0 oy
708 göst.
Diğer kategorisinde (463 puan) tarafından
Evet hanımlar can skınıtısından soru sordum. Eşleriniz ne kadar kıskançtır. Sizi kısıtlar mı hiç

29 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kıskanması gereken bisey olursa belli eder zaten ama kısıtlama yapmaz ne o evine kendi emirlerini saydiracagi birini mi.aliyor kısıtlama.getirsin 
-Reklam-
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Kisitlamaz,kisitlayamaz da çünkü beni öyle kabul etti.Kisitlama,kıskanma farklı seyler
0 oy
tarafından
Valla 15 senelik evliyim hiç kısıtlamaz saolsun 
0 oy
tarafından
Kısıtlamaz canım sukur 
0 oy
(450 puan) tarafından

Off hemde nasıl:ninja:

0 oy
(5,908 puan) tarafından
Birseyi mi kisitlamaz yeterki gorunmicek olqn yerler gorunmesin koltuk alti gogus kismi cok acik olan seyler giymemi istemez gidecegim yerlere hic karismaz kndi cik gez biraz der yoldada hep bir taraftan bir tarafa alir beni sen bu tarafima gec yok diger tarafima gec die ama cokta kiskanc bir insan degildir cok sukur 
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Aşırı kıskanç ilk evlendiğimizde kısıtlıyordu bende ben böyke sıkıya gelemem dedim artık hiç kısıtlamıyor ama erkeklerlekonuşmamı istemiyorki bende konuşmuyorum zaten
0 oy
tarafından
Çöp atmaya salmaz hele düğüne derneğe gittimiz zaman yanımdan ayrılmaz habire biseyler sorar yüzüm ona çevrili olsun diye dışarda ne elimi bırakır ne birinin önünden gecemeyiz taa ne yolları yürürüz:)))
(12,762 puan) tarafından
Uuuuu Allah yardımcın olsun
tarafından
Sağol canım:))))
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Çoook kıskanç bu durum bazen beni bunaltıyo hiç biyere gidemiyorum gidersemde ya eşim götürür yada yanımda biri olur baba evinde rahattım şimdi sıkıya düştümm gibi
0 oy
tarafından
Evlendigim de nasılsam hala öyleyim kendiside der ben böyle gördüm böyle kabul ettim der ilk zamanlar markete zor gidiyodym ama şuan istediğimde cikabiliyorum
0 oy
(4,183 puan) tarafından
Çok kiskanc eve gelince perde takıntısı balkona fazla çıkamıyorum o yüzden bı yere gitmek istemiyo kiskanclikdan mesela bı kere markkette beni gördü sanmış bı başkasını birisi sariyolumus  o kişi nerdeyse ben diye onu dövmeye gitcekmis sonra beni aradı neredesin dedi evdeyim dedimm .kiskanc baya
(365 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bu çok berbat birşey ya
(4,183 puan) tarafından
Bazen hoşuna gidiyo ufak bı kıskançlık  ama genelde insan canı sıkan bı durum
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Bekarken herşeyi kiskanirdi annemle gezerdim benim yanıma gelmiyon hep annenle geziyon diye kiskanirdi sırf kıskançlık yüzüne adam dövdü evlendik  hala kıskanç ama olur olmadık şeylerde kıskançlık yapmıyor artik
0 oy
tarafından
Beni kısıtlamadan kıskanır 
0 oy
(259 puan) tarafından
Bazen kıskanır bazen hiç kıskanmaz bazen kısıtlar kavga çıkarırım bazen hiç kısıtlamaz kuşlar kadar özgür olurum yani bende bilmiyorum tam olarak kıskançmı kısıtlarmı :D :D 
0 oy
tarafından
Oooo anlatmaya kelimeler yetmez :)) asiri kiskanctir ama seviyom kiskanmasini
0 oy
(28,653 puan) tarafından
Kısitlamaz ama kiskanc baya  ben çemkirdiim için :D
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Yakisani kiskanir biriyle gereksiz muhattap olmami istemez sosyal medya kullandirmaz ama onun hesaplari bende acik samimi bi kac arkadasim ekli onun disinda gittime geldime gezdime arkadaslarimla bi gere gittime karismaz hic bi sekilde bizimki tatli kiskancliklar ☺
0 oy
tarafından
Asla hic bi zaman kısitlamadi ne giyimime nede sacima makyajıma kiskancliga gelirsek %50 kiskanctir
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Hiç  kısıtlamaz herşey  karşılıklı  ben eşime  izin  veririm  arkadaşlarıyla  gezmesine oda  bana  verir  yerine göre de kıskanır canım kocam benim:-)))
0 oy
tarafından
Kisitlayamaz da kiskanir kiyafetime falan karisir

İlgili sorular

0 oy
60 cevap 1,456 göst.
+1 oy
6 cevap 232 göst.
+4 oy
59 cevap 1,302 göst.
12 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
0 oy