0 oy
660 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (194 puan) tarafından
Ben her özelliği ni seviyorum sadece lambaları kapatmaz birde ailesine cevap vermez Allah a havale eder bunları sevmiyorum 

43 Cevaplar

+4 oy
(11,212 puan) tarafından
Bilmiyorum..... 

Pek sevebilecegim bi harekette bulunmuyor 
-Reklam-
+1 oy
(1,019 puan) tarafından

Herşeyi alttan almasını seviyorum <3

0 oy
tarafından

Eğlenceli hem de çok ben surat asip gezerim o şaklabanlık yapar hep :)

0 oy
tarafından

Sinirlenince ağzından ne çıkacağı belli olmaz o huyundan ayrı tüm huylarını severim <3

0 oy
(2,588 puan) tarafından

En cok merhametli olmasini ve bize kiyamamasini <3

0 oy
(2,459 puan) tarafından

benim eşim de her şeye yorum yapar biraz kaynana gibidir :D onun dışında hem yardımseverdir hem şakacı hem de bana karsi cok sabirlidir :)

0 oy
tarafından

Her huyunu seviyorum hic biseye kizmaz bana kizamadigi icin kemdine kizar :D herseye tamam der surat asinca hemen yapar bide kus kalmaz hemen guldurmeye calisir 

0 oy
tarafından
En çok çalışma azmini çocukları için iyi bir gelecek sağlamak için çabalaması bı seviyorum ne istersek onu yapar yer yedir içirir gezdirir onu seviyorum çok merhametli ince tetayli onu seviyorum başka yok gerisi boş 
0 oy
(7,095 puan) tarafından

Merhametini <3

Sinirli oluşunu :angry: hic sevmiyorum 

0 oy
(263 puan) tarafından
Ak dediği şey günler sonra kara çıkıyor. Yani ona göre yalan değil ama bence ciddi bir sorun. Bu huyu dışında Allah razı olsun kötü bir huyu yok. 
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Anlayışlı oluşunu seviyorum bir tek mıymıylıyını sevmiyorum birşey alacak olur onu kırk saat inceler düşünür 
0 oy
tarafından
Normalde çok sinirlidir kim olursa olsun kolay kolay affetmez. Ama benimle küs kalamamasini bana karşı sabırlı olmasını kavgada ediyo olsak ağzından çıkan şeylere dikkat etmesini seviyorum :)
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Merhametini çocuklarlaa cok ilgilenmesini bizsiz biryere gitmemesini seviyorum ;)
(194 puan) tarafından
Benim eşim de aynı anlattığın gibi
(4,152 puan) tarafından
Şanslıyız desene ;)
0 oy
(2,477 puan) tarafından
Ya kurban olurum ona en sevdiğim özelliği küsken bile muhakkak arar bişey lazimmi der 

İki saniye dışarıda gitse bişey istiyomusun der o huyunu çok seviyorum
0 oy
(6,198 puan) tarafından
En çok alttan almasını 
0 oy
(878 puan) tarafından
Biraz çabuk sinirlenir onu huyu sevmiyorum geri kalan her huyunu severim 
0 oy
tarafından
Herşeyini seviyorum
0 oy
tarafından
Sinirli ne zaman neye patlayacağı haline sinir oluyorum. Onun dışında merhametlidir evine sadıktır. Dolaylı işi olmaz. Düşünceli dir 
0 oy
tarafından
Beni herkeze karşı savunmasına hayranım:)
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Her huyunu çok seviyorum en çokta çocuklukta kalan kalbini, merhametini ve vicdanını ❤️

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 776 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 887 göst.
0 oy
15 cevap 333 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde gulistaN18 (2,237 puan) tarafından soruldu

411,112 soru

12,374,311 cevap

42,706 kullanıcı

Kategoriler

...