0 oy
846 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nasıl para kazaniyolar ki bilen varmi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Valla çok iyi para kazanıyorlar like mi ne varmış bı tane arkadaşım ordan 8 bin almış 
tarafından
Hım kimmiş kuz sevgilisi fenomen mi
tarafından
Yok kız daha yenildi atıldı o da ilk ayı yani ama 8 bin de az değil valla diyorum ünlü olunca bizi unutma her yerde senden bahsedicem bu benim kardeşimin sevgilisi diyecem diyorum kenarlara köşelere yazarım ismini diyor :))
tarafından
Iyiymis  cnm allah yardımcıları olsun
tarafından
Amin canım Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah :)
tarafından
Amin kuzum
-Reklam-
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Çok güzel kazaniliyo:D Tıktık da belli kitleye ulaşınca canlı yayın açıyorsun sonra da sana hediye geliyor Örnek atılan hediyeler 10bin tuttuysa sana 6-7bin kalıyor.Youtube da video izlenme,beğenilme sayısı onemli
tarafından
Vay be  iyi para var desene
(6,200 puan) tarafından
Evet.Kisacasi birisinden prim yaparsan canlıların çok iyi izlenir ama tabi video kalitenin çok iyi olması gerekiyor.Tost makinesiyle çekilmiş videolar gibi değil :D
tarafından
Ha hassas çok doğru vlla kimi prim yapacaz ki
tarafından
Mesela tiktok da cellat buse ceren ahahah bi canlıda adamlar en az 5 bin alıyor
tarafından
Npyolar cnm ki canlı yayinda
tarafından
Hiç bişey sohbet sadece
Su an belliki sen hiç rastlamamışsın bilmiyorsun mesela iki tabe tiktok da ünlü fenomen  kavga ediyor öbürü indan pirim kasıyor vs ve vs
(6,200 puan) tarafından
Ahhh Celloş :D
tarafından
Himmm anladım cnm
tarafından
Odcfc ahahah baya da fani varya çocuk evlenmeden milyonlarca baba diyeni oldu:)
tarafından
Youtubeden bende kazanıyorum belirli izlenmeye ulaşınca kanalına reklam veriliyor oradan kazanıyorsun
tarafından
Ne kadar kazandın  ki cnm ne vidyosu cekiyosun
tarafından
Haber kanalım var benim güncel haberleri düzenleyip yayınlıyorum geçen ay 28 dolar aldım  henüz açıldı benim kanalımda
tarafından
Hım iyiymiş cnm
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Cok abonen olacak kuzum mesela 2000 abone ustune belirli bi miktar para veriyolar cogaldikca parada artiyo
tarafından
Hım daha coook desene
(22,072 puan) tarafından
Dene kiz sansini nolacak
tarafından
Var da ne çekecek kendimi çekemem
(22,072 puan) tarafından
Yemek tarifleri tatli tarifleri yapimi videolari cek o kadar cok izleniyoki belki tutar canim
tarafından
Deneyeyim en iyisi bi
0 oy
tarafından
4000 saat izlenme 1000 abone ve reklam olunca para kazanılıyor canım. Zaten bunları geçince youtube seninle iletişime geçiyor bi şifre kod falan yolluyorlar onu giriyorsun işte banka hesap bilgilerini mail atıyorsun hesabına para yatıyor 
tarafından
Hımm onuda nasil yapacam ki
tarafından
Video atarken başlıkları düzgün yazman lazım yani aratması olcak başlıklar olcak ki görünsün. Örgü videosu atacaksan mesela başlığa düzgün şekilde 'haroşa örgü modeli' yazarsın biri örgü modelleri arttığında senin videon da çıkar tıkanması olur.
tarafından
Hım anladım cnm
0 oy
(175 puan) tarafından
Canım şöyle oluyor kanal aciyosun açarken mesela bi video paylaştigimda 5 bin beğeni 2 bin yorum 10 bin görüntüleme satın aliyorsun atıyorum 100 liaraya sonra video paylaştığında 5 bin beğeni 2  bin yorum 10 bin görüntüleme olursa 5 bin TL kazaniyosun. 

Satın alma işini artirsam mesela 100 bin beğeni gelir satın alırsan 500 liraya 10 bin TL kazaniyosun bir videodan
tarafından
Satın almayı nasıl yapacam
(175 puan) tarafından
İşte orasını bende bilmiyorum :)
0 oy
tarafından
Bende oğlum açtım youtube kanalı deniyorum videolar çekiyorum daha yeni. 1000 abone ve 4bin izlenme olunca para kazanmaya başlicaz dha yeni 15 abonem var ama pes etmicem ben yüklemeye devam edicem video. Ek gıdaya geçiyorum yavaş yavaş tadımlardayım onları çekiyprum tarifler flan çekicem var planlarım. Zamanla olur diye düşünüyorum. 
tarafından
Imsallahbcnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 195 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 381 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hafize12345. (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 250 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu