0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde (483 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlae canim cok skkn nerde baslicagimi bilemiyorm

Simdi kayannam sorunlarmiz var kayanangilin yanlislari esim farkinda var  altdan altfdan 

12 Cevaplar

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu postu dün de açmıştınn
(483 puan) tarafından
Alta yazdim yeni gorenler olur yprumlaro merk ediyorm  hala morelim bozuk
tarafından
Cnm eşin ile konuş yani yazık günah değil mi sana da üzülüyorsun bu kadar
(483 puan) tarafından
Ya esim dun uyuycam dedim iyi geceler dedim optum oda optu ama soguk sanki illaki cani sklms ama annedine ayip olmasin diye hep sustuk yok kirilirlar dedi bn esimi uyrdim ama bnafs yazik annesi kirilma diye bnle kotu oluyor  bnmde sabrim var tukendim annesi yuzunden annesi kendisi uyarsyfi bunlar olmicakti hicbiiro esimin sorumsuzlugu bnide savundu bir yndan ama is isten gecti
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Aynisini senin annen yapsaydi ve esin annenin yuzune katsi bunlari soyleyip evinden kovar gibi davransaydi senin esine tepkin ne olurdu dusundun mu acaba
(398 puan) tarafından
Aynen bu yoruma hak veriyorum bazen annemize yapilmasi hos olmayan seyler kaynanaya yapiyoruz empati kurmak lazim
(483 puan) tarafından
Ya   bmm annnem hersyi karsmaz sizin kaynanam uyyyan cocugu kaldriirn desen cocugunz uyusa  bnm yzuumden bilerej yapiyorsa dese 1 gun once gribom diyom evinzie habersz gelip ccouvunuz kucaginza alsa  habersz gelip evin dsginik dese acaba sizin  annelerz boyle  vise dese esinz acaba ne derdi kdniniiz bnm yerime koyun  ben cocugumu dusunmel zorundamiyim bidr kendisi bnm 3vime geliyr  sende virus olmasin  diypr hemn gelen o bide laf soyluypr insanin sabri bu kadar
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Ah ah bu Kaynanalar canm nerde oturuyonuz kız 

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,379 göst.
0 oy
3 cevap 231 göst.
0 oy
2 cevap 193 göst.
12 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 404 göst.
20 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,824 soru

24,377,226 cevap

348,412 kullanıcı

...