Gunaydin kizlar (muhabbet amacli olcak)bazen bu erkeklere cok aciyorum ya sabahin köründe kalkip esi ve cocugu için ekmek parasi kazanmaya gidiyolar sirf bizim için katlaniyolar buna hayatin sonuna kadar ve sabahlari eşimi işe yolladiktan hemen sonra özlüyorum onu kapidan cikmadan bile özlüyorum camdan bakiyorum taki gidene kadar varmi benim gibi düşünden acaba merak ettim
canım erkek adam hayatinin her doneminde calismak zorunda sen olmasanda calisacakti sen oldugundada calisiyor. Bizim icin degil doganin kanunu bu oldugu icin calisiyorlar hayatta evli bekar yasli genc kimse çalışmadan barınamıyor çünkü. Sende calisarak destek olabilirsin ona veya sabahlari guzel bir kahvalti aksamlari guler yuz guzel yemekler yani yuzunu guldurerek destek olabilirsin. Acinacak olan erkekler degil su şartlarda insan oglu bence:) emin ol sen olmasanda kendi karnini doyurmak icin yine çalışacaktı artik kadinlarinda %70i calisiyor zaten hayat sarti mecburuz..
Öyle ama biz kadınların yükü daha ağır bence evi temizle yemek yap çocuk bak herseye koştur onalr sadece ise gidip geliyor. Benim eşim şahsen öyle evin herseyine ben kosuyorum her ihtiyacına misal bişey mi arizalandi ben kosuyorum tesisatçı gibi oldum resmen ona düşen erkek islerini bile ben yapıyorum evlilik fedakarlık sabır ister hamileyim sonuçta ilk çocuk yine ben kosuyorum herseye hasta olsam ben bakmayı bilmiyorum annene birakayim seni istersen diyor hasta olduğumda annem bakıyor panik yapıyorum diyor arkadaşlarim bana kziyor alıştırma diyor annesi değilsin sen onun biraz ustlensin bazı şeyleri diyorlar bilmiyorum öyle işte. Eşim şükür iyi insan ama biraz yardimci olsa güzel olur =) zorlanıyorum artık bende
Ben kendime uzuluyorum.Hem ise gidiyorum hem ev temizliği yemek falan
Ben de tıpkı senin gibiyim..esimi o kadar cok seviyor o kadar çok düşünüyorum ki... Hatta şimdi karnımdaki bebeğimiz ve benim için gurbetde çalışmaya gitti onu o kadar çok özlüyorum ki... benim bebek Inşallah ağustosda gelicek esimde temmuz sonlari gelmeyi düşünüyor. ..5 ay gelip geçseydide sevdiyime kavuşsaydım
Yok kız benden çok dinleniyor kereta bol bol uyuyor kendisi bende kafami dinliyorum evdeykende uyanıkken de hep hizmet bekler doyduk birbirimize şükür
411,716 soru
12,394,433 cevap
44,058 kullanıcı