ilk bebekler hep babaya benziyor daha çok canım etrafımda öyle şahsen Benim bebegimde oyle bizim taraf ben renkli gozluyim eşim değil oğlum babasina benzemis seninki bence renkli gözlü olur bak goruruz
Esinin gozlerine cok baksaydın benzer belki babası sonucta onunda buyuk payı var
Benim esim mavi gozlu canim gorumcem,kayinvalidem ela gozlu kayinbabamda bende ve benim ailemde de herkes kahverengi gozlu hamileyken ben de cok merak ediyordum nasil olur ki diye kizim 5 aylik gozleri masmavi babasi gibi cok da sirin
Belli mi olur çekebilir de cekmeywbikirde Rabbim nasil yaratirsa
Doğduktan 5 6 ay sonra belli olur
Hıc belli olmaz sen kara gozluysen sana ceker biz uc kardesız dıger iki kardesım babamdan alms renklı goz ben karagoz hatta kimisi anası babası renklı gozlu degılken dededen dayıdan haladan alıyor renklı gozu belli olmuyor yanı
Yani yuzde 50 renkli olabilir canm hic belli olmuyo bu işler cok tanidigim var anne babasi kahverengi cocuk mavi aile buyuklerinde mavi oldgu icin
yari yariya sansi var bende cok istiyorum babasina cekmesini benim yegenimin biri yesil gozlu anasi da yesil gozlu dedigim gibi yari yariya
Bu isler hic belli olmiyor benim anne tarafimda da baba tarafimda da bir allahin kulunda renkli goz yok ben renkli gozlu dogmusum ama babamin dedesinde mi ne varmis ondan kalmis. Benim gozlerim renkli ama kizimin kahverengi oldu. Bakalim 2. Nasil olucak insallah bu renkli olur ama genlerle alakali oldugu kadar nasip kismet sans birazda
Bizim ailede hix mavi göz yok suan kizim 1 aylik mavi gözlü ama değişir muhtemelen
Renkli gözlü olsun diye anjelika erik ye derler dedem renkli gozlu esim kaynanam kaynim renkli gözlü kizimin da gozleri yesil :) ben hep erik yedim bilemiyorm genetik herhalde :) hic sevmezdim Rabb'im bol bol verdi :)
404,663 soru
12,122,243 cevap
36,476 kullanıcı