Kızlar bizim durumumuz fazla yok bebeğimin falan herseyini neredeyse benim ailem aldı eşimin ailesinden destek görmedik eşimin zaten babası küçükken öldüğü için kayınvalidem üvey oğlunun yanında kalıyor kayın babamın maaşını da o aliyor eşim para istediğinde yok şuraya verdim şunu yaptım diyor eşim o yüzden biraz daha sıkışık biz kaçarak evlendim eşim kaçtıktan sonra evimizin eşyalarını falan hep kendi aldı kredi çekti taksitle aldık ben ailemle barıştıktan sonra ailem mutfağın yarısından çoğunu yatak odasının nevresim takımlarıma kadar aldılar . Bizim bu haldeyken bile 50.000 tl borcumuz vardı şuan 25.000 tl kaldı Allah'a şükür ama benim ailem beşiği sıfır alın diyor parayı onlar göndereceği için eşimde ikinci el alalım diyor nereye koyucaz kiraciyiz sonuçta diyor hemde kalan paraylada senin eksiklerini alırız diyor ama ben ikinci el konusunda aileme bahsetmemiştim benim bitane teyzem var çok yakınız ne derdim olursa ona anlatırdım bu durumu teyzeme anlattım hani teyzem annemlere söylemez diye gitmiş anneme demiş annem babamda bir sürü şey yaptı napcam bilmiyorum . Eşimin ailesi desen yardım pek etmiyor o kadar borç vardı gönderdiği para 5000 tl geçmez eşim zamanında 15.000 göndermiş ama şimdi onlar bize yardım etmiyor :/ Eşim karadenizli olduğu için artvinli çayları falan var bide durumları normalde gayet iyi onu geçtim doğumuma kaynanamı bile göndermiyorlar napcam hiç bilmiyorum
1,487,250 soru
24,313,353 cevap
344,874 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın