0 oy
471 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (365 puan) tarafından
Kızlar a101 e sac duzlestırıcı gelmıs. Ben almak bazen evde kullanmak ıstıyırum. Ama merak ediyorum kapalı bayanlar saclarına kullanıyor mu. Ben kapalıyım ama bazen kendımı hos etmek ıstıyorum esımı fln. Var mı kullanan yoksa kapalısın ne gerek var mı dıyceksınız

27 Cevaplar

0 oy
(4,850 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yooo doğru karar vermişim tabiki al eşinin gibkunu hoş tut kendini iyi hisset kapalisin diye saçlarını istediğin şeyi yapmayacagin anlamına gelmez bu senin hakkin
-Reklam-
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Yoo bende istiyorumda şuanda almam gereken öncelikler farklı evde eşine bakımlı güzel görünmemiz gerekiyo 
0 oy
tarafından
Kapandım kapanalı dolapta durur :)
0 oy
(16,589 puan) tarafından
Saçıma zarar veririm kapalıyım ne gerek var valla yapmıyorum ben 
0 oy
tarafından
Benim evde duzlestiricim var ama cok kullanamadm toplasan bi elin parmaklarini gecmemistir acik sacla rahat edemiyorum genelde topuz yapiyorum yatarken de tarayip yatiyorum
0 oy
(651 puan) tarafından
Kullanbilrsn kapalisn diye kendinden vazgecmene gerek yok ben maşa da kullanrm düzleştirici de yeri geldigi zmn ve saçlarım çok uzun bakimin yaparm düzenli bı şekilde sonuçta evde kapali degilsnki
0 oy
(1,712 puan) tarafından
kapaliyiz diye saçımızı duzlestiremeyiz ve ya bakim yapamayız diye bi şart yok. hem kendimizi iyi hissetmek hemde esimizi hoş etmek yönünden yapmaliyiz
0 oy
tarafından
Evim ayrı olsaydı bende alır yapardım ama malesef bir odaya tikilip kaliyoz bence gerekli özel günlerde falan 
0 oy
tarafından
Valla kapalıyım ama saçımı boyamdığım renk kalmadı. İnsanın kendine bakması güzel
0 oy
(345 puan) tarafından
Ben kapalıyım bende kullanıyorum evin içinde duzlestirici
0 oy
(702 puan) tarafından
Evde saclarim cok dokuldugu icin hep yazma ile gezyorum valla
0 oy
(20,669 puan) tarafından
Benim var hummend baya güzel bi duzlestirici saclarimda belimde kullaniyorum ee evde kapali degilim sende kullan eşim seviyo uzun saci boyali saci :)
0 oy
(152 puan) tarafından
Kapalılık la ne alakası var canm bende kapalıyım vaktim olduğu sürece saçımı başımı yapıyorum kocam için kendime güzel görünmek için yapıyorum o baş örtü eve girince elbet çıkarıyoruz demi :)
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Kapalı olmak bakimsiz olmak demek degildir bende kapalıyım ve aldim evde bazen saçımı yapıyorum bizim neyimiz eksik hıh
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Kapalisin diye bakim yapilmazmi cnm al bencee fiyati nekadardi
(365 puan) tarafından
50 tl canm. Sımdı almaya gıdıyom
(1,355 puan) tarafından
Gule gule kullan cnm
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Bende bekarliktan var arada yapıyorum çok hızlı yapıyor ama üşeniyorum :D 
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Aslında güzel bunlar eşine özel evde süslenmek ama işte ilgili kocaya yapacan ben eşimin evde olduğu günler makyaj yaparım mesela hiç farketmez sabah yaparım akşama anca farkeder görüncede ne gerek vardı şimdi der 
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Ben 12 yaşında kapandım benim de düzleştirici ve maşam çok çok nadir kullanırım saçlarımı yaktığı için. Eğer kullanırım diyosan al, eşine de sana da güzel gözüksün
0 oy
(15,910 puan) tarafından
Bende kapalıyım , şuan saclarım kısa ama uzun olunca yapardım evde. Eşim çok seviyor düz saçli halimi o yüzden kendi gidip düzleştirici bakar bana. Gerçi yoruyor insani ama olsun yinede değişiklik oluyor.
0 oy
tarafından
Ben kapaliyim.canim ama bazan bende duzlestiriyorum güzel oluyor değişiklik oluyor yap kuzum evde açarsın eşine de değişiklik olur 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
12 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde 03.02.2021 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
17 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde 3370 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 108 göst.
0 oy
2 cevap 116 göst.
24 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,461 puan) tarafından soruldu

412,664 soru

12,424,096 cevap

45,382 kullanıcı

Kategoriler