0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

imageDundendir şok içindeyim hamile olduğuma inanamiyorum hala ya :))))

11 Cevaplar

0 oy
(796 puan) tarafından
Bende de olmamıştı canim inan adet Olcam saniyodum meğer hamileymişim gecikince anladım 
(16 puan) tarafından
Ama 2 ay boyunca ne bir sızlama ne bir göğüsde ağrı şaşkınım herkes diyor el atınca bile açıyor bende tık yok şükür şükür şükür ama insAllah sorun değildir yani doktorumda sorun yok dedi ama işin tuaf yani ben üstüne gördüm galiba pıhtıli şekilde normal adetimde gördüm :)))
(796 puan) tarafından
Yok canım sorun değildir her hamilelik bir olmuyor sonuçta bende de ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiç olmadı sadece dediğin gibi adet ağrısı vardı o kadar göğüsler de hassasiyet yoktu aynen daha sonraları oldu bende
(16 puan) tarafından
ya bende söylemesi ayıptır ama akıntı da yok biliyo musun lekelenme var ama oda doktor çocuk iyi bir problem yok dedi akıntı da genel olarak olması gereken bir şey o neden yok ki yani akıntının da mi olmaması normal :))) :))
-Reklam-
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Eee çok normal illa kusma,bulantı,baş dönmesi olacak diye bir şey yok
(16 puan) tarafından
Ya baş dönmesi veya bulantıyı kusmayı geçtim zaten ben göğüs hassasiyetine takıldım cnku o herkesde genel olarak oluyor bende olmadığı için şaşırdım sadece :))) çok şükür diyorum yinede
0 oy
(134,831 puan) tarafından
Herkezde farkli belirti olmayabilir
(16 puan) tarafından
Hayırlısı ya Rabbim herkesin kucağını doldursun dundendir şok içindeyim :((( hiç beklemiyordum leke vardı sancım oldu doğrudan ozele gittim doktoru falan çağırdılar hani gebelik olabilir diye kan yerine doğrudan ultrasonla baktı dedi hamilesin annesi ondan ben şok gecirdim eşim asker benim 7 aydır görmüyordum bundan 2 ay önce kadar 2 günlüğüne yanına gitmiş gelmiştim apar topar gidip geldim o arada olmuş ki zaten yumurtlama zamanına denk gibi bir şeydi şans :(( çok şükür çok şükür çok şükür  :( :(
Kiz ilk bebekmi ☺️ hayirli olsun
(16 puan) tarafından
Evet :( 1.5 yıllık evliyim ve eşimi ha diyince gören biri değilim 6.7 ayda bir gordum bacım çok şükür çok şükür çok şükür Rabbim yuzumuze baktı çok istiyordum eşim Suriye'de ondan bana bir teselli uğraş olsun diye ayyy şuan gözlerim doldu ya Rabbim herkese gonlundekini versinnya
Yaa kıyamam sanaa sen daha dur karninda kimildamasini bi gör
(16 puan) tarafından
İnsAllah yaa :((
0 oy
tarafından
Bende de öyleydi hiçbirşey yoktu. Yine hamileyim hala belirtim yok şu sıralar sadece koku almam kuvvetli oldu okadar 
(16 puan) tarafından
MasAllah ya :)) kaç haftaliksiniz
tarafından
Yarın 15 haftalık olacağım inşallah :)
(16 puan) tarafından
MasAllah ya bende söylemesi ayıptır ama akıntı da yok biliyo musun lekelenme var ama oda doktor çocuk iyi bir problem yok dedi akıntı da genel olarak olması gereken bir şey o neden yok ki yani akıntının da mi olmaması normal :))) :))
tarafından
Normal ya :) ne güzel rahat bir gebeliğin olur bebek iyi dediyse doktorun sıkıtnı etme bunlafı. Benim ilk gebeliğim boştu hiçbir belirtim yoktu ikincide yine aynı şekilde belirtim yoktu çok korkmuştum yine aynısı olacak diye şükür olmadı. Şimdi yine belirtim yok ama rahatım bebeğim iyi çünkü :) her gebelik bir dğeil dir
(16 puan) tarafından
Çok şükür diyelim o zaman ya insAllah kucağımıza da almak nasip olur :)) :)) :)) sizin şuan ne durumda iyidir inşallah kaç aylık ? :)
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Aynen bende canım dedigin gibi sancim vardı olucam sanıyordum hep 5 haftaliktu ogrendim
(16 puan) tarafından
MasAllah ya :)) bende akıntının a si da yok
(1,287 puan) tarafından
Ve halada yok sadece 3 aya kadar göğüslerim ilk defa bu kadar hassaslasti dokunamıyordum 2 ay sutyensiz gezdim evde
(16 puan) tarafından
Yaaa 3 aydan sonra mı oldu normaldir bence oda göğüsler falan büyüyor ya hormonlar falan iyice değişiyor :))
(1,287 puan) tarafından
Yok canım göğüslerimde durdu çok şükür inş böyle devam ederiz
0 oy
tarafından
Ben 8.aya kadar inanamamıştm karnında çıkmıyordu mileet yusyuvarlak geziyor benim karnım hiç yok bu çocuk nerde acaba diyodm 

8 aydan sonra top gibi bir karnı önümde görünce idrak ettim :)
(16 puan) tarafından
Yaaa vallahi tebessüm ettim içtenlikle Rabbim acısını göstermesin ne kadar enteresan bir durum ya :))) her eşimle birlikte olup adet gelmeye yakın gebelik belirtileri olurdu ama adet olurdum bu sefer adet gecikti belirti yok hamileyim :)))
0 oy
(6,339 puan) tarafından
Ultrasyonda gormesem hamileyim demezdim karnimda kipirtiya siya hamilelimi unutmuslugum war o kadar belirtim agrim sancim sikintim asermem yoktu hamdolsun
(16 puan) tarafından
MasAllah ya :))) vallahi şanslı olanlardaniz hamd olsun belirti yaşayan gebeligi ağır geçenlere de Rabbim yardım etsin
0 oy
(2,793 puan) tarafından
Bende de belirti olarak sadece adet olacakmışım gibi bi ağrı vardı başka yoktu ilk aylar 
(16 puan) tarafından
MasAllah bende de ağrı ve leke var akıntı falanda yok bende :)
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Aman takılma canm hayırlısı gözün aydın 
(16 puan) tarafından
Aynen çok şükür diyeyim ;)
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Bende de hiçbiri olmadı :)
(16 puan) tarafından
Ne kadar iyi :) hamd olsun o zaman halimize :)))

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 740 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eda00 (737 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,064 göst.
3 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gul karaaa (823 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 191 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde Gul karaaa (823 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 456 göst.