0 oy
542 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kapalı
Kızlar ben artık çok usandım dayanamıyorum nefesim kesilecekmiş gibi oluyor burda insan da biraz yüz olur ne bileyim anlar yani bazı şeyleri ama kayınvalidemler anlamıyor ilk hamile olduğumu ogrendiginde hayırlı olsun bile demedi ilk dediği oğlan olursa altın harf olurum dedi kız olursa hiçbir şey yok dedi o zaman çok zoruma gitmişti hamilelikle tabii ki çok ağlamıştım x-men umurunda bile değil eşim tek oğlan hamileyken de aynı her gün cama pencereye geliyorlardı sürekli arıyorlar da hiç rahat bırakmıyor lardı en son dayanamayıp annem gile gitmiştm boşanacaktık işim çok yalvarıp ağladı neyse aramız düzeldi geleyim bari dedim Bir aylığına geldik güya kiraya çıkacaktık kaç aydır buradayız ama benim gerçekten hiç sabrım kalmadı artık yine aynilar yine aynı lar telefonla arıyorlar hErgün açıyorum yukarı gel yukarı gel dün akşam yine aradılar ben göndermedim artık havalar soğudu gelemeyiz diye eşim bana sormadan hemen geri aradı ve çocuğu yukarı gönderdi kolum bağlı gibi hiçbir şey yapamıyorum bugün yine aradılar açmadım c ama geldiler onu da açmadın tekrar aradılar tekrar cma geldiler yine açmadım en sonunda engelledim hergün aynılar acsam daha açmasamda Allah aşkına siz söyleyin ben onları her gün görmek her gün konuşmak zorunda mıyım eşime söylüyorum sabret diyip duruyor Allah'ıma bin şükür Bir kızım oldu bir iğnesini görmedim istemem de 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı konuyu  özetleyecek şekilde olmalıdır

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin işin çok zor gerçektende ama eşini al ciddi ciddi konuş 
-Reklam-
0 oy
(800 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
0 oy
tarafından

Erkrk olunca noluyo kiz olunca noluyo ikisi de torun degilmi:ermm: bu kaynanalari kayinbabalari hic anlamiyom

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 98 göst.
0 oy
5 cevap 230 göst.
0 oy
29 cevap 1,108 göst.
19 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pisupisu (1,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,038 göst.
13 Eylül 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (36,115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler