Bir kere post acmisdim kaynanam kendi terlikleri ile tualete girer sonra tüm evde dolaşır aynı terlikle..bir kaç defa uyardım yinede kendi bildigini okuyor. Bir gün annemlerde kalmisdim eve geldiğimde ev o kadar daginikdiki ilk tauete girib Domestos dokdum bebeyi yikiyacakdim banyo yapdirdik bebeyi birde bakdim kaynanam yine kendi terliyi ile tualetden cikib mutfakda salonda geziniyor. Bebeyim var 6bucuk aylık. Kocamın yanında iyilikle söyledim kaynanama ki ben oranı yikayacakdim neden öyle yapiyosunuz diye kocam az kalsın dovucekdi beni anneme laf söyleme diye. Aramız bir haftaya kadar bozuldu kocamla. Dün yinede gordumki kendi terliyi ile tuavelden çıkmış her yerde geziyor. Delirmek üzereyim artık. Evden cikib gitmek istiyorum. Laf söylesem kocamla kavqa ederiz hep. Çocuğumu pisliyin içinde büyütmek istemiyorum . Oturuyor deteksiz halının üzerine koyuyorum oyucaklarini aldığında yere uzanıyor yerde pis . Altına battaniye sersemde sürünmeye başlamış yerinde durmaz maşallah. Ben nasıl bir çözüm bulucam? Birlik oturuyoz ayrılamayız yani. Annemlerdede rahat edemiyorum ki evimi istyorrum . Nasıl bir yol izleyim?