

image

tarafından
Ah o elifin gülüşü ne tatlı inşallah gözü de iyileşir
tarafından
Anladım canim sagol
0 oy
(326 puan) tarafından
Eşimin kesfeti full açık saçık kızlarla dolu baktığı için kesfete düşüyor 
tarafından
Sinir bozucu cidden
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Neye bakarsan o çıkar canim aksini iddia eden yalan soluyordur:)

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 129 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde curious (1,099 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 84 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kubra- (894 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 686 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nermn58 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 206 göst.