0 oy
2,079 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (121 puan) tarafından
Taktıran arkadaşlar bikaç sorum olacak

Sigortalı takılıyor mu?

Takıldıktan sonra acı VS hissi oluyor mu? İlk defa taktırıcam başka öneriniz varsa alabilirim 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Valla spiral takılyım 7 aydır ama sigorta yaptırmadik:D onun da mi sigortası varmış bisey olunca sigorta mi karşılıyor :woot::D(ironi)

Valla kuzum sağlık ocağında  13 liraya aldik takildim

tarafından
Puhahah :)) ee bide doktor suç sizde sigorta karşılamıyor dersen nolcek sjsjsj

Sasirdm valla sigortası mi varmış aman zaten beleşe gideriz bor daha takarlar

Bu arada post sahibi arkadaşım hiç ağrı acı yok merak etme
tarafından
Ne beleşi lan 400 kağıt bayıldım ben
(121 puan) tarafından
Sigorta derken yani doktor ilaç gibi yazarsa atıyorum 50 TL, yazmazsa 450tl diye duydum o yüzden dedim sigorta karşılıyor mu diye
tarafından
400 mü kiz sen hangisinden takildin da 400 valla beleş takildim 13 lira eczanede fiyatı sağlık ocağına gittim 5 dakika sürmedi
Sen hormonlu veya özelde mi takıldın
tarafından
Özel de taktırdım canım sağlık ocağı takmıyor devlette smear testi falan yapıyor 20 günde çıkıyor sonucu onu bekleyemezdm kendi doktoruma gittin 400 kağıt bayıldım taktırdım hemen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Devlette takacaksan para vermiyon özel de takacaksan en az 400 kağıt acı olmuyor adetin 3. Günü gidiyon 2 dk takıp gönderiyor 
(121 puan) tarafından
Canım bu spirali de özel alıp devlette taktırabiliyorsun taktırmak ücretsiz oluyor ama hormanlu spiral olduğu için fiyatı çok yüksek. Sgk bir kısmını karşılıyormuş ne kadar ödeniyor onu merak ettim
tarafından
Bilmiyorum valla canım eczaneye sor bence onlar sana daha iyi bilgi verir söylerler sgk lı fiyatını
(121 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(123,085 puan) tarafından
Hic bilmiyom bekliyim surda ignede yaptiramadim tirstim hap icemem unuturum ne halt etcem bilmiyom ☺️

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 274 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
2 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elisaa d (1,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 227 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Havva45 (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
27 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde RuzgarAyaz (113 puan) tarafından soruldu

406,363 soru

12,184,890 cevap

36,688 kullanıcı

...